- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
https://www.youtube.com/watch?v=ZJKZ...=youtu.be&t=28
Горките сърби.
Ако не знаете на чия държава националния герой е снайперист масов убиец поставил рекорд по убийства, гледайте бозата "Американски снайперист", каято го възхвалява като пример за децата.
"рекорд по убийства", що за рекорд за възхваляване, даже май и Оскар му дадоха, откачена работа.
ПП: май е трепал и жени, и деца (поне така започва филма)
Последно редактирано от defender : 05-06-2015 на 20:36
http://www.liveleak.com/view?i=637_1325756512
Така възпитават децата в Русия. Нищо чудно, че ефендъра и папагала са толкова спрели - кой знае колко мозъчни клети са им измрели от недостиг на кислород докато са си играли с някой чичко като малки![]()
Чикатило 2. Тъкмо се каня да ходя да гледам Child44, ама май не са го пуснали още в Зарата.
гледай аурисе и реви, тази цивилизация и капитализма вече започват да се демонтират на световно ниво
http://news7.bg/predavania/vapros-na...0#.VUqAJkhSnZm
Дефенди, как си обясняваш възхода в една Полша примерно след падането на режима?
гледай горното интервю, много неща са обяснени просто и ясно
Няма да си губя времето с някаква простотия, излъчена по най-русофилската телевизия(след Алфа ТВ естествено). Ако се разровя за тоя доцент, сигурно ще се окаже, че и той е отявлен путлерист.
А ти ми отговори на въпроса.
ако беше гледал интервюто щеше да разбереш, че комунизма всъщност е дете на западната "гномска" цивилизация (същото се отнася и за капитализма, безбожието и всякакви "гномски" плебс системи).
Последно редактирано от defender : 05-06-2015 на 22:02
Хубавото на такива индивиди е, че самото им съществуване доказва, че може цял живот да учиш и пак да си тъп. Вдигат ти самочувствието, де - това се опитвам да кажа.
Скролнах го набързо - завладявал света запада с културна експанзия. Как да обясниш на такъв човек, че е с разбирания от миналия век и от деня, в който първия персонален компютър излезе на пазара, 'запада' спечели 'културната' война и никой никого не завладява - хората сами избират да посочат среден пръст на архаичните привички в обществата си. Не е необходимо някой да ги убеждава. То ако ставаше с пропаганда, съветския съюз нямаше да се сгромоляса с такъв трясък, че да избие от главата на всеки с грам мозък всякакви идеи за комунизъм.
Та как да му кажеш деба, че на запада ценностната система всъщност превъзхожда тази на арабюгите, които шибат 10-годишни; на източноевропейците, които си посиняват жените за спорта и си млатят децата 'възпитателно' (дори във форума са болшинство поддръжниците на това извращение) и на мангалите в африка, които правят по 10 деца, че да ги ползват за робски труд.
Иначе ей го ефенди пуска ли пуска линкове, ама кого лъже не знам ;/ Гадно му, че Русия ще се сгромоляса. Гадно му е, че е динозавър и усеща, че след още 10 години на такива като него ще плюят по улицата. Пък как не го и мързи да ги чете и гледа тези глупости и няма ли си друга работа ... ?
Интересна порода са русофилите - разчитат на тъпанарството на народа, ама народа за тези 20+ години може да не забогатя, но поумня малко от малко.
40% от българите подкрепят идеята за Европейска федерация, други 40% нямат конкретно мнение, а едва 20 са твърдо против. Тези 20% са си от '91 още против запада.
Европейска федерация == отказване от суверенитет впрочем за незагряващите.
Одобрението към ЕС преди цирка със Сирия беше към 70%.
Бау бау иначе. Бау !
дадоха и пример с налагането на западни "ценности" в Япония
ми не ставаше въпрос за еврейски заговор,
Британският и испанският империализъм са били не по-малко лоши. Много уважавам французите заради това, че са се отървали напълно от тяхната монархия. Британската и испанската корона трябва да бъдат обявени за престъпни режими, както комунизма и фашизма.
http://www.extremecentrepoint.com/archives/335
хайде и за теб
Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти.Послушайте, братя Българе, а особено вие от Видинска област! Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.Къде отивате вие, мили братя, Видински Българи! Знайте ли вие Русия каква е? Знайте ли какво робство и вечни мъки ви чакаттамо? Защо се не посъветувахте с ония Българи, които са били тамо, да ви разкажат къде и в каква яма искате да се хвърлите? Ето какви злини ви чакат тамо:Георги РаковскиЩе ви продадат и споделят на някои си спахии (помещики), които като ви определят по една част земя да си направите по-прости и по-бедни още и от цигански колиби, ще ви карат насила с кнута (бич руски) деня и нощя да им работите като коне, само за едно облекло и за една прехрана? Кожи необработени и черен като земя хляб! Вие ще бъдете техни вечни роби и те ще ви продават един другиму си като добитък, когато им скимне! О! Какъв срам за Вас! Тамо няма уплаквание пред никого си; защото от онова място, в което ви заклещят един път, не можете ся помръдна никъде!
Захари СтояновОт свята, християнска и прогресивна Русия те били крали робини, които продавали в Цариград, значи, че в Русия робството е било божие наказание. Ние пък, които не служим на азиатския департамент, утвърдяваме, че това гнусно робство и днес царува в Русия, което искат да въведат и в България нашите издайници. Ние утвърдяваме още, че каквото тегло има там, в тая братска нам страна (с народа), то в България под турско иго никога не е имало подобно нещо.
Едно обикновено куче се продавало в Русия за двама души селяни; а едно авджийско – за три момичета.Ето ви няколко обявления от тогавашните вестници: “- У Никола Морскаго се продават банкетни пишкири, покривки за маси, две момичета учени и един селянин (мужик)”. “- Продава се двайсетгодишен човек белберин, и една крава от добра породица”. “- Хубави кученца се продават и седем човека с най-умерена цена”. “- На литейната част, против Сергия, в черковния дом се продават двама души, готвач и файтонджия, годни за солдати, и един папагал”. “- Някой си има за продан 11-годишно момиче и 15-годишен белберин (парикмахер), четири кревата, пера за възглавници и други домашни вещи”. “- Имам за продан хубава пресносола риба осетрини, седем сиви мерини (коне) и мъж с жена”. (Беляев, стр. 320; Мордовцев, III, I, 431).Не само са се продавали селяните в Русия, но са ги давали още и във взятка, изигравали са ги на комар, плащали са с тях на доктора за визити и пр. и пр. Робството в Русия, говори Шап, разрушило всичките естествени права; тук човекът се е продавал като стока, деца са се отръгвали от обятията на майките, за да се продават в публичните домове за по няколко си рубли (Рус. Старина, XI, стр. 785). Цената на тия нещастници, истински наши освободители, които са умирали по Дунава и по Балкана, е била разна.Сърбинът Сава Текели, който пътувал из Русия, видял в Тула на пазар 40 момичета, които с камшик пазел техния господар. Той попитал какви са тия хора? “- Продават се”, бил отговорът. Савата се почудил. “- Купи ни, купи ни, господине”, викали момичетата, а той се чуди, че те били всички весели. Урзопинският панаир (Русия) бил център, гдето се продавали момичета за Турция и за другаде. Търговците били арменци. Други пък давали с кирия момичета по бардаците, за които вземали по 100 рубли в месец.Ние, дето се турим в положението не на граждани на днешното авантюристическо правителство, а на турски раи, с гордост на челото констатираме тоя факт, че овцете, козите, говедата и кокошките на нашите бащи са били в Турция швейцарски граждани, когато нашите нещастни братя руски селяни са били до сто пъти по-долни.
И така нататък. Приятно четене.
Не си и помисля обаче да сравняваш руския империализъм с каквото и да било по тази планета. Няма в историята на човечеството по-гнусна държава. Дори нацистка германия е била къде по-свободно място.
Което ми напомня. Въпрос - коя е единствената държава на тази планета в 21в., на която терминът империя би паснал перфектно ?
В Античността след 1 век пр. н.е., империя е мултиетническа държава подчинена на административно-териториален център град-държава, покорил съседните територии
Аз му пускам линк към интервю, в което се обясняват доводи защо тази система си отива, а тоз почва да плюе Русия, баси.
Каква връзка има, само той си знае.
не е нужна връзка
плюенето по Русия трябва да е задължително за всеки гражданин по закон
единствено синьо-бяло-червена тоалетна хартия и кърпички за нос с муцуната на пьотр педофилович по магазините
огромен мемориал на трагично загубилите живота си войски на Вермахта в неравна борба срещу северноазиатската сган
превръщане на александър невски в публична тоалетна
Аурисе, какви са тия презумпции? Не съм казал, че руския империализъм е бил добър, че да ме убеждаваш в нещо. И ще сранявам с каквото си искам, британския империализъм е не по-малко гнусен, ако не и повече. В Близкия Изток още берат плодовете на колониализма, а щафетата беше дадена на САЩ по време на пост-колониализма под формата на марионетни режими.
Израел?
какво общо пък има сега александър невски
има ли нещо родно, което не мразиш
дай пример - за какви 'плодове' говориш.
Хрумва ми Индия като вариант ама те са си цигани и трудно ще ме убедиш, че британското присъствие има връзка. Всъщност има снимки от преди да се изнесат и изглежда къде по-добре.
https://youtu.be/EX-zkkB7Y3M?t=628
Дай иначе инфо за на германците, французите, холандците и англичаните 'зверствата'. Потушаването на размирици не се брои впрочем. Говоря баш за гнусотии като описаните по-горе. За третиране на хората като добитък.
Интересно ще ми е да прочета, тъй като не съм попадал на такова инфо. Говоря за периода след 18в.
баси по-добре да дигнат една огромна джамия на шипка и една статуя на баязид пред парламента - по-малко ще ми се повдига