- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
нищо не обясняваш. НЕ МОЖЕ СОБСТВЕНИКА ДАДЕНА КОРПОРАЦИЯ ДА ИЗТОЧВА МИЛИАРДИ, ДАДЕНИ ХОРА ДА СА МИЛИАРДЕРИ, А МИЛИОНИ ПОД ТЯХ ДА СЕ СА НИЩО. НИЩО, ЗАЩОТО ПАРИТЕ НАПРАВЛЯВАТ ВСИЧКО.
В момента се работи на един принцип - как да изкараш повече печалба за себе си, БЕЗ ДА МИСЛИШ от какво се нуждае обществото, къде отиват ресурсите, кой ще задоволиш. всъщност МИСЛИ СЕ, но единствено от ЛИЧНАТА печалба.Богатия ще ти налее пари, не бедния, нали така? МНОЖЕСТВОТО е оставено в изгнание.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-28-2015 на 23:39
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1425391
ето как хората се изразяват по демократичен начин
взимайте пример от американците
да живее демократизъма
Последно редактирано от haritov : 04-29-2015 на 05:11
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
https://www.youtube.com/watch?v=CLrHTW-zVWk
т'ва ако го правеха мангалите в Б-я такива като теб щяха да пищят що не са ги разстреляли
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В тоя ред на мисли https://www.youtube.com/watch?v=VRlmCf1Kj2oТия хора искат просто да си правят мизерии, не им пука за протеста. Но ги разбирам, хормони, акне. Но вероятно тоя от клипа, после го е било срам да се покаже, пред аверите си.
n00bs
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hp...0b&oe=55D9FD97
ПП: Спасете жените
![]()
е че тва лошо ли е ;о
ако природата те е създала физически с тяло на мъж, то след това на бебето трябва да му се помогне да си изгради съзнание на мъж, да приеме тялото си, кое кара едно бебе момче да си изгради съзнание на жена, не е ли пропагандата, а не природата.
Не знам, не твърдя, че е така, просто разсъждавам чернови.
ПП: Защо някой иска да причини това на хората.
ето защо в Русия забраниха хомосексуалната пропаганда върху малки деца.
Последно редактирано от defender : 04-29-2015 на 14:16
ми когато печалбата стане по-важна от природните закони създадени от Бог (или пък установени след милиарди години еволюция, за да не дискриминирам атеистите), така се получава.
Да, точно така... Хората се раждат с проблеми заради печалбата на други хора... Ти си титан на мисълта! По времето на Исуската хората са живеели на половината на днешните.
тва го кажи на баба и дядо ми, минаха 80, на болница почти не са ходили
а сега заради гонене на печалби в магазините храната сигурно вече се произвежда в химически заводи и заболяванията от рак се увеличиха много, млади хора си отиват.
някой пикае на еволюцията. Кой? Кой? Кой?
Йоан - Родом от Витсаида Галилейска. Брат на Яков, баща му се казвал Заведей, а майка му Саломия. Баща му е бил богат човек, за което съдим от факта, че е имал собствена ладия и работници. Йоан е бил ученик на Йоан Кръстител и най-младия от учениците на Христос... Завърнал се в Ефес където умрял на 94-100 години.
пак си помисли
да кажеш на някой "кавал", не е еволюционно бре.
объркани са ти перспективите.
Да си кавал съвсем не е еволюционно...
Не спори с мен, а с хората, които правят тези статистики. Аз на тях им вярвам повече, отколкото на твоите глупости.
ко ми се праИш са, с тая твоЙта кола ве, ко.
Кви коли са ти в празната глава на теб, пък?
Ти, ако разчиташ на ходенето пеш за поддържане на форма, вземи се застреляй...
дефендер, преди една суша като е ударила и хората са умирали от глад,, а сега в развитите държави има биохрани
"Такова общество, съставено от отделни индивиди, нямащи място, прииждащи от всякъде (съответствено – от никъде), се превръща в полу-хаотична структура, „кервансарай“, където отсъства понятието за колективна отговорност, за общественото благо. Колкото повече хората са разединени помежду си, толкова повече се ръководят от конформизма. Индивидуумите се превръщат в “роби без господари“, взаимно заменящи се и уязвими, откъснати от корените си, от своята родна култура, те стават целева плячка за симбиозата на пазара и държавната машина,която на думи декларира обща толерантност, а на практика става все по-нетърпима и репресивна, особено към частните случаи." Ален дьо Беноа френски писател, философ.
ПП: интересно твърдение.
"В момента България не играе такава роля и нещо повече – тя е присъединена на пръв поглед към Първия свят, но тя е присъединена именно като обект, а не като субект на собствените си действия. И в този смисъл, България влиза в едно информационно и образователно поле, в което има две служебни роли. Първата е да представлява периферен, малък пазар за потребителските стоки на развития свят и второ – да предоставя евтина работна сила на същия този свят, на имперския център.
Ето защо от оставащото тук население не се изисква да има някакви високи образователни образци. За тази цел системата на образованието винаги има една открита и една скрита програма. Откритата програма е пропагандистка, тя винаги ни казва, че системата на образованието има за задача да образова, да дава квалификация и т.н. Реалната, скритата програма, е да се произведат същества, които да бъдат фрагментаризирани като съзнание и мислене, елементарни като поведение, които да не подозират в какъв пъзел са елементи." - доц И.Христов
ПП: хм, интересно, като гледам образователното фрагментиране на дарко и търнал, може и да е така.
Последно редактирано от defender : 05-28-2015 на 11:27