.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Пет години разлика!

Здравейте!
    Момиче съм на 16 години и много харесвам момче което е на 21, за него си заслужава и много го харесвам.
    Според вас можем ли да имаме връзка? Пречка ли е това че той е 1994 година а аз съм 1999 година?
    Моля ви кажете Приемливо ли е?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Той явно няма думата, ти решаваш, или по-точно ние.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Приемливо за кого?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    приемливо е, приемливо е
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Mятай се, не се бърка.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Питам дали разликата ни е проблем, и дали подобна връзка е приемлива със подобна разлика?

Мега фен Аватара на Dagichka
    какво ти пука дали е приемливо и по-скоро за кого да приемливо - ваще, приятелите ти, някви непознати на улицата? ако и той те харесва пробвайте се

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    приемливо е, приемливо е
    Мадам

П.П.
    Така казват на сводник, ако е от женски пол.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Мадам

П.П.
    Така казват на сводник, ако е от женски пол.
    Ако се обичат младите, да се взимат.
    Пък 'що не и старите.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ако се обичат младите, да се взимат.
    Ако, обаче той дори не я е виждал.

Хахаха, вярно и тя какви планове си прави
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Не, ние се харесваме, но аз не знам дали разликата ни е проблем, според него разликата ни е нормална. Все пак родителите ни Не знаят нищо, а аз съм леко притеснена и за това реших да пусна темата и да попитам според вас нормална ли ни е разликата и можем ли да имаме връзка. Така вие какво ще кажете? Приемлива ли ни е разликата?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от moninkil Виж мнението
    Приемлива ли ни е разликата?
    Да, писенце, приемлива е !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Още не сте тръгнали, а ти вече мислиш за чуждото мнение Принципно 5 години не са голяма разлика, но след като на теб ти пречат, въобще не се захващай.

Нищо не ми пречи, просто питам.

Ако не си девствена вече, както е "модата" в днешно време от рано-рано да се оправяте, няма лошо да пробваш. Единствената спънка според мен може да е тва, че ако си девствена не вярвам да ти чака кефа, понеже не е някво лапе. Бъди готова да си иска тва-унова. :P

[QUOTE=moninkil;11304191 Все пак родителите ни Не знаят нищо, [/QUOTE]

Той на 21 няма да се обяснява на мама и на тате. Ако го прави, това е проблем вече.

Разликата реално не е голяма, но при вас може и да изиграе лоша шега. Всичко опира до зрялост. Като бях на 16 и аз се занимавах с батковци, тогава определено ми харесваше, даже се и получаваше. Струва си да опиташ.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Значи ти Не си от родителите които ще кажат че разликата ни е голяма, защото при нас има хора които са против тази връзка, а даже и не знам защо?
    Значи разликата ни все пак Не е проблем така ли, и няма нищо лошо в това че съм със батко?

За да продължаваш да питаш какво мислят група непознати, значи за теб това е голям проблем и не си достатъчно зряла за такава връзка. А това какво ще кажат родителите ти и дали на тях ще им се стори като голяма разлика, ние няма как да знаем, въпреки, че аз лично повече клоня към негативна реакция. Не е проблем, че е 5 години по-голям от теб, проблем е, че ти си само на 16, а той на 21, ти си още в гимназия, а той отдавна е завършил, тоест на доста различни етапи в живота сте.

Мога да те уверя че съм достатъчно зряла и готова за подобна връзка, вярно е че си гледам ученето, но това не мисля че ми пречи нещо. Той завърши миналата година, а ти защо си към негативна реакция да попитам? Това че сме на различни етапи зависи от много неща, а дори и да съм завършила пак може да имаме много различни етапи, например единия да учи а другия да работи. Още повече като се има предвит че след почти три години и аз завършвам, а не съм казала да се женя нали.

Казвам, че според мен родителите ти няма да са много радостни от факта, на мен ми е все тая с колко по-голям от теб ходиш.
    Приятелят ми и аз имаме почти 7 години разлика, когато все още се опознавахме, последното нещо, което ме е интересувало е било дали разликата ни е приемлива и какво биха си казали другите. За това и не смятам, че си зряла достатъчно, след като толкова много ти пука.

Цитирай Първоначално написано от moninkil Виж мнението
    Още повече като се има предвит че след почти три години и аз завършвам, а не съм казала да се женя нали.
    Ти си само осми клас
    но по нищо не личи

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Факторът не е разликата в годините, а самите години. Примерно едно е да имате осем години разлика когато момичето е на 15, момчето на 23. Обаче ако момичето е на 19, и десет години разлика не е проблем. Всеки случай е индивидуален. Във вашия принципно проблем не виждам, но може мама и тате да видят. Но ако това е човека за теб, макар че не е много вероятно да го откриеш на тази възраст, (но не и невъзможно де) с времето ще се кротнат и ще приемат връзката ви.

Благодаря за отговорите, но бих искала да добавя още нещо!
    Не съм 8 клас, тази година ще бъда 10 клас, и второ защо си мислиш че Не съм достатъчно зряла, само защото съм пуснала темата. Още Не съм казала на родителите си за тази връзка, но да предположим дори и да са против каква ще е причината?
    Ако пък тръгна със някой 19 годишен примерно тогава ще кажете че 3 години са нормална разлика и няма никакъв проблем, но ако е на 21 само защото някаква си цифра, и това вече е балкан проблем. Още повече че аз съм сигурна и че наща разлика си е нормална!

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    И в крайна сметка, щом за теб разликата не е проблем, защо, аджеба, пусна темата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си