.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 277
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ReguL Виж мнението
    спохождат ме прозрения, когато чета доктора докато пуша
    за гандалфа ли?

Голям фен Аватара на ReguL
    за структурата на вселената и съзнанието

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ReguL Виж мнението
    за структурата на вселената и съзнанието
    браво-браво, а иначе какво пушиш?

предполагам зелен чай

много ли те вълнува?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Признавам светии, които не са станали такива, защото просто ей така им се явило нещо си.

Павел е "последен от всички" на които се явил.
    Кои са тези "всички" според тебе? - ами всички избрани от Христос да им се яви с цел създаване на Църквата и изпълнение апостолската мисия.

"последен от всички"

ПП: ти какъв си, да не би да създаваш някаква нова църква, с нова апостолска мисия.
    ако някакви човеци са истински Светии, какво значение има как са станали такива, нали работят за всеобщото спасение в истинския Господ Бог не по-малко от другите истински Светии?!, все пак те са истински Светии за разлика от теб, а ти все още си един най-смотан фарисейски прозелит и подлизурко

онези "всички", както вече ти бе обяснено (и) преди, са човеците, които Св. Павел посочва като такива, на които Христос им се е явил преди да се яви и на него, т.е. той говори за всички, на които Христос се е явил преди да се яви на него, понеже Св. Павел е говорил за тези случили се неща до онзи момент, в който той е писал за това, т.е. "всички" и "последен" до момента на писането, защото не е говорил поименно за онези, които са щели да се явят впоследствие като апостоли, дякони, епископи, и пр., но е имало и послешни такива

сякаш мислиш с и говориш от дирника си, защо въобще говориш за апостолска мисия, след като не знаеш каква е била мисията на всеки един от посочените в Библията апостоли?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    а
    сякаш мислиш с и говориш от дирника си, защо въобще говориш за апостолска мисия, след като не знаеш каква е била мисията на всеки един от посочените в Библията апостоли?!
    абе нпп, защо като първоапостолите върху, които Христос създава Църквата са били събор от 12-си, вие сте само 2-ма, защо не сте най-малко 12?
    Пак не отговаряте на Словото май!?

Мега фен
    ти дори казваш, че си "светия", казваш, че си "небесен херувим", че си "пророк Илия", олеле.

дякон, епископ са титли, но това не означава, че си светия.

то и Иуда бил Апостол, ама не бил светия.
    продължаваш да се оплиташ в лъжи, къде съм написал, че съм светия или пророк Илия?!, дори и някога да съм бил херувим на "небето", сега съм човек, макар и все още с някакви "небесни" способности, нито съм казал, че съм дякон и/или епископ

зависи за кой "Иуда" говориш?!, ако говориш за такъв като теб, тогава не бих се учудил, защото ти се обхождаш и се опитваш да се разпореждаш все едно си някакъв апостол, или дори по-горен и от апостолите, обаче свидетелствата ти са доста тъпички що се отнася до Бог и вярата, и най-лошото - лъжливи

Мега фен
    Ми Христос е Спасителя, не нпп.

Аз не съм християнин, защото съм задължен насила, защото се чувства заробен от това и се мъча и едва го влача, като вериги, а защото се чувствам, освободен и ми е готино.
    С учението на нпп работите не стоят така, кара ме да чувствам вмешателство в живота ми, подмяна.

демек човек чувства, че нещо го спасява от злото в себе си дето го гърчи, а нпп обратно го засилва.
    супер наглец си, не съм и имал претенции да съм Спасителят, и въпреки всичко ако беше на мое място, тогава щеше да почувстваш какво значи страдание, но ето че все още си един "богаташки" лигльо, който бяга от девет планини в десета само и само за да не почувства дори и съвсем мъничко неразположение бидейки гонен за истинския "кръст", ако беше истински християнин, тогава нямаше да се заяждаш с човек, който свидетелствува истината без да има лоши намерения, но щеше да търсиш начин да допринесеш с нещо наистина добро за истинското спасение на милионите човеци, които все още страдат в този свят, обаче ето как предпочиташ да интриганстваш показвайки си кучешките зъбки настървено, ти докарваш повече влошаване на света дори и от сектантите, които, бидейки неколкократно изобличени, се укротяват, докато ти дори и след хиляди пъти пак си продължаваш да нагълстваш, което автоматически те прави сатанист, а не истински християнин
    Последно редактирано от npp : 05-23-2015 на 16:40

Мега фен
    абе нпп, защо като първоапостолите върху, които Христос създава Църквата са били събор от 12-си, вие сте само 2-ма, защо не сте най-малко 12?
    Пак не отговаряте на Словото май!?
    ние с моя брат по мисия не сме апостоли, а свидетели, за които дори е писано в Библията, така че валидността на обвиненията ти отпада

Мега фен
    ако беше на мое място, тогава щеше почувстваш какво значи страдание,
    Какви страдания, какво се случва?

Да ни си обект на домашно, физическо и сексуално насилие?

Мега фен
    ние с моя брат по мисия не сме апостоли, а свидетели, за които дори е писано в Библията, така че валидността на обвиненията ти отпада
    Да ти кажа ли защо, защото ти с твоето "ала-бала свидетелство" не само 12 човека за апостоли не можеш да събереш, че да са съгласни с тебе, ами дори и 12-си последователи не можеш събра.

После ми говори колко си бил истинен и автентичен.

А другия "свидетел" дето ти се е вързал на свидетелството, нищо чудно да ти роднина или най-добрия ти приятел от училище, или може би безцеремонно си зарибил човек с някакви ментални проблеми (например ако ти е съсед в блока).
    Последно редактирано от defender : 05-23-2015 на 16:46

Мега фен
    Какви страдания, какво се случва?

вече си банално отегчителен за всички в този форум с твоите тъпизми, защо въобще трябва да губиш времето на сериозните хора?!, какво ти дължат те, което ти не им дължиш?!

Мега фен
    Ами тогава не ми казвай колко си страдал, защо го направи?

- Ох, страдам, ох страдам!
    - Кажи какво ти е бе човек?
    - И почваш да обиждаш.

Мега фен
    Да ти кажа ли защо, защото ти с твоето "ала-бала свидетелство" не само 12 човека за апостоли не можеш да събереш, че да са съгласни с тебе, ами дори и 12-си последователи не можеш събра.

После ми говори колко си били бил истинен и автентичен.

А другия "свидетел" дето ти се е вързал, нищо чудно да ти роднина или най-добрия ти приятел о училище, или човек с не много.
    другият свидетел дори не съм го виждал и въобще не знам как изглежда физически, единственото, което ни свързва е Св. Дух, иначе сега може да е чак на другия край на света - един Бог знае къде - родени сме в различни семейства и оттогава нито сме се чували, нито сме се срещали

кога сме казали, че нашата мисия е да събираме наши последователи?!, един Бог знае каква е нашата мисия, дори и аз не зная за себе си, нито имам нужда човек да ме учи в това отношение, защото Св. Дух ни учи на всичко и ние се справяме дори и без да имаме каквато и да било предварителна подготовка

Мега фен
    Ами тогава не ми казвай колко си страдал, защо го направи?

- Ох, страдам, ох страдам!
    - Кажи какво ти е бе човек?
    - И почваш да обиждаш.
    например, претърпявал съм големи гонения в духа, представи си ако можеш какво е да бъдеш гонен духом от цялото царство на сатана бидейки сам на света

Мега фен
    другият свидетел дори не съм го виждал и въобще не знам как изглежда физически, единственото, което ни свързва е Св. Дух, иначе сега може да е чак на другия край на света - един Бог знае къде - родени сме в различни семейства и оттогава нито сме се чували, нито сме се срещали
    Да не питам тогава как така говорите от един профил във форума?
    Ми добре, няма.

Мега фен
    Да не питам тогава как така говорите от един профил във форума?
    Ми добре, няма.
    както вече казах, Св. Дух ни свързва и свидетелствуваме една и съща истина

Мега фен
    например, претърпявал съм големи гонения в духа, представи си ако можеш какво е да бъдеш гонен духом от цялото царство на сатана бидейки сам на света
    Какво означава да бъдеш гонен духом от цялото царство на сатаната?
    Някакви психически конфликти ли или физически нападания?

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Ми Христос е Спасителя, не нпп.
    Значи вярваш в библията, защото Христос е спасителя - А вярваш че Христос е спасителя понеже е описан като такъв в същата тази библия? Ами ако нпп напише евангелие в което твърди че Христос му се е явил?

Мега фен
    както вече казах, Св. Дух ни свързва и свидетелствуваме една и съща истина
    Казваш, че той ти говори от другия край на света телепатично, а ти пишеш на клавиатурата думите му? Нещо такова ли?
    Не разбирам добре!

Мега фен
    Какво означава да бъдеш гонен духом от цялото царство на сатаната?
    Някакви психически конфликти ли или физически нападания?
    например, в моя случай означава да (пре)търпиш колосален товар и да страдаш екстремално

Мега фен
    Казваш, че той ти говори от другия край на света телепатично, а ти пишеш на клавиатурата думите му? Нещо такова ли?
    Не разбирам добре!
    Св. Дух чува молитвите на всеки от нас двамата, и ги изпълнява дори и в свидетелството на другия, но ние и двамата свидетелствуваме Божието слово от Св. Дух

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Значи вярваш в библията, защото Христос е спасителя - А вярваш че Христос е спасителя понеже е описан като такъв в същата тази библия? Ами ако нпп напише евангелие в което твърди че Христос му се е явил?
    Питаш ме, как анализирам кое е истина или не, че да му вярвам.
    Много дълга тема, а и сигурно няма да ме разбереш.

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    достоверността при него изглежда е свързана с порядъка от време

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Чакай ся, ако всяко домашно насилие може да бъде физическо и сексуално; и ако всяко физическо насилие може да бъде домашно и сексуално; и ако всяко сексуално насилие може да бъде домашно и физическо, тогава какъв е смисъла да си избира между едно, две или три от всичките три?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си