- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Ще си купувам смартфон
Предлагат ми за 300 евро Сониз3 или галакси с6 от някакъв човек с фирма в Сащ.Фирмата е PAKO SUPERTECH
3124 S Parker Rd
Aurora, CO
80014
United State
Как да съм сигурен,че човека не иска да ме измами??? Facebook-а на човека е : https://www.facebook.com/Abdul.Kareem09
В група Софийски Обяви на руски постна, че продава смартфони. ps4 250$ и вс това с 1 година гаранция
.Праща по dhl за около 48 часа
. Nikon d800 700$ . Иска предварително 50% от сумата. Samsung Galaxy Note 4 cost: $280usd .По-точно аз предложих 300 евро за з3 и човека написа deal
.
Последно редактирано от koko95 : 04-27-2015 на 04:34
После да не мрънкаш, че са те измамили. Постоянно се ровиш за някакви далавери, въобразяваш си че някой там някъде иска да ти направи много специален подарък. Няма такова нещо, точно обратното е. Нета е пълен с акули и си има причина за това - наивните рибки като тебе. Понеже има много хора дето са склонни да се хващат за добре написани лъжи, има и много хора дето се възползват от тоя факт. Ще пратиш 300 долара за нещо дето струва пъти по толкова и знаеш ли какво ще получиш? Би се зарадвал поне на среден пръст. Пак да кажа - после да не мрънкаш!
Мисля, че човек се учи главно от опита си, дано твоя не е толкова суров, колкото да се наведеш със солидно количество пари.
Плащаш когато получиш пратката, все едно с еконт.
Не давай предварително пари.
И като го получи и всичко е там, ще има ли гаранция, че не е бракувана стока ?
Никой няма да ти даде гаранция за нищо.По-добре си събери пари и си купи телефон със всичките тия неща дето си ги изписал в първата страница.Хем не искаш гадните самсунг,хем не искаш да дадеш 1000лв и ся изведнъж с6.Ем няма как да стане![]()
Внимавай с такива шано телефони и аз веднъж ме убеждаваха , колко е хубав и взех , че се подведох накрая като занесох в GSM Сервиз 24 да ми кажат , защо така забива се оказа , че айфона ми е със части сигурно от айфон 2 хаха ама аз съм си руса