.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 194

Hybrid View

Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Във всички учебници по чужд език от едно ниво нагоре спира да има инструкции на български но да не те плаши. Оглеждай каренцата с граматика и слушай добре в час. Примерите да упражниш граматика често се дават в упражнения, така, че залагай на тях. Лека по лека вкарвай думички. Като не разбираш нещо в упражненията питаш съученик, преписваш ако трябва и у вас го научаваш. Водиш бележки в час не като робот, а и добавяш това което знаеш че е особено и ще забравиш. Ако много забатачиш работата питаш учителя. Това важи общо взето за всичко.

По въпроса със значението на чуждия език, погледни обявите за работа. Ако излизаш в чужбина с какъв език ще се оправиш български ли?
    ти колко имаш по АЕ?

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    ти колко имаш по АЕ?
    Имам основно шестици, но това е защото от много отдавна ходя на частни уроци. Там ни съсипват със тестове, но така се вкарват много думи и граматиката я научаваш в примери. Английския ми е доста добър и защото от 2-3 години насам почти всеки следобед гледам нещо из youtube на английски и хващам между 70 и 90% от всичко казано. Говорил съм няколко пъти с "native speaker" както всекидневен английски така и по научни текстове и комуникацията е доста добра, но аз си знам как съм стигнал до там
    Последно редактирано от tochko : 04-19-2015 на 11:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си