- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
любопитно ми е само какво ще ми фъфлиш ако съдбата ни срещне
Tireheb ми харесва.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Нем ти просто като пълната путка насра, това ти е оправданието.
Тирехаб е пич и мноо умно копеле..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не виждам за какво да се оправдавам клошарче
ако излизах със секи клоун който иска да ми говори простотии не трябва да се прибирам
102 също ми харесва.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
и няколко пъти съм ти казвал че насираш само ти посерко
Тоя Анархи бил уникален кълвач. Не че не знаех де.
Да, брат, хич не ти пука за форума. Пишеш дълги постове от любов към писането. Що не вземеш да напишеш някоя книга?
102 ми иска пари, за да се опознаем :/, така че нямам какво да кажа.
Разбира се.
Ако това е, което трябва да си само-внушаваш за да мислиш, че си нещо повече от пълна отрепка, хубаво.
Its fine by me.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Радва се да чете негативни отзиви за поведението си сякаш. Анархиста.
Dr. Gregory House
бадко караш ма да ти цъкам да се отвори коментара шот съм та блокнал
и ме оставяш РАЗОЧАРОВАН
пусни на лс поне аз да видя дали има нещо дет си заслужава
кекеке
Виждам, путьо. Как е приятелката ти да е по-мъж от тебе? Плачеш ли вечер? Тя ли е мъжа в семейството? Поемаш ли го отзад? Сигурен съм, че е така. Жалко извинение за мъжкия пол си ти, путьо. Дори и да се бяхме видели нямаше да те ударя, просто щях да видя колко си смел да говориш така на живо, щото съм сигурен, че ще мълчиш като пълна отрепка и ще гледаш в земята.
//афк
Dr. Gregory House
явно често ти казват че си путьо и си изкарваш яда във форума
въобще не ти прави чест, това което показа. не че знаеш какво значи тази дума де... аз лично не се засегнах от видяното. не виждам причина и лиланда да го прави. хич не я защитавам. даже още я мисля за наивна и леко глуповата, щом ти се е вързвала толкова дълго време на измислиците. но тя ще порасне и ще се оправи. за теб обаче няма спасение, освен ако не поискаш помощ от специалист за болестното ти състояние. веднъж пати от такава глупост човек. поне от рано си показал на момичето от какви хора трябва да бяга надалеч. за по-малко от 5 минути мога да ти намеря много хронологии от най-малко 5-6 съфорумници, с които се познавам лично, и да ти разкрием тотално кирливите ризи. ама вече си толкова претъпкан с лайна, че ще прелееш, ако го направим. крайно време е да спреш да занимаваш онлайн пространството с измисления си живот. колкото и да ни забавляваш с него, понякога става и леко досадно.