.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    ноном не е добре да продължаваш да ме преследваш с коментарите си когато съм в форума, все пак твърдиш че аз те преследвам : ) забилият бай уй не може да проумее нищо такова, той асимилира информация както гугъл преводача превежда изречения

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Депресията се проявява по много начини, един от тях е да си направиш нов профил, защото стария ти носи само подигравки, но с новия да си докараш още такива, и следва депресивно състояние.
    само с това което написа ''казваш'' че имаш 5 други профила тук, че и някаква близалка намесваш

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от deStroyeR_ Виж мнението
    все пак твърдиш че аз те преследвам
    ти трябва да спреш да сънуваш, и да помолиш майка ти да ти смени мокрите чаршафи
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    само с това което написа ''казваш'' че имаш 5 други профила тук, че и някаква близалка намесваш
    Аз нямам нужда от други профили, всички ме харесват с този, никой не бяга от хубаво, още повече някой мързел като мен.

анархи, поздрав за теб
    http://vbox7.com/play:6f357946f2

Аз нямам нужда от други профили, всички ме харесват с този, никой не бяга от хубаво, още повече някой мързел като мен.

анархи, поздрав за теб
    http://vbox7.com/play:6f357946f2
    уй този анархи и близалка са твой профили, такива хора несъщестуват : ) няма как да го осъзнаеш обаче

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ти трябва да спреш да сънуваш, и да помолиш майка ти да ти смени мокрите чаршафи
    спри да пишеш на минутата след мен когато влезна онлайн и докажи обратното : )

уй този анархи и близалка са твой профили, такива хора несъщестуват : ) няма как да го осъзнаеш обаче
    Мдаааа, щеше да е хубаво, ако бяха измислени, за близалката може да е така, повече ми се вярва, че си тръгнал с една нейна съотборничка, която се доближава до твоята визия
    https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...43515753_o.jpg
    тази със синята Арена в средата

добре призна че близалката си ти, остана да признаеш и другите 4

Питай твоята коя е тази в дясно с черното

че имаш още фалшиви профили тук е едно,но лудоста ти скача по голям левел когато се мислиш за 4 непознати момичета в фейсбук и ''открадваш'' тяхна снимка

уй не разбра ли от номном че нямам приятелка ?

Открадвам снимка, към която давам линк във фейса и която е качена в страница, а не в профил ?

симпатично е момичето в дясно,но защо очакваш да отправям комплименти към теб(мислейки себе за тях/нея ) това не си ти уй

Ако аз бях тази в дясно, щях да се чудя защо леко грозната ми приятелка излиза с някъв като теб, сякаш не би могла да си намери някой, ако не по-красив, поне не толкова глупав.

Спирам, не искам номном да се сърди или пък ти от два часа тръгващ си да изпуснеш някое важно събитие.
    Последно редактирано от papugai : 05-16-2015 на 14:27

не разбрах коя ми е приятелка отговор А-тази в най-дясно или Б-момичето в ляво на момичето от дясно

не си длъжен да пишеш отговор просто напиши отговор А или Б че и май ти се обърка да обясняваш коя ми е приятелка

между другото според номном нямам приятелка,това означава че трябва да водите спор : )

не разбрах коя ми е приятелка отговор А-тази в най-дясно или Б-момичето в ляво на момичето от дясно
    И с двете нямаш дори и минимален шанс, както се казва ' не си им в категорията' , представям си как гледат през теб сякаш си прозрачен.
    https://www.facebook.com/media/set/?...type=3&theater

въпроса е защо в предния си коментар твърдиш че излизам с момичето в най-дясно с черно ( даже написа с какво е облечена ) ?

въпроса е защо в предния си коментар твърдиш че излизам с момичето в най-дясно с черно ( даже написа с какво е облечена ) ?
    Мдаааа, щеше да е хубаво, ако бяха измислени, за близалката може да е така, повече ми се вярва, че си тръгнал с една нейна съотборничка, която се доближава до твоята визия
    https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...43515753_o.jpg
    тази със синята Арена в средата
    Сигурно съжаляваш, че не сме си писали на ЛС и няма как да напишеш нещо, което останалите могат да видят с очите си.

обърка ли се ? спри да пишеш да не получиш от редовните си гърчове

Благодаря ти за участието.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    хахаха
    още ли лъскате плочките с този скучен и отхвърлен от обществото гей
    този не беше ли онзи на който като малък баща му като се напиел му загасял фасове във врата и затова сега имал фобия от цигари?

уй тази със синята Арена ли е близалката ? преди няколко коментара твърдеше друго за нея.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    хахаха
    още ли лъскате плочките с този скучен и отхвърлен от обществото гей
    този не беше ли онзи на който като малък баща му като се напиел му загасял фасове във врата и затова сега имал фобия от цигари?
    я изсрания се появи

Супер фен Аватара на tireheb
    ти си некакъв много странен пич
    появяваш се от дъжд на вятър
    сички те насират
    после си заминаваш за малко
    и след тва пак
    ахахха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове