- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли се вашите ако имате слаби оценки?
сега отново ще има бой защото ти пиша една 2-катвърде безмилостен сам
При мен най-ниския ми успех е бил 5.88 за срока и то по всички важни предмети е 6, а само физическото ме преебава с 5тица :@
бахти зубара , бахти машинатааз и да се скъсам от учене най мн. да изкарам 4.00-4.50
тцтц ами значи и със 7+ да завърша ако съм зле по АЕ значи директно да се самоубивам. щото нищо няма да стане ако не знам език. Ами на тези на които не им се отдава и им се отдават др. неща за тях кво?
Няма не ти се отдава..Напъваш се,стягаш се и най-важното е да гледаш да ти влезе нещо в главата,а не просто някви оценки да изкараш.
ти виждал ли си учебниците за 7 клас. циганите на улицата ще обяснят по разбираемо от тези учебници! Само някакви текстове и упражнения а ние как да ги направим 1 господ знае.....
Докато живееше с нас баща ми все ми обясняваше как като малък имал само щестици и за него пет било нещо посредствено. Мама ми повлия доста повече когато ми разказа как имала ниски оценки в гимназията и загубила 3 години от живота си преди да променят нещо в изчислителната система за бала и чак токава постъпила в ВУЗа, където искала.
Не точно каране ама ми говорят гадно и много ми става едно такова съвестно.
Във всички учебници по чужд език от едно ниво нагоре спира да има инструкции на български но да не те плаши. Оглеждай каренцата с граматика и слушай добре в час. Примерите да упражниш граматика често се дават в упражнения, така, че залагай на тях. Лека по лека вкарвай думички. Като не разбираш нещо в упражненията питаш съученик, преписваш ако трябва и у вас го научаваш. Водиш бележки в час не като робот, а и добавяш това което знаеш че е особено и ще забравиш. Ако много забатачиш работата питаш учителя. Това важи общо взето за всичко.
По въпроса със значението на чуждия език, погледни обявите за работа. Ако излизаш в чужбина с какъв език ще се оправиш български ли?
Последно редактирано от tochko : 04-18-2015 на 11:38
Имам основно шестици, но това е защото от много отдавна ходя на частни уроци. Там ни съсипват със тестове, но така се вкарват много думи и граматиката я научаваш в примери. Английския ми е доста добър и защото от 2-3 години насам почти всеки следобед гледам нещо из youtube на английски и хващам между 70 и 90% от всичко казано. Говорил съм няколко пъти с "native speaker" както всекидневен английски така и по научни текстове и комуникацията е доста добра, но аз си знам как съм стигнал до там![]()
Последно редактирано от tochko : 04-19-2015 на 10:46