.
Затворена тема
Страница 256 от 354 ПървиПърви ... 156206246252253254255256257258259260266306 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 376 до 6 400 от общо 8834
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Това стихче не е писано сега.
    Тук съм съгласен с "недоразумението". (:

Писано е преди близо месец и е Единственото - защото толкова простотия трудно се трупа, дет' се вика - изхабих си глупостта за цЕла година напред... :/
    Но за тролчето си струваше! (((:

бтв: давам 100 лв., ако греша, че dreamwalker не е нито един от долуизброените:

*102
    *LoadRunner
    *papugai
    *Auriss
    Последно редактирано от M**** : 05-17-2015 на 23:07

Супер фен Аватара на Corb1225
    ^ Октомври, покажи тия лични, че ми стана интересно ;Д.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Тук съм съгласен с "недоразумението". (:

Писано е преди близо месец и е Единственото - защото толкова простотия трудно се трупа, дет' се вика - изхабих си глупостта за цЕла година напред... :/
    Но за тролчето си струваше! (((:

бтв: давам 100 лв., ако греша, че dreamwalker не е нито един от долуизброените:

*102
    *LoadRunner
    *papugai
    *Auriss
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Октомври, покажи тия лични, че ми стана интересно ;Д.
    Въпрос на време е, вЕрвай ми.

Лабилност.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    Октомври, покажи тия лични, че ми стана интересно ;Д.
    Не позна, но и аз съм любопитен какво ли колегата й/му е писал на dreamwalker-а. (:

Град
    Dreamland
    Не позна, но и аз съм любопитен какво ли колегата й/му е писал на dreamwalker-а. (:
    Не се надявай.

Супер фен
    Въпрос на време е, вЕрвай ми.

Лабилност.
    То всеки в твоята компания рано или късно поддава...
    Все пак си добър в своята област трол. А основната задача на трола е да се провокират нежелани негативни емоции в другите.
    И признавам - ти се справяш успешно (с мен)!

Град
    Dreamland
    дет' се вика - изхабих си глупостта за цЕла година напред... :/
    Не си изхабил нищо. Мен ако питаш, имаш запаси за цял живот, bro, не бой се.

Октомври, теб едно средностатистическо 12-годишно дете може да те провокира ;Д.

Град
    Dreamland
    То всеки в твоята компания рано или късно поддава...
    Все пак си добър в своята област трол. А основната задача на трола е да се провокират нежелани негативни емоции в другите.
    И признавам - ти се справяш успешно (с мен)!

Супер фен
    Защо е този sad-face емотикон??? Нали това ти бе целта, нали искаше да ми изврят нервите, нали искаше сам да се орезиля пред форума?
    Е, постигна го. Трябва да си доволен! Пак повтарям - бива те, наистина си много добър, отличен дори, Интернет трол!

В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

...

Сложните тролове отлично познават правилата в сайтовете, където се подвизават, затова и поведението им е на границата на нарушаването им, често карайки авторите на блогове, администраторите на сайтове, собствениците на Фейсбук-страници и др.п. да забравят своето добро възпитание, да нарушат собствените си правила или да превишат нормалните си правомощия. Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил - агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.

info: Wikipedia - http://bg.wikipedia.org/wiki/Интернет_трол
    @ sl1nceetoo, моля да бъда извинен, че взех дейно участие в разводняването и съсипването на хубавата темичка!
    @ kalpazanka (или друг потребител с модераторски права), моля да бъда наказан по ваша преценка (за продължителност на наказанието), за спам-а си по-горе!
    Благодаря!

Град
    Dreamland

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    вие не сте добре бе

Супер фен Аватара на skate
    Ходила ли си в друга държава?ако да,с какви впечатления остана?
    Коя държава би искала да посетиш?
    Самото пътуване с кола,влак,самолет и тн харесва ли ти?
    Какво ти е мнението за празници като Св.Валентин,Хелоуин и другите такива?Празнуваш ли ги?
    Какви недостатъци имаш?А какво харесваш най-много в себе си?
    Татуси имаш ли някви?искаш ли да си правиш?

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Ехе, кво сте направили пак...

Пиеш ли, пушиш ли, наркотици (леки/твърди) пробвала ли си (ако да, то какви)?
    Пия, но не се напивам. Не пуша и няма да пропуша. Наркотични вещества не съм пробвала и не знам дали бих.

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Ходила ли си в друга държава?ако да,с какви впечатления остана?
    Не съм, но това лято ще посетя Турция и Гърция.
    Коя държава би искала да посетиш?
    Някоя африканска, Австралия също, Ирландия, Сащ
    Самото пътуване с кола,влак,самолет и тн харесва ли ти?
    Да, обожавам да пътувам. Просто да наблюдавам как света около мен се движи и да си размишлявам някакви неща.
    Какво ти е мнението за празници като Св.Валентин,Хелоуин и другите такива?Празнуваш ли ги?
    Не ги празнувам, но не съм против. Много се дразня, когато някой се изкажа "това не е български празник, защо го празнувате" или "добре, че е св. валнтин, та да си покажете, че се обичате." Много хора го правят само за показността, но не виждам нищо лошо дори и в това. Все пак си положил усилия, направил си жест за някого, пък бил той и минимален. Пък и хората имат нужда от поводи за веселие. Тези два не са излишни.
    Какви недостатъци имаш?А какво харесваш най-много в себе си?
    Недостатък ми е, че съм прекалено стеснителна и ми трябва много време, за да се адаптирам. Също и че, когато нещо стане трудно просто изчаквам нещата да се уталожат и да се оправят от самосебе си.
    Иначе харесвам чувството си за баланс, винаги усещам мярата за всичко. Предвидлива съм и тактична.
    Татуси имаш ли някви?искаш ли да си правиш?
    Нямам, но със сигурност ще си направя. Даже знам какво точно и ще е мъничко и дискретно. Ако ми захареса може и още да направя.
    с:

Не знам, ама аз още се изкъртвам от смях, това гифче накрая беше последния пирон в ковчега ;Д.

Както и да е, ще се опитам да скалъпя някакви въпроси. Дори ще ги направя болднати по отделно, да не се трудиш ;Д.
    От нещата, които пишеш във форума по принцип, оставам с впечатление, че се занимаваш активно с някаква извънкласна дейност. Може и да е греша, но ако не - би ли разказала?

Тъй като се занимаваш с благотворителна дейност - ми е интересно кое е нещото, което те кара да го правиш? Какво ти носи и какво изпитваш, като го правиш?

Вярваш ли, че има универсално добро? Или е по-скоро въпрос на възприятия и/или норми наложени в/от обществото?

Малко, но от сърце. Ако се сетя още нещо, ще питам. Другите се справят добре и за мен ;Д.

От нещата, които пишеш във форума по принцип, оставам с впечатление, че се занимаваш активно с някаква извънкласна дейност. Може и да е греша, но ако не - би ли разказала?
    Вероятно от последните неща, които съм писала в дневника? Те са относно едно тържество за тазгодишните абитуриенти. Сред главните организатори бях. Трябваше и да се изявявам пред много хора, пак по същия повод/излезе ми душичката :д/
    А иначе официалната ми извънкласна дейност е клубът по журналистика. Издаваме училищен вестник, всеки си има страница, която да подготви или отделни рубрики. Та, такам.

Тъй като се занимаваш с благотворителна дейност - ми е интересно кое е нещото, което те кара да го правиш? Какво ти носи и какво изпитваш, като го правиш?
    Само плюсове мога да изредя. Като изключим това, че се запознаваш само с положително настроени и интелигентни, будни хора, развиваш комуникационните си качества и креативността си- обучаваш много хора, дори и по- малки от теб, по различни теми, всички се изслушват един друг, правят се кампании, мислим различни начини да се справяме с даден проблем. Просто е много зареждащо как всички се обединяват и работят заедно, и то за добра кауза.

Вярваш ли, че има универсално добро? Или е по-скоро въпрос на възприятия и/или норми наложени в/от обществото?
    Вярвам, че има, да. Случва се все по- често да чуя за някой брутален случай и си казвам е, не, това не е човек. Ама накрая винаги си мисля, че у абсолютно всеки има поне малко добре, което просто е било смазано, от друг подобен човек. Нещо като кръговрат. Понякога обстоятелствата ни правят лоши. Не мисля обаче, че някой се ражда лош. А колкото за обществото, в някои религии например се колят и трепят, ама едва ли им доставя удоволствие или са безпристрастни към смъртта. Просто по- извратени схващания.
    Благодаря за улеснението :д

Град
    Dreamland
    Имаш ли медали?

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Ако dreamwalker те покани на конгресът на алхимиците, би ли отишла?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    минавам да кажа, че навих Кал ^_^

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    а аз, че нямам идея кой е кал :Д

^ Библиотекарче е май някакво. Единственият интересен библиотекар, за който се сещам е Флин Карсън ;Д, ама сигурно няма да е лошо момчето. Подкрепям.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^ Библиотекарче е май някакво. Единственият интересен библиотекар, за който се сещам е Флин Карсън ;Д, ама сигурно няма да е лошо момчето. Подкрепям.
    сериалчето беше много яко, ама надали са го продължили :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

^ А, не знам, аз съм гледал игралната поредица, не съм много по сериалите. Ти няма ли да зададеш въпросченца на слънцето? Умееш да ги мъдриш ;Д.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си