- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Тук съм съгласен с "недоразумението". (:
Писано е преди близо месец и е Единственото - защото толкова простотия трудно се трупа, дет' се вика - изхабих си глупостта за цЕла година напред... :/
Но за тролчето си струваше! (((:
бтв: давам 100 лв., ако греша, че dreamwalker не е нито един от долуизброените:
*102
*LoadRunner
*papugai
*Auriss
Последно редактирано от M**** : 05-17-2015 на 23:07
^ Октомври, покажи тия лични, че ми стана интересно ;Д.
Октомври, теб едно средностатистическо 12-годишно дете може да те провокира ;Д.
Защо е този sad-face емотикон??? Нали това ти бе целта, нали искаше да ми изврят нервите, нали искаше сам да се орезиля пред форума?
Е, постигна го. Трябва да си доволен! Пак повтарям - бива те, наистина си много добър, отличен дори, Интернет трол!
@ sl1nceetoo, моля да бъда извинен, че взех дейно участие в разводняването и съсипването на хубавата темичка!В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.
...
Сложните тролове отлично познават правилата в сайтовете, където се подвизават, затова и поведението им е на границата на нарушаването им, често карайки авторите на блогове, администраторите на сайтове, собствениците на Фейсбук-страници и др.п. да забравят своето добро възпитание, да нарушат собствените си правила или да превишат нормалните си правомощия. Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил - агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.
info: Wikipedia - http://bg.wikipedia.org/wiki/Интернет_трол
@ kalpazanka (или друг потребител с модераторски права), моля да бъда наказан по ваша преценка (за продължителност на наказанието), за спам-а си по-горе!
Благодаря!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ходила ли си в друга държава?ако да,с какви впечатления остана?
Коя държава би искала да посетиш?
Самото пътуване с кола,влак,самолет и тн харесва ли ти?
Какво ти е мнението за празници като Св.Валентин,Хелоуин и другите такива?Празнуваш ли ги?
Какви недостатъци имаш?А какво харесваш най-много в себе си?
Татуси имаш ли някви?искаш ли да си правиш?
Не знам, ама аз още се изкъртвам от смях, това гифче накрая беше последния пирон в ковчега ;Д.
Както и да е, ще се опитам да скалъпя някакви въпроси. Дори ще ги направя болднати по отделно, да не се трудиш ;Д.
От нещата, които пишеш във форума по принцип, оставам с впечатление, че се занимаваш активно с някаква извънкласна дейност. Може и да е греша, но ако не - би ли разказала?
Тъй като се занимаваш с благотворителна дейност - ми е интересно кое е нещото, което те кара да го правиш? Какво ти носи и какво изпитваш, като го правиш?
Вярваш ли, че има универсално добро? Или е по-скоро въпрос на възприятия и/или норми наложени в/от обществото?
Малко, но от сърце. Ако се сетя още нещо, ще питам. Другите се справят добре и за мен ;Д.
Имаш ли медали?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ако dreamwalker те покани на конгресът на алхимиците, би ли отишла?
^ Библиотекарче е май някакво. Единственият интересен библиотекар, за който се сещам е Флин Карсън ;Д, ама сигурно няма да е лошо момчето. Подкрепям.
^ А, не знам, аз съм гледал игралната поредица, не съм много по сериалите. Ти няма ли да зададеш въпросченца на слънцето? Умееш да ги мъдриш ;Д.