- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Зависи, ако запише китаистика и са 5 човека на кръст, може и да се сработят![]()
беше толкова прекрасно да изляза макар и за малко и да се порадвам на зеленината наоколо ^^ усещам все по-силно разделение в групата ни, на онез тричките не само аз им се дразня явно, какво да се прави :д не ми се ще да спя при тях на практиката, ще гледам при момчетата да се бутна, дано не са много пияни, че не ми се влиза в ролята на бавачка пак :д
S risk pak da pochne hate
Da kaja, che te draznim za tva che ne ti puka, shot se pravish, che si nad neshtata, ama padash a mnogo jalko nivo, da obqsnqvash ko stalo s dagichka, petkana i dragana..
Wse oshte chakam da chuq s koi ot foruma sym prail 3ka ;s
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
По темата team work: Групата ми за презентацията е мегаяка, само едната мацка е леко изпаткала и искаше да определим твърдо броя слайдове предварително. И ще е тиймуърк в истинския смисъл на думата, а не "разделяме задачите, всеки си ги прави, бутаме ги в една презентация и оправяме цветовете". Да не говорим пък темата ни колко е яка - 18 страници case study за Ред Бул^^
Eдната мацка много готинка, много ме грабна как говори и се чудя как да я поканя на кафе без да е крийпи.
Днес тренирах два пъти. Хубаво ми е
Чудим се с моя коя серия да почнем. Предвид сесията ще е добре да са 20-минутни серии - изгледали сме Приятели, Малкълм и привършваме HIMYM.Знам, не остава много :д
Чудим се и за Vikings, абе, 40-минутни имаме за избор...
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-30-2015 на 19:27
Глътнах си граматиката, а покрай нея и това, което щях да говоря. Завъртях се, омотах се, говорих глупости и се чувствам по-тъпо от всякога. За почти 3те години, през които съм тук, това е единственият предмет, по който не се справям добре, а почнах толкова хубаво с 93 и 97. Сега просто не ми се мисли какво ще е. Ама късно е за притеснения и размишления.
Готвя...
Какво ще се получи... и аз не знам! (:
/би трябвало да е ориз със зеленчуци (печурки, чушка, лук, грах, дом. пюре)... (:
Бързи и яростни - 7 части
Дни от седмицата- 7 дни
Аз само казвам, нищо не намеквам :}