.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от advensve Виж мнението
    Не, не преувеличих. Някъде из постовете на същия блог качих първите тетрадки, в които писах в началното училище, но тогава историята беше съвсем различна (разбира се). Качила съм и първите страници. Книгата, всъщност, вече беше в главата ми, доста преди да се науча да пиша (графически) и това ме мотивира с ченгелите и "телефончетата". Когато четях на класа ми някои от главите, те все се сърдеха (защото ги използвах за герои). Още помня думите на едно от момчетата "В каква локва съм падал?" Може би са мислили, че си водя нещо като "фантастичен дневник"

П.П. Спомням си сега, че по същото време дебютирах, може би бях трети клас. Тогава публикуваха мой разказ на първа страница на местния вестник. Дори участвах в конкурс. Ех, спомени...
    Евала ти правя в такъв случай. Дано и някой по-отгоре те забележи, та да не ти се възхищаваме и радваме само ние. По-късно ще дочета главата и ако ме грабне, ще прочета и останалите. ;3

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Евала ти правя в такъв случай. Дано и някой по-отгоре те забележи, та да не ти се възхищаваме и радваме само ние. По-късно ще дочета главата и ако ме грабне, ще прочета и останалите. ;3
    Благодаря за пожеланието! Смених тапета за твое удобство
    Рожденият ден е като големият пердах - хем те боли, че вече не можеш да забиваш долно ляво круше, хем те кефи, че и другия не може.

http://advensve.blogspot.com/

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си