- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Блог-роман
Илюстрациите към книгата са уникални. Много професионални. Просто ТРЯБВА да знам кой ги е направил!
Рожденият ден е като големият пердах - хем те боли, че вече не можеш да забиваш долно ляво круше, хем те кефи, че и другия не може.
http://advensve.blogspot.com/
Миналата година написах и издадох книга (еротичен-трилър). Това с издателствата е голяма глупост. Там работят разни "професори", които не са успели да напишат книга, която да се продава и вероятността да харесат книгата ти е 1%. Националната библиотека не ти издава ISBN номер, въпреки че са задължени да ти издадат един такъв, а ти казват, че трябва да си ЕТ, за да ти го издаде. В университета ми дадоха координати на един човек от издателство и му заплатих сума за ISBN и сам си издадох книгата. Парите за напечатването пак ги дадох аз. ISBN ти е нужен, за да докажеш, че книгата е твоя, ако случайно някой ти я открадне. Ако случайно някое издателство ти издаде книгата на техни разноски, то язък, че си писала. Ще ти кажат пари за напечатването, за "реклама", редактор и накрая ще получиш по левче на книга. Книжарниците искат пари, за да ти продават книгата. Сега търся начин книгата ми да бъде преведена на английски език, защото английския ми не е на високо ниво и да я пратя на чуждестранни издателства. Да издадеш книга в България и да спечелиш нещо от нея е едно на 100 000.
Последно редактирано от n.s.n. : 06-21-2015 на 14:24