- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- тоя дъртия с кривия аватар
На твое място не бих го обиждала, ще вземе утре да те вкара в някоя история и ще те е срам след години пред децата ти.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
kat nqq ko da kaje shte se smee tapag
papugai kvo rabotish v realniq jivot be brat?
Работя нощен труд и дом изнес, иначе работа има, не е като да имам шеф
Oт всичко до тук разбрах, че ще има среща и бой, и че анархито харесва само форумните девойчета.
Няма лошо де, ама е редно не целият ти свят да се върти около форума и да се чудиш с кого да се заядеш, щот нямаш кво да правиш.
Лично мнение btw.
П.П. Бахти яките пуканки съм си опукал.
В този форум се въртят повече драми отколкото у РусИто..![]()
тоа анарчи яко се е захуячил в тоа форум
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ahhahahahah mnogo tynko nameche
samo deto normalnite hora za zabavlenie mogat da ti natrakat i 10 000 dumi bez da imat nqkakva trudnost
мда, а пък и тя тогава може да е била, ама сега да и е писнало и кипнало тоя да си съчинява истории с нейната личност и за момента да е решила да се обясни
т.е. тъп/а си, lunacy
пак се изказваш прибързано .. не си безразличен като не е в нормалната му форма и заради него те боли корема.. ;/
/ама схванах какво искаш да кажеш де...
lunacy има нужда от внимание, вече спечели това на corb( нищо лично с/у него :д )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
datakae
teenproblem е оптималното място за забавления и получаване на внимание за мен
всички така казват, вкл. и анархи :д
Девет кули дзидини,