- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Казваш, че би скрил истината, за да предотвратиш скандал, но в същото време имаш скандали с родителите си заради различия в мненията. Не си премълчаваш, а отстояваш позицията си, т.е. един вид не спестяваш истината. За мен лично вторият подход е по-удачен. Не искам да се заяждам, просто виждам някакво противоречие. Какво мислиш за скандалите по принцип(ползи, вреди и каквото още се сетиш)?
Какво мислиш за Corb1225?
Ще го сложиш ли на стола след теб?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Събирам ти двата поста в един, дано не се разсърдиш
Не само с родителите си, имал съм проблеми и с преподаватели и с приятели. Но с родителите е друго, там така или иначе такива неща се случват с образователна цел, изразът по-възрастният винаги е прав никога не ми е харесвал и не съм си спестявал пред тях когато смятам, че са консервативни спрямо нещо. Както и те на мен, когато са смятали, че бъркам с нещо. Оплете ме малко тук, признавам, но за спор с родители не смятам, че въобще трябва да става въпрос за 'отстояване на позиция' или 'премълчаване на истина', а доколко те ще възприемат моята 'истина'. Нещо като "Здрасти, мамо, тате, заминавам за Париж". Може да стане скандал, но решението е взето и така или иначе ще се случи, така че - да се знае.
Иначе за скандалите като цяло, стига да не са селяндурски и за дребнави неща, смятам че е нормално понякога да ги има.
фок, намерих го това paradosou
Въпрос - гледам учиш, каква ти е специалността? Харесваш ли я, чувстваш ли се вдъхновен покрай нея xD? - уча аз, тикви бучаИкономика с преподаване на английски ми беше направлението първите две години, сега съм вече по специалност Международни Икономически Отношения с преподаване на АЕ. Като цяло идеята е добра, преподаването на чужд език отваря много вратички към бъдещо развитие в международни компании и учреждения. Обаче има едно но, че за да стигна до чужбина (дано не се наложи), трябва да мина през България, а има доста икономически термини които си ги знам на английски и не мога да ги обясня на английски, но питаш ли ме на български какво е това ще гледам тъпо. Освен това редовно ни слагат преподаватели, които не могат да говорят английски и се мъчат с пет думи речник да преподават и общо взето не се получава двустранната връзка. Иначе материалът е интересен, конкретно сега за МИО-то учим главно актуални неща и е по-забавно от сухата теория в началото.
Като цяло аз самият съм несериозен и нещо ме домързя да уча още от 11 клас насам, научих се да си използвам интелекта в грешна насока - т.е разбрах, че мога да уча ден и половина и пак да постигна задоволителен резултат, което не е печеливша тактика за бъдещето, но все пак не считам времето за загубено, пак доста неща си понаучих и тепърва ще наваксвам там, където трябва.
Последно редактирано от pac0line : 05-06-2015 на 20:10
пхахахах да бе така тоя скапаняк гаджето на моя близка си мълчал двва месеца като мишка че и изневрерявал за да си спеси скандал да ви имам и скапаните разбирания и да паднтее в шахта и да се претрепете всички дето изневерявате особено тея дето никва вина не чувстват _|_
СлОчаЕност ли е, че на мен сякаш ми отговаряш най-дълго? Не те свалям![]()
.
Ок, вече може да ми кажете, че съм филмарка\лигла.
Лягам си така или иначе, лека.
можеше да не я лъже поне ами да я скъса интогава да си ебе тая разпоретина грозна
ами ядосана съм днес разбрах за тая моя блзика и искам да го наритам тоя и тая ама съм мн мъничка и ако някой е навит да ми помага да каже колкото пвоече толкова по добре и аз тоя никога не съм го харесвала опитвах се да го харсам заради нея ама тоя е някво мамино глезоно синче тъпак смотан и е смучен на всичмото отгоре
Какво мислиш за dreamwalker?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
и при тва преди пак беше имал истории с тая тя му е няква добра приятелка тая разпоретина и уж всичко беше ок моята близка си беше яърнала доверието и сега скоро ги вдияла заедно и тоя и казал 'не върви' ама ако не ги беше видяла щеше да си я върти още офф мниго ми е гадно мразя да ми нараняват близките и тя каза че е усещала студенина от два месеца и такива драми са ми много антипатични ама понякога засягат и хора на които са им антипатични такива истории да го еба и дори не псувам принципно не се изразявам така и не е типично за мен и съм сладка като говоря така за.ото нюточно че не е типично за мен ама сега се вживявам
Хехе, немисла ^^
Може аз да те свалям![]()
Просто въпросите ти са по-шарени и целят някакви места, където наистина се налага да напъвам сивото вещество + навика ми да се обяснявам много = дълги постове. Лека :д
Пав ще дойда до Бтг и ще те разбия, хулиш и внасяш хаос в темата, в която в момента съм звезда и се постави на негово място, там ситуацията ти е lose-lose, явно той му е по-добър приятел, отколкото тя и така ...
Какво мислиш за dreamwalker? - Странна птица, като мине през стола, ако не съм изтървал този момент, де, ще науча повече. Или пък ще разпитам форумните си агенти за повече информация. Понякога ме радва, понякога не.
С кои от форума си се срещал на живо?
А с кои би искал да се срещнеш?
А с кои НЕ би искал да се срещнеш?
имаше ли те в някакъв общ чат, имам спомен, че сме си писали? ако си ти, готин си.
Защо се регистрира във форума?
Има ли странни хора във форума?
Има ли педофили във форума?
Има ли геронтофили във форума?
Има ли некрофили във форума?
по-добре да кажеш истината ако кошмото и да боли оточкото да криеш -.-
по-добре да си искрен колкото и да боли отолкото да криеш от лъжата повече боли ;/
паци анджи съжалявам добронамерено е който ме знае знае... ;/
Прикриването на истината не е лъжа, сега ако го попита директно и я излъже, да, ама ако просто си се скатава си е friendzone safety. (за извинението ти) обичам те <3
Вярваш ли в Господ?
Политически убеждения?
Любимо място в София?