.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на teenems
    Браво и успех!
    Аз също съм правила опити да пиша книга,но наистина ми е много трудно.
    Имам някаква идея в главата си обаче ми е много трудно като започна да пиша..май трябва да пиша само разкази.
    А защо никой не иска да ти издаде книгата?
    Не те ли е страх,че така в интернет някой може да ти открадне нещата и да ги публикува от свое име?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Браво и успех!
    А защо никой не иска да ти издаде книгата?
    Не те ли е страх,че така в интернет някой може да ти открадне нещата и да ги публикува от свое име?
    Писала съм на издателства, от доооста години. Даже по няколко пъти на едно и също, но... обикновено или няма отговор, или "не се нуждаят от услугите ми". Веднъж получих извинение, че "тази година не включваме български автори в бюджета ни". Което беше най-дългото обяснение. Издателствата просто не искат да влизат в контакт с автори, та да не настанат спорове и т.н. Не искат да си губят времето с графомани и да отсяват просото от плявата... Както и да е.

Да си призная, в началото ме беше страх да публикувам, но явно твърдото отрицание на издателствата и липсата на интерес ме направиха по-смела. Уж по закон, ако книгата е завършена, имам право върху нея, но има и такива случаи, в които издателствата те публикуват под чуждо име. Преди години четох подобна история. Хубавото на блоговете е, че имат дати на публикациите, така че при едно "съдене" няма как да не се защитиш (да се надяваме, че до там няма да се стигне). Специално за тази книга не изпитвам страх, защото тя е една от още четири други, така че ако някой я издаде от свое име и после читателите чакат следващата, ще му угасне ентусиазмът. И да се моли да не го издиря!
    Рожденият ден е като големият пердах - хем те боли, че вече не можеш да забиваш долно ляво круше, хем те кефи, че и другия не може.

http://advensve.blogspot.com/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от advensve Виж мнението
    Писала съм на издателства, от доооста години. Даже по няколко пъти на едно и също, но... обикновено или няма отговор, или "не се нуждаят от услугите ми". Веднъж получих извинение, че "тази година не включваме български автори в бюджета ни". Което беше най-дългото обяснение. Издателствата просто не искат да влизат в контакт с автори, та да не настанат спорове и т.н. Не искат да си губят времето с графомани и да отсяват просото от плявата... Както и да е.

Да си призная, в началото ме беше страх да публикувам, но явно твърдото отрицание на издателствата и липсата на интерес ме направиха по-смела. Уж по закон, ако книгата е завършена, имам право върху нея, но има и такива случаи, в които издателствата те публикуват под чуждо име. Преди години четох подобна история. Хубавото на блоговете е, че имат дати на публикациите, така че при едно "съдене" няма как да не се защитиш (да се надяваме, че до там няма да се стигне). Специално за тази книга не изпитвам страх, защото тя е една от още четири други, така че ако някой я издаде от свое име и после читателите чакат следващата, ще му угасне ентусиазмът. И да се моли да не го издиря!
    Само за информация - интернет не е доказателство, което минава в съда. Единственият начин е скрийншот, заверен от нотариус, ама пак се дърпат.
    Ще прочета и аз след няколко дни
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-05-2015 на 14:28

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си