- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Therichbitch.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ще пиша на Кал, че той не преглежда този раздел. междувременно въпросите ми към него:
хелов, как си, какво прави днес?
как се казваш? на колко си? учиш ли? какво?
удовлетворен ли си от живота си? /професионално, романтично../
работиш ли в тази посока? как?
какво е времето? /нямам предвид метеорологичната обстановка :д/ съществува ли?
кои са любимите ти неща /книги, филми, песни, цитати, стихотворения, спортове/спортисти, цветове ако щеш/?
какъв е смисълът на твоя живот? мислиш ли, че си роден за нещо по-голямо/повече?
разбираш ли се с вашите? имаш ли братя/сестри? по-големи/по-малки?
какво мислиш за вегетарианството?
какво е любовта? намерил/намирал ли си я?
какви любови съществуват?
//после пак ще досадя![]()
Здравейте!
Преди да почна с отговорите, имам една молба към всички:
Задавайте ми въпроси, които искат по-дългички отговори. Тия с по една дума просто не ме вдъхновяват.
Миси!
Здравей.
Разкажи ни нещо за детството си.
Защо се регистрира в този форум?
Какви са политическите ти възгледи?
Ако живееше в паралелен фантастичен свят, какъв би бил? /алхимик, рицар, крал, готвач и т.н./ Защо?
Имаш ли интерес към окултните учения?
Масон ли си? Познаваш ли масони? Какво мислиш за тях?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
кой си ти, какво е мястото ти на тази земя/вселена/космос и защо точно е такава функцията ти?
защо реши да се пишеш Кал, какво стои зад този ник?
защо имаш толкова малко мнения във форума, само четеш или не си активен особено много?
имаш ли си термосче, какво мислиш за термосите, какви предпочиташ - термо чаша или термос, с дръжка или без?
коя е последната книга, която прочете? какво ти даде тя, какво запомни от нея, какво не ти хареса в нея?
в каква среда си израснал, какви са взаимоотношенията ти с родителите ти?
какво мислиш за абитуриентските балове, ти кога беше абитуриент, как прекара този ден?
опитах се да ги задам така, че да отговоряш с по-дългички отговори, после още :д
Защо последната минута на 30 юни ще има 61 секунди?
Какво мислиш за паралелните вселени?
а за сродните души?
Каква е ролята на музиката в живота ни? Възможен ли е живота без нея и какъв би бил той?
Кое идва първо,мелодията или текста?
Какво мислиш за ареа 51?
За или против легализирането на тревата?
за сега толкова...след като отговориш на др въпроси ще питам още,че да си придобия няква представа за теб ;д
Последно редактирано от skate : 05-25-2015 на 18:16
как би се казвала книга, в която ти си главният герой?
По-интересното: Започнах да превеждам на английски едно YA фентъзи, с което ще вземем да се харесаме. Четох съвети от 500 Ways to Write Harder и се хилих, и цитирах единия на спътницата си. (Беше свързан с writer exposure и имаше толкова игри на думи, че не бих се осмелил да го преразказвам, камо ли в тоя час.Първоначално написано от Ivaaaaa
) Пращах мислени усмивки (и смс) за РД-то на една приятелка, дето най въплъщава човека, който бих искал да стана, като порасна. Гледахме Perception, 8-и епизод, 3-и сезон... вече предчувствам края и героите ще ми липсват.
Скоро не ми се беше случвало със сериал. После се дивихме колко атлетичен e Aamir Khan и как младее в Dhoom 3. Даже ми останаха сили да седна на стола тук...
Летните ваканции в Русе всяка седмица взимах по пет книги от библиотеката и ги изчитах. Помня, че най се уморих на „Тримата мускетари“ и „Конникът без глава“ една след друга; на „Тримата мускетари“ чийтвах – главите на Милейди ги изпердаших на вентилатор.Първоначално написано от dreamwalker
![]()
На РД-тата ми си правихме масови въргали с възглавници. Любимите ми бяха едни бая твърди от кушетката – метър дълги, половин широки. Който ги отнесеше, нямаше особен стимул (или сила) да стане...
„Кой съм аз“ е въпрос, който се ползва при една от медитативните техники, забравих ѝ името. Идеята е след всеки отговор, който дадете, да се запитате: „Да, но кой съм аз?“. И така до... всъщност пробвайте някой път, ще видите.Първоначално написано от Dagichka
Аз в момента въобще не смея да почна...
За мястото си открих, че е тук, в България – например понеже тя е една от малкото страни по света, където спокойно можем да си лафим по ^такива^ въпроси.И защото ни учи да се справяме с всевъзможни ситуации без помощ от системата. Или направо въпреки нея.
Много ценно умение, което в подредените държави на Запад липсва – а ще ни трябва, като дойде хаосът.
Иначе се опитвам да бъда мост – да свързвам хора и хора в групи, групи и групи в общности, общности и общности в... какво има отвъд? За да можем, като дойде хаосът, да го изгазим дружно.
Ама... наистина ли ще има? :-О Веднага хуквам да търся из Нетя...Първоначално написано от skate
(Вие, за да не скучаете, и ако английският не ви мъчи, може междувременно да помогнете на тоя тип да установи колко дни имаше февруари през 2000-ната и защо.)
(следва)
Ще разкажеш ли нещо за UWC /подробно/? В едно от тях си учил, нали?
нема да чета нема и да питам просто искам да кажа че съм засичал няколко /само такива/ малоумни редове на този чиляк и не ме кефари
живи и здрави![]()
Това пък какво означава? Главите за Милейди бяха едни от най-вълнуващите ;д, поне за мен.
Ще се постарая да ти измисля екзистенциални въпроси тия дни, специално заради Ива (тя си знае) ;д. Майтапът настрана, но отдавна чакам някой, на който мога да задам такива въпроси, така че очаквай включването ми.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-25-2015 на 20:49
Здравейте, аз съм от клуба "Да саботираме стола на Кал". С какво мога да съм ви от полза?