- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грешка ли направих или..?
Здравейте приятели.
Момиче на 14год. (скоро 15)
Преди почти 1 година в една игра се запознах с едно момче и просто решихме да станем приятели.
Той вече е на 17год.
През цялото време се разбирахме много добре. Много добре се разбирахме, казваше че ме обича(като приятел) и аз също много го обичах и уважавах. Сякаш бяхме един и същ човек - мислехме еднакво. Всяка вечере той беше причината да вляза в скайп, за да си пишем.
Обаче около 1-2 месеца аз нямах много време и не успявах. Много ни беше гадно, защото не успявахме да си пишем.
След тези 1-2 месеца,когато нямах време да си почеша главата, най-накрая бях свободна.
Говорехме си 2месеца още.
До тогава той излезе 3 пъти от скайп ей така без да микаже нещо(винаги ми казваше, че излиза или чакаше аз да ставам) И 3те пъти когато, го попитах какво е станало ми казваше, че е искал да рзбера какво е да чакаш.
Както и да е, но тези не са ми най-големите проблеми.
Когато пак си говорехме исках да му споделя, че едно момиче много ме дразни. Тя беше някаква ку*ва, показваше си цицките, които все още ги нямаше. Лягаше с всеки, който ѝ падне. И беше започнала да ме дразни в даскало.
Изпратих му нейна снимка, а отговорът му беше "Готина е". Бях ужасно много разочарована. Знаех, че той не е таково момче. Аз му казах, че ме е разочаровал и го махнах. После една моя приятелка го е попитал, дали ми се сърди. Той казал, че повече няма да ми пише. И хоп, една година. Имам истинска приятелка, но не е в моя град, а той беше другия, на когото имах доверие.
Ще ви попитам изпратих му гласово съобщение. Казах му, че се извинявам, че той не е като другите момчета казах му как се почувствах /Тъй като винаги искаше да ми чуе гласа/. Не знам грешка ли направих или..? Не мога да приема това, че съм изгубила приятел. Обичам адски много всеки мой приятел. Не знам дали изобщо ще ми приеме извинението, но просто искам да знае, че съжелявам.
Не знам какво ще се случи и какво трябва да направя. Благодаря за отделеното време. <3
Как пък ей така ти хрумна да го търсиш след като една година не си го чувала въобще?
Твърде сте сериозни.![]()
е кво като ти е казал че е готина
не може да гледа други момичета ли, тъпо си направила ти , не той![]()