- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Продадох си душата на ДЯВОЛА
ако някакви човеци са истински Светии, какво значение има как са станали такива, нали работят за всеобщото спасение в истинския Господ Бог не по-малко от другите истински Светии?!, все пак те са истински Светии за разлика от теб, а ти все още си един най-смотан фарисейски прозелит и подлизурко
онези "всички", както вече ти бе обяснено (и) преди, са човеците, които Св. Павел посочва като такива, на които Христос им се е явил преди да се яви и на него, т.е. той говори за всички, на които Христос се е явил преди да се яви на него, понеже Св. Павел е говорил за тези случили се неща до онзи момент, в който той е писал за това, т.е. "всички" и "последен" до момента на писането, защото не е говорил поименно за онези, които са щели да се явят впоследствие като апостоли, дякони, епископи, и пр., но е имало и послешни такива
сякаш мислиш с и говориш от дирника си, защо въобще говориш за апостолска мисия, след като не знаеш каква е била мисията на всеки един от посочените в Библията апостоли?!
продължаваш да се оплиташ в лъжи, къде съм написал, че съм светия или пророк Илия?!, дори и някога да съм бил херувим на "небето", сега съм човек, макар и все още с някакви "небесни" способности, нито съм казал, че съм дякон и/или епископ
зависи за кой "Иуда" говориш?!, ако говориш за такъв като теб, тогава не бих се учудил, защото ти се обхождаш и се опитваш да се разпореждаш все едно си някакъв апостол, или дори по-горен и от апостолите, обаче свидетелствата ти са доста тъпички що се отнася до Бог и вярата, и най-лошото - лъжливи
супер наглец си, не съм и имал претенции да съм Спасителят, и въпреки всичко ако беше на мое място, тогава щеше да почувстваш какво значи страдание, но ето че все още си един "богаташки" лигльо, който бяга от девет планини в десета само и само за да не почувства дори и съвсем мъничко неразположение бидейки гонен за истинския "кръст", ако беше истински християнин, тогава нямаше да се заяждаш с човек, който свидетелствува истината без да има лоши намерения, но щеше да търсиш начин да допринесеш с нещо наистина добро за истинското спасение на милионите човеци, които все още страдат в този свят, обаче ето как предпочиташ да интриганстваш показвайки си кучешките зъбки настървено, ти докарваш повече влошаване на света дори и от сектантите, които, бидейки неколкократно изобличени, се укротяват, докато ти дори и след хиляди пъти пак си продължаваш да нагълстваш, което автоматически те прави сатанист, а не истински християнин
Последно редактирано от npp : 05-23-2015 на 16:40
Да ти кажа ли защо, защото ти с твоето "ала-бала свидетелство" не само 12 човека за апостоли не можеш да събереш, че да са съгласни с тебе, ами дори и 12-си последователи не можеш събра.
После ми говори колко си бил истинен и автентичен.
А другия "свидетел" дето ти се е вързал на свидетелството, нищо чудно да ти роднина или най-добрия ти приятел от училище, или може би безцеремонно си зарибил човек с някакви ментални проблеми (например ако ти е съсед в блока).
Последно редактирано от defender : 05-23-2015 на 16:46
Ами тогава не ми казвай колко си страдал, защо го направи?
- Ох, страдам, ох страдам!
- Кажи какво ти е бе човек?
- И почваш да обиждаш.
другият свидетел дори не съм го виждал и въобще не знам как изглежда физически, единственото, което ни свързва е Св. Дух, иначе сега може да е чак на другия край на света - един Бог знае къде - родени сме в различни семейства и оттогава нито сме се чували, нито сме се срещали
кога сме казали, че нашата мисия е да събираме наши последователи?!, един Бог знае каква е нашата мисия, дори и аз не зная за себе си, нито имам нужда човек да ме учи в това отношение, защото Св. Дух ни учи на всичко и ние се справяме дори и без да имаме каквато и да било предварителна подготовка
Чакай ся, ако всяко домашно насилие може да бъде физическо и сексуално; и ако всяко физическо насилие може да бъде домашно и сексуално; и ако всяко сексуално насилие може да бъде домашно и физическо, тогава какъв е смисъла да си избира между едно, две или три от всичките три?