- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Ще си купувам смартфон
Ако си взема многопроцесорен смартфон , с 8 процесорни ядра , многопроцесорна видеокарта, за какво ще ги използвам? Чудя се какво повече мога да правя с 8 ядрен супер мощен процесор на смартфон , отколкото с двуядрен процесор кортекс а7 ??
Или да вземе да си прочете пак мотивационното писмо което може да намери тук http://www.teenproblem.net/forum/sho...2#post11213592
Пич още условия имаш ли. По-принцип Sony & LG мисля че имаха водоустойчиви, ама едва ли ще отговорят на другите ти изисквания. Мене напоследък ми грабна окото Samsung Galaxy A5. Не знам какво против имаш срещу самсунг, но ти си решаваш.
Много неща искаш в един телефон...Не знам дали съществува такъв със всичките тези и цената му да не е толкова висока.
Преди час гледах някаква реклама на водоустойчиво сони , но не забелязах какъв точно му е дисплея.
ЕДИТ : Не е със sapphire glass като защита
Сега..
Ще направя няколко "забележки"
4.Камерата да му е добра - колко добра? за мен добра е след 8 мегапиксела.. макар че ако си фен на фотографията добре ще знаеш , че чистотата на изображението зависи много и от самият зуум.
5.Високоговорителя за музика да е отличен като nokia 5800,нокиа н73 или нещо подобно. -Андроид и като цяло смартфоните отдавна не залагат на ония звук, който ни предлагаха старите нокии..
6.Звука при разговори да е отличен и да ме чуват отлично - това пък как ще го разбереш?!
7.Батерията да кара поне 3 дена при нормално използване. - малко трудно,особено ако искаш постоянно да е с включено 3G.
Ти си някакъв луд хаха
Ти си тъп като градинска мебел от 2,3 дни ми говориш за сапфир стъкло ,но никакво понятие си нямаш от сапфира нали ?
Хайде да не те храня още от сега , какво ще ми кажеш за сапфира освен ,че се драска по трудно , то се чупи 5 пъти по лесно от горила стъклото . Второ аз телефон с сапфир съм виждал ,но нали знаеш ,че не е много разпространен материал за правене на смартфони и ми кажи ти какви марки и модели със сапфир стъкло си виждал .
Аз си взех OnePlus One наскоро и не мога да се оплача - изобщо даже. Cyanogenmod 12S e чук. Препоръчвам ти го, защото е евтин и бие доста от Samsung-ите по hardware. Аз обаче искам да те питам няколко неща...
2.Да е водоустойчив
-Ще плуваш ли с него? Защо трябва да е водоустойчив?
3.Да има sapphire glass като защита
-Който и да е телефон - падне ли по екран, вероятността да е счупен е голяма.
7.Батерията да кара поне 3 дена при нормално използване.
-Какво за теб е нормално използване? Телефона ми има 3100mAh батерия и не мога да се оплача - 5ч/6ч Screen On time.
8.Да не бъгва и лагва като самсунг галакси![]()
- Това което има в галакситата като процесори и т.н. го има и в този. На самсунг проблема им идва от Touchwizz лаунчъра, който използват. Имам един приятел със root-нато Galaxy SIII и Paranoid Android и си върви по вода.
16. Искам като си го купя да не е като самсунг галакси лагващ,забиващ,лесно чупещ се боклук!!!
17. Батерията при интензивно ползване да не кара само 7 часа като боклуците на самсунг- Галакси!
- Колкото тъп е човека, толкова му е тъпа и технологията.
Давай подробности.. как е
по- подробно
сандстон покритието не задира ли като си го сложиш в джоба и после като искаш да го извадиш. Не се ли надира лесно от джунджурии като ключове и тнт. Аз имам матирано калъфче и ми скъса 2 джоба вече и то е 4.2 инча. А тоя побира ли се нормално в джоба на дънките? Давай недостатъци ако има щото и мен ме кефи...
Мен ми е интересно OnePlus Two какъв ще е и колко ще струва
Аз си взех 16 гигабайтовата версия. ( Имаше някакъв коледен special и имах пари само за 16 :/ ... ) Иначе телефончето е чук. Имам двама приятели, които имат със сантдстоун покрититето и честно казано е по-удобно е когато го държиш - нито се хлъзга нито нищо. Аз лично си взех ето този кейс > http://www.ebay.co.uk/itm/Orzly-Fusi...item259a180b33 и ме радва. Другата (по-добрата) опция според хората по форуми е http://www.tpu-cases.com/index.php?m...&cPath=104_105 . На единия приятел му се надра лесно гърба, 'щот той идиота си носи телефона и ключовете в един джоб, но екрана му е без драскотина.Телефончето е големичко - 5.5 инча - това ми най-големия телефон, който съм притежавал и веднъж ми се случи да си вдигна крака рязко и да литне от джоба. Недостатъци - абе имах много странни wakelock-ове, които държаха телефона да не влиза в deep sleep и ми точеше батерия, но се оправи още на 3тия ден без да го човъркам. Веднъж ми се рестартира докато използвах месинджър. Това са проблемите, които съм имал. Cyanogen просто знаят как да си правят софтуера за телефона - много ме радва. Пробвах и OxygenOS - той е просто казано stock андроид лолипоп със ±3 добавени функции от Cyanogenmod. Cyanogenmod 12s ужким трябва да пристига тази седмица след огромното закъснение. Онлайн бяха пуснали официалния .zip и аз си го флашнах, защото не можех да чакам.
Като цяло това ми е втория андроид, който притежавам и от всички други мобилни операционни системи тази ми е най-удобна. (Това със удобството е много субективно.) Вече всеки вторник можеш да си вземеш или 64GB, или 16GB версия без покана. Според мен, за парите телефона си струва. Относно OnePlus Two - спекулира се, че OnePlus ще направят някаква платформа като Motomaker т.е. - персонализираш си телефона с различни цветове (прмерно черен гръб със червено лого и метала около телефона щял да бъде цветен). Също така четох, че като харектеристики няма да нещо много мощно. Абе OnePlus Two щял да бъде телефон, който повече е дизайн и персонализиране отколкото да е някво животно вътре.
Баси якото, дано. То е ясно че тая година може би и следващата няма на къде да се напомпват телефоните от към характеристики. Поне външния вид да е як защото тия сони и самсунг вече са ми адски грозни и еднакви. А за тея пари тоя телефон е невероятен.
Аз мислех от алиекспрес а не от сайта им. Едва ли ще има проблем, макар че има някои коментари че за Европа китайците са ги метнали и са им пратили Китайски Oneplus one който май си е на китайски само.
Вече доставят до България така че по-добре си го вземи от сайт-а. Ей тоя приятел, който си държи телефона с ключовете, си го взе от някакъв сайт и му го доставиха китайската версия на телефона (с ColorOS). Набързо си го флашна на Cyanogen. Единствената разлика между китайския и интернационалния вариянт е, че китайския не поддържа някакви определени честоти. Всичко друго си е като идентично с интернационалния.
Малко повече информация -
http://www.gizchina.com/2014/06/12/d...e-oneplus-one/
Bloody Ligh7 ... That makes me going on ...
Oneplus one не е ли много тежък?
Купи си Nokia 1208.
Iphone 4S като моя си вземи , ще ти свърши работа не е като останалите Iphone
Ти май си търсиш Xperia Z3
Иначе за водоустойчивостта която описа, с айфона си гледам клипчета под душа, не е сертифициран, че може да си бъркаш супата с него, но все пак на влага държи.