.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 114

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Вие пак ли подхванахте тая тема? И сериозно ли има хора, които си мислят, че казармата прави от момчето мъж? Бягайте да се прегледате!
    Ако се е родило момче, казармата ще го направи мъж, но ако е момиче, мъж няма как да стане! Сега жените сами напират, да служат в армията, дето вече я няма, щото там щели да станат можещи като мъжете, и да ги приемат за равноправни в действителност, а не само по закон!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Ако се е родило момче, казармата ще го направи мъж, но ако е момиче, мъж няма как да стане! Сега жените сами напират, да служат в армията, дето вече я няма, щото там щели да станат можещи като мъжете, и да ги приемат за равноправни в действителност, а не само по закон!
    Липсваше ни.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Липсваше ни.
    Ама наистина ли? Чак не мога да повярвам!?! Мислех си, че тук във форума всички ме мразят? Е, вече се адаптирах тук при швабите, и кирилизирах положението, при тоя скапан дърт компютър. А след няколко дни, ще ми се освободи поне един от четирите лаптопа, и тогава ще ми е по-лесно да ви досаждам. Поздрави!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си