.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    AngelWing
    Guest

Комплекси относно външния вид

Здравейте! Искам да споделя с вас.. Момче на 15 съм.. Никога не съм имал гадже, защото не съм красив и следователно имам много, ама много ниско самочувствие.. Да не звучи като хвалене, но съм умен, мил, много да бъда много добър приятел, обличам се добре, но винаги има нещо, което преебава всичко и това при мен е външния вид.. Леко мургав съм, смисъл имам тен, нямам така исканата красива и чаровна усмивка и т.н.. Вече не знам, имам чувството, че никога няма да имам приятелка.. Защо Бог ми е отнел красивия външен вид не знам..

Супер фен Аватара на fanton1
    Ако имаш пари значи ще имаш момичета около теб ,но ако нямаш ще си умреш сам.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Ако имаш пари значи ще имаш момичета около теб ,но ако нямаш ще си умреш сам.
    Ако повечето момичета мислят като теб, работата не върви на добре...

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Ако повечето момичета мислят като теб, работата не върви на добре...
    Повечето са такива какво очакваш да кажа ,че всички гледат вътрешноста и не се интересуват от това как изглежда човека с който са ? В България сме все пак тук ти трябват пари за всичко.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от AngelWing Виж мнението
    Здравейте! Искам да споделя с вас.. Момче на 15 съм.. Никога не съм имал гадже, защото не съм красив и следователно имам много, ама много ниско самочувствие.
    Забрави да изревеш, че си девствен на тия 15 години и вече не виждаш смисъл да живееш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сложи си една каубойска шапка и им кажи, че си испанец. Така най-лесно се скрива факта, че си циганин.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Сложи си една каубойска шапка и им кажи, че си испанец. Така най-лесно се скрива факта, че си циганин.
    Брат, и банани да носи под мишница,пак няма да мине че не е циганин.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    На повечето хора не им пука за външния вид.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    И аз имам доста комплекси заради външния вид... човек не може да си избере лице преди да се роди.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    И аз имам доста комплекси заради външния вид... човек не може да си избере лице преди да се роди.
    Карай, поне в интернет пространството не ти трябва да си красив.
    Последно редактирано от nevermorevon : 05-05-2015 на 15:15

Нямаш самочувствие, защото ти не се харесваш,за да те харесват другите трябва ти да се харесваш!1Ако отделяш малко време, за да се приведеш в добър външен вид, това със сигурност ще повиши самоувереността ти!2Оценявай успехите си!(Оценявай това,което си постигнал в работата,учението,любовта, ените и т.н.Важно е обективно да можеш да погледнеш към успехите си и да можеш да си кажеш,че си ги заслужил.)3Приеми провалите си!(Така,както оценяш успехите си трябва да приемаш и провалите си.)4Участвай ТАМ,където си добър..!(Като правиш неща, в които си добър, по-лесно ще си повярваш, че наистина струваш.)5Не се самосъжалявай.( Говори предимно за успехите си и положителните си черти.)

Единствение ми съвет е да си намериш някоя, която ще те кара да се почустваш специален и по-самоуверен.

Супер фен Аватара на NissaN
    Ако имаш пари и ти е голям няма да се плашиш , и при запознанство действай по-твърдо като тежкар и ще имаш успехи.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Не, само тежкар не.

Само лекари.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от Gabrielkatanalice Виж мнението
    Единствение ми съвет е да си намериш някоя, която ще те кара да се почустваш специален и по-самоуверен.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си