- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не на казармата
Де да беше само външен вид и секс. Под 20 годишните не сте способни сами едни яйца да си изпържите, нямате никакви полезни навици, физическото ви развитие е толкова зле, че след десет минути ходене сте умряли.
Ха-ха, педали е имало още по времето на Омир и едно военно обучение не може да ги промени, тъй като това е вродено. И не че нещо, ама примерите, които дадохте - Азис, Евгени Минчев, Елза Парини и прочие също са били в казарма ... честно казано, не бих бил много обнадежден, ако такива като тях трябва да ни пазят един ден![]()
Ако дисциплината е да можеш да готвиш, защо тогава е нужна казарма. Питаш майка си как се правят яйца, и започваш да се занимаваш с дисциплина (готвене).
Войната е безумно нещо, присъщо на талибани с маймунски инстинкти.
В казармата не се влиза с идеята, че ще ходиш на война, прави разлика.
Ако във всеки имаше желание да научи нещо доброволно, щеше да е прекрасен живота, но уви, някои са толкова мързеливи, че само насила могат да бъдат накарани.
Това не е така, всеки родител носи отговорност за възпитанието и разбирането на собственото си дете. Всеки научава по нещо ново на ден, я как да си направи по-добре прическата или изчисти по-добре колата. Прави разлика между видовете желания за ъпдейТ
В казармата точно прически те учат да правиш, или как се мие кола.
Обясних ти, че някои нямат желание сами да го направят, тези някои, са сигурно огромна част от вас.
Защо не питаш дали някой съжалява, че е бил в казармата, само някоя путка, ще го потвърди, защото путките в казармата си остават путки.
Времето преди години е абсолютно различно с времето днес, не можеш да сравняваш примерите за човешко усамовършенстване днес, с тези тогава, и цялата енергия вложена в глобализирането на някаква дейност. Извърташ ми думите, за да ме надцакаш, но за мен аргументите са приятни, но не и тва да ми извърташ думите, насочени в един аспект - срещу твоето мнение. Аз нямам за цел да убеждавам нещо, което е доказано. Казвам го информативно, от своя поглед, че хората пак имат желание да се развиват, но целите, които си поставят, зависят от не един фактор, който е това, че не са били в казарма.
Явно говорим на различни езици.
На сила хубост не става.
Едно време може да е било по-трудно да се изучиш сам, но поне са имали желание да го направят, сега не виждам да е така.
Хомосексуални е имало преди , ще има и след казармата, тъй че аргументите ви издишат като спукан капут.
В тая тема има индивиди минали през казармата, като ги гледате много ли са "читави" у главите?
гледаш в определени общества, светът не е само тях
^аз не обрързвам това дали да бъдеш гей, или прост. Избор е, но самата казарма не те прави човек, а постъпките ти спрямо теб и други хора.
казармата е инвестиция в загуба на време, в това да пропилееш 2 години.
Последно редактирано от Mary_Jane_69 : 05-03-2015 на 10:55
Защото тия две години можеш да учиш и да станеш човек. Тук има много примери на учащи, които се гордеят само с това, че учат, толкова им е акъла.
Имало, но тях не ги вкарваха в казармата, а ги пращаха в някое село и там оставаха до края на мизерния си живот.
Последно редактирано от papugai : 05-03-2015 на 11:03
Не можеш да ме убедиш че ще развиеш интелекта си повече в казармата, отколкото да се образоваш в нещо друго, което наистина е пригодено за интелекта.
Поне да ви научат да четете и пишете, 80% от завършващите са неграмотни, защото дори това не са успяли да научат, иначе било много лесно и трябвало само желание.
зад точката с гейовете и женствените мъже стои идеята, че в това да си гей има нещо нередно, която сама по себе си е неправилна. както и че има някакви общовалидни порядки, различни от това да спазваш евроатлантическите норми, които трябва да се вменяват на подрастващите
а освен малоумщина, хората, минали през казармата, развиват и стокхолмски синдром. освен това слизат на животинско ниво
Последно редактирано от dimitar., : 05-03-2015 на 11:41
Никой не говори против теб/женствените мъже/ , но да си гей и да се правиш не гей не е едно и също.
Най-смешни са девствените девойки, дето реват, че нямало мъже вече![]()
kazarma!=pedali
Макар че има два изхода - или излизаш мъж, или излизаш вагина, зависи какъв си си поначало.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не, казармата трябва да научи днесните педалчета какво е да си мъж, а не да си мъжка курва ! Това не е посредствено, нарича се дисциплина и самосъзнание !
Аз пък по мои наблюдения над хора, които са били в казарма мога да кажа, че има и добра страна - не говоря за онази 2 годишна казарма, доста време е и не виждам смисъл. Но едни 6 месеца, в които да те научат как се борави с оръжие при необходимост, как се действа в ситуация на нападение е ок. Ами като се огледаш какво става по света, тя войната не пита дали я харесваш или не, дали си подготвен или не. Няма нищо лошо в това 6 месеца да знаеш какви са ти задълженията и да ги изпълняваш - ставаш, оправяш си леглото, бръснеш се, бла-бла, малко упражнения и т.н. и т.н. Факт е, че дисциплината е нещо, което липсва много в днешно време, не само за мъжете, но и за жените. А и е полезно изграждането на добри навици, каквито вече споменах![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
6 месеца нищо не е. За толкова алкохолик не можеш да станеш. В казармата за минимум година се научаваш на ред. Да знаеш, че не може да ти звънне телефона в 11 и ти да викаш оф, пак с кокошките ме вдигнаха и да си го слагаш на стъпенка през 5 минути до 12. Да знаеш, че като кажеш на някой,че ще се чакате в 1, че може да идеш в 1 без 2, но не може да идеш в 3. Да боравиш с оръжие е най - малкото. И сега можеш, курсовете за ловци не са толкова скъпи. Нито стрелбищата. Въпроса е освен това да се научиш, че има някаква йерархия в обществото и какво се случва ако идеш при шефа си и почнеш да го псуваш в лицето или да не изпълняваш реките си задължения на работа. И прочее. Гаврите са си до войска и човек. Според мен дори би било по - правилно да има нещо като пълен пансион с изработена храна и спане, дори и без оръжие.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."