- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
Galaxy29, разбирам какво изпитваш.
Ще видим любимите си хора отново.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Галаксина, много съжалявам :/. Но не си ужасна, просто понякога се филмираш в повече, а и хората не те разбират.
и искам да съм по добра и да се гордеят с мен и всичко е наопаки и не е под контрол без баща ми и мн се караме и искам някак да оправя всичко и са ми казвали че прилаиач на него като човек ама той е бил мн добър и според мен не шриличам щото не съм добра ама искам да заприличам и искам да съм хубаво нещо за света
ама не съжалявай(те) не искам да ме съжаляват хД аз сиг звуча депресарски ама принципно не обичам дврпесарски истории ама мн се забърквамв. такива ама не искам да се
Последно редактирано от galaxy29 : 05-06-2015 на 22:08
Не съжалявам теб, така е прието да се казва, иначе всеки един ден умира, живите оставаме да се мъчим, мъртвите са на по-добро място.
Не те съжалявам, съчувствам ти. Има разлика.
Защото знам как се чувстваш.
Научаваш се да живееш с празнина в сърцето.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
не мие празнинав стрцето аз винаги ще си го нося в сърцето просот ми липсва физически ама ко да се прави поне имам спомени и сънища.. хД и както и да е (гуш)
И аз не мисля, че си ужасна.
Имам 8мо чувство за хората (не ме е лъгало досега!(не звучи достоверно, да, но е така)) и за теб ми е хубаво.
джъст сеин'
Докато четях и пишех това- нета ми Спря.
Нека Спрем темата на темата.
Обичате ли кисели краставички??
като спиемнах спкмени като бебе съм си редила цигарите му и катоми е писнало съм ги късала и понеже не съм обичала да ходя на деткса и той си ме е глезил и е казвал няма да ходи аз ще си я гледам![]()
ем корнишони май тея малките а другите сиг са големите и мен не ме кефят толкоз
Нем, не тия в големите буркани.
Мъничките са по- яки.
И и аз им пия сока :д
И като каза компот, много обичам този от ягоди. Капи ягода си е чист компот впрочем.
Ядат ми се топени сиренца в момента :/
И днес ядох много хубаво сладко то малини.
Гладна съм.
Отивам да спя.
Започваш разговор, а си отиваш :/.
И на мен като малък компота от ягоди ми беше любим, но след това киселите ми станаха любими(кайсии, вишни, джанки).
Май тия краставички в големите буркани са водят саламурени, а другите стерилизирани.
Аз пък например си имам здраво семейство, което не значи, че не мога да ти се поставя на мястото. Ако те храня не приемай, че непременно е, защото те мразя. Иначе и аз си имам голяма болка в сърцето, която разбира се няма да споделя пред форума първо, защото адски мразя да ме съжаляват, а понякога и дават и акъл и второ, защото не искам след това, това да бъде постоянно използвано срещу мен в спорове и подобни препирни.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-06-2015 на 22:56
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ъх, аз пък тия киселите компоти така и не ги захаресах.
Особено вишните.
Но винаги помагам на леля ми да ги прави.
Пък баба ми като прави лятна манджа или лютеница на двора, направо се спуквам да ям.
Ама само тогава и като са топли.
Иначе ги мразя.
Брей, много работлива и сгодна мома си ;Д. Който те вземе, ще е късметлия. Правенето на зимнина на село е една от хубавите случки в живота, както и коленето на прасе.