.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Със самосъжаление нищо няма да постигнеш.Започни да се приемаш такава каквато си За да те харесват и обичат хората трябва първо да обичаш себе си.

Цитирай Първоначално написано от sweet cookie Виж мнението
    Със самосъжаление нищо няма да постигнеш.Започни да се приемаш такава каквато си За да те харесват и обичат хората трябва първо да обичаш себе си.
    Да сигурно ще ме обичат много ^^ като гледат само външния вид. Не искам да съм самовлюбена тинейджърка. Филми.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    Не искам да съм самовлюбена тинейджърка.
    Има голяма разлика между това да се харесваш такава каквато си и да си самовлюбена.

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Има голяма разлика между това да се харесваш такава каквато си и да си самовлюбена.
    + 1

А веднъж приемеш ли недостатъците си, никой не може да ги използва срещу теб. Сегашните тийнейджъри сме подложени под голям натиск, който идва от обществото, но пък в същото време ние сме обществото. Промени мисленето си, започни с baby steps... Няма как да не харесваш поне едно нещо в себе си. Дали ще бъдат очите или усмивката ти - има го.
    Не е нужно да ставаш самовлюбена, нужно е да започнеш да харесваш човека, който си и да приемеш и впоследствие да усъвършенстваш нещата, които не харесваш. Не всичко е в наш контрол в крайна сметка, но най-малкото, което можем да направим е да се опитаме да бъдем в мир със себе си и човека, който сме. Да не говорим, че всеки има различни представи за красота, а ти си само на 15. Имаш да се развиваш адски много, и физически, и психически. Започнеш ли със себеомраза, ще завършиш с нея...
    Когато станах на 11-12 бях по същия начин като теб, не се харесвах и продължих така до 15 годишна възраст. Тогава започнах да се харесвам лека по лека, но в момента отново съм в изходна позиция на себеотричане и мразене и ми липсват дните, когато се приемах с всичките си недостатъци и простащини... Не позволявай на другите да ти смъкват самооценката и в същото време я поддържай реалистична. Ти си такава, каквато си. Обичай се, няма нищо лошо в това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си