.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 191

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Не е добре да наричаш папата нечист като най- вероятно щом правиш екзорсизъм по западен обряд използваш молитвата на папа Лъв XIII. A измамник не те наричам защото взимаш или не взимаш пари, а защото ако не можеш да правиш екзорсизъм не помагаш на хората, които търсят помощ. Аз вярвам, че съществува обладаване, а оттам и екзорсизъм, но се чудя дали наистина човек, който не е свещеник може да го прави. Ако си запознат искам да питам дали може животно да бъде обладано и да му бъде направен екзорсизъм и по какъв начин.

kaloqn_donchev
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не е добре да наричаш папата нечист като най- вероятно щом правиш екзорсизъм по западен обряд използваш молитвата на папа Лъв XIII. A измамник не те наричам защото взимаш или не взимаш пари, а защото ако не можеш да правиш екзорсизъм не помагаш на хората, които търсят помощ. Аз вярвам, че съществува обладаване, а оттам и екзорсизъм, но се чудя дали наистина човек, който не е свещеник може да го прави. Ако си запознат искам да питам дали може животно да бъде обладано и да му бъде направен екзорсизъм и по какъв начин.
    не се притеснявам за тези, които не вярват в тия неща а за хора като теб които вярват , защото някои от тях тръгват п огрешния път на мормоните , сатанизма и тн. Моля пиши ми във фейса да минем на лично да ти обясня. Молитвите които използвам са много по-стари от колкото можеш да си представиш и не са дело на ничии папа.. Католиците правят екзорсизъм но си остават мафия! Аз мога да правя и много често решавам проблема преди да се наложи екзорсизъм. Колкото по-рано изгоним нечистия дух толкова по-добре и за мен и за обладания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си