- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не на казармата
Ми те и всичките ни политици, полиция, военни, лекари и юристи са минали през казармата, пък лайно до лайното. Интересна теория иначе.
// аз за 6 месеца минах 2 нива немски с г/д 6 часа учене в седмицата.
Много искам да ида в казармата и да живея с цигани и селяни.
Значи, това ми е винаги било мечта. Да живея с цигани и селяни, да им слушам селските истории и да им мириша циганските ухания.
Мммм! Живот! Казарма!
Пък и на дисциплина ще се науча. Защото това е много важно за мен, ама съм си тъпичък и не можах сам да се науча. Трябва някой здрав батко с дебел врат да ме научи.
Ми кво като професионалната армия е много по ефективна и изгодна? Да не би да сме най-бедната държава в ЕС?
Дай, дай! Дай да съберем половин милион посерковци и да си играем на войници.
Вие пак ли подхванахте тая тема? И сериозно ли има хора, които си мислят, че казармата прави от момчето мъж? Бягайте да се прегледате!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
да деца.. като ви строят в едни редици на минус 10 градуса голи, е тогава излиза кой е лабилен гей, и кой ще премине трапа.
ти освен да стоиш гол на -10 градуса друго постижение в живота май няма да имаш
Ако се е родило момче, казармата ще го направи мъж, но ако е момиче, мъж няма как да стане! Сега жените сами напират, да служат в армията, дето вече я няма, щото там щели да станат можещи като мъжете, и да ги приемат за равноправни в действителност, а не само по закон!
Ама наистина ли? Чак не мога да повярвам!?! Мислех си, че тук във форума всички ме мразят? Е, вече се адаптирах тук при швабите, и кирилизирах положението, при тоя скапан дърт компютър. А след няколко дни, ще ми се освободи поне един от четирите лаптопа, и тогава ще ми е по-лесно да ви досаждам. Поздрави!
http://www.teenproblem.net/forum/sho...0#post11292520
хехехехе, приказката е 'пуша, пия и ходя по жени' , освен ако ти правиш само първите две, защото жените те плашат
един умен и красив либераст като тебе ако няма поне две любовници, значи е един тъп задръстен традиционалист, изневеряваш на ценностите бре.
как може един либерален човек като тебе да казва на жена си "моята", как може жената да е твоя, нарушаваш и правата и свободите бре.
Трябва да я наричаш "щастлива жена", а не "моята", нещо подобно на щастливите кокошки.
пусни я да пасе в чуждите домати
Последно редактирано от defender : 05-11-2015 на 18:14
Търнале, запомни, ти си либераст, нямаш жена или поне не е твоя.![]()
Ефендито пак изпъква с хомосексуално лигавене и псевдо оригиналничене.
Welcome to the Jungle...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...5#post11292615
Ако е към мен, се чувствам поласкан, аз за теб знам само, че си гей и турчин, може би роднина на азис.