- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Е, щом така смяташ -> ето ти сол:
Ръси колкото сметнеш за нужно. (:
Последно редактирано от M**** : 05-02-2015 на 22:44
Аз доколкото знам Пипи не пуши, а цялата дискусия се върти около нейните цигари.
Тоя над мен, ако осъзнаваше, колко е скучен, щеше да се е самоубил.
Златна рибка.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Пред него има голяма дилема, чуди се да избере Д. или Т.
Освен ако вече не е влюбен, знаете в кого
https://www.youtube.com/watch?v=BUUrFlvoD9o и това ще е резултата
Абе разбрах,че си пазиш форумния имидж само искам да се върнем отначало кой почна спама.Аз писах точно и ясно по темата, че ''azoria'' не ме кефи щот мисли пушенето за готино, както и че сама го казва че и взе да отрича едва ли не че е вредно не само за пушачите а и за околните.Много ме интересува дали умирате от свръх доза някъде (да е по далече от хората) или се гърчите в някоя канафка е добър пример за къде да изгниете, въобще не ме инетересуваЕдно въпросче минаваш ли 20 метра без да се задъхаш ?
Иначе ''azoria'' и галакси си се подкрепят пушачите ,може да си дишате взаимно дима и да си храчите заедно и кашляте,но само да вметна че ''azoria'' спомена някой от компанията ти който бил непушач и търпял да му лъхате дим в лицето
ЖОКЕР- Твоето приятелче или е абсолютния тупан да търпи това или просто се опитва да влезне скоро на някоя от вас в гащичките![]()
Наистина ли си на 23? ...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ти не успя ли да осмислиш,че няма за какво да се защитавам?
Нека се изразя по достъпен за теб начин: Боли ме к*ра, че на теб ти пречат пушачите.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
После се чуди защо си няма приятелка![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Съдейки по мненията ти за пушенето глупавичък ми се виждаш :Д Не защото казвам, че пушенето не е вредно, ами заради досадния ти начин на насаждане на мнение и по-назад четох за гниене по канавки и за задъхвания на 20 метра, което е нелепо :Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
azoria- сама почна спама мойто момиченце,като пишеш неща като пушенето е готино и някой пише по ТЕМАТА ти даваш контра и почваш спама ? толко ли си проста : )
и после ще ми пише че не и дремело кво съм мислел.. що отговори с 5 коментара след моя тогава ?
едит azoria виж skatew как ти става подлога, подобно на онова твое приятелче което твърдиш че е непушач но ви диша дима , е прочети онова което ти написах че се опитва да ви влезне в гащичките![]()
Последно редактирано от deStroyeR_ : 05-04-2015 на 09:06