- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Демонично обсебване , нечисти сили
помага той друг път аз през цялото време рева че съм обладан той не помага
скоро ще започна да го обиждам на сексуална основа барем проявя симптом
ще ви пиша довечера вече демона пак взима контрол над мен и ме кара да ходя на работа
намерих този клип от един негов случай
https://www.youtube.com/watch?v=ZOtIoBAxDUw
Последно редактирано от haritov : 05-30-2015 на 04:59
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
А каква е тая секта, в която всеки със всеки..... мормони ли?
не са мормони напиши папа жан в нета и виж сайта му. Това е модна агенция която набира заблудени отчаяни младежи. Аз имах нужда от пари и стигнах до там само за да оцелея... Животът ми не беше лесен. Те са изверги и нямаш избор щеш нещеш те ебат, Затова по-добре ако ходиш там да си момиче поне нее толкова гадно колкото ако си мъж като мене. Да ме извини Господ но и сега бих ги убил!
ебат те на свещи и пентаграми в името на Луцифер няма такива изроди! ! !
Чувал съм, че имат модна агенция. Аз мислех, че е свързано със сектата.
Ама каква е тая секта, има ли си име? Чел съм, че римляните и етруските са си спретвали оргии, такава секта ли е или по- модерна?
https://youtu.be/DJztXj2GPfk е това ми кънти в главата!
Nimya tu kuch der pa ke rakh le
Pale vitch mukhra luiska ke rai
Nimya tu kuch der pa ke rakh le
Pale vitch mukhra luiska ke rai
Aave kari na kise de naal pyar
Mundiya to bach ke rahi
Nahi tu hun hun hui mutiyar
Mundiya to bach ke rahi
Nahi tu hun hun hui mutiyar
Mundiya to bach ke rahi...
Какви оферти предлага във форума само, прави ти екзорсизъм, бодва те и то без пари. Само че в темата май още не са писали момичета/жени да търсят услугите му.![]()
Последно редактирано от defender : 05-30-2015 на 11:51