- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Неодобряване в стила
Щото е готино ;д. Направих ти скрийншот да видиш:
http://i.imgur.com/CeCT6NL.png (в средата). Както казах, не си личи толкова и е приятно.
хехехехе, малко тъпо е да пуснеш нещо с един профил, да го изтриеш и след това същото да го дадеш с друг.
Не ви разбирам, какъв е смисъл да оперирате с толкова, сякаш пари изкарвате, че си губите времето така.
Хихи, не съм добър в тая игра ;д, правя изцепки. С другият профил купувам сирене от съфорумците хахаха.
Това го направи с мненията си и когато пишеше за бабите, майките, децата им, мишките и хората.
За снимката с изсуления панталон- е тук вече е относително, въпрос на вкус наистина. Не че е супер отвратително, ако не е в крайна степен, но не и най- представителното нещо.
Аз съм ти кака сигурно, да седна сега да ти обяснявам, че като станеш на еди- колко си, вероятно няма да ти се иска да се носиш нон- стоп като най- оборотното рапърче на квартала, май няма смисъл.
Живи и здрави, изсулени или не.
На теб не съм ти кака, но ще разясня.
Не говоря за годините сами по себе си, а какво идва с тях. Аз, примерно, харесвам кецове, пантофки, харесвам и елегантни обувки, но обичам да ми е удобно като цяло. Носила съм си свободно не защото съм била на 16, а защото на 16 не съм работила. Но като си намериш работа в банка, примерно, няма как да ходиш с кецове. Това имах предвид.
(не работя в банка, беше хипотетичен пример)
смотана история
дори няма смисъл да се коментира
откачалкa, дори си ми писал съобщения и аз съм те псувал
![]()
А ако работиш в цирка като коун, ще трябва цял ден да си с костюм на коун. Не говорим за задължения, носиш удобните неща, освен ако не си толкова задръстен, че цял живот се съобразяваш с чуждото мнение.
да вметна само, че никога не съм го разбирала това със смъкнатите гащи, защо някой ще иска доброволно да изглежда с къси крака?
Защото не всички живеят за чуждото мнение, някои имат свое.
Не харесвам такива шалове
https://www.youtube.com/watch?v=7NPGb69lwAw
но бих и направил дете
Сега остава да стане ясно, че М е някой друг профил, с който си допадате тук, за да се навържат нещата.
23
- не обичам розово, цикламено и ярко лилаво, виждам в тях цветовете на малцинството, не на пролетта
- чанти с ресни
- часовници със силиконови каишки
щом казваш
btw скоро разбрах, че дори колегите, които си мислех, че са 91, се оказаха 90, другите, които на 30 са решили, че ще стават магистри, ясни. Оказа се, че съм най- млада от групата, стана ми мн яко.
Папугай, циганите, само тях.