.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Ganchev Виж мнението
    Ако не си девствена вече, както е "модата" в днешно време от рано-рано да се оправяте, няма лошо да пробваш. Единствената спънка според мен може да е тва, че ако си девствена не вярвам да ти чака кефа, понеже не е някво лапе. Бъди готова да си иска тва-унова. :P
    W...T...F...

многозле.ком
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от moninkil Виж мнението
    Здравейте!
    Момиче съм на 16 години и много харесвам момче което е на 21, за него си заслужава и много го харесвам.
    Според вас можем ли да имаме връзка? Пречка ли е това че той е 1994 година а аз съм 1999 година?
    Моля ви кажете Приемливо ли е?
    Жалка история.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Дримок, защо се възмущаваш? Аз не виждам нищо възмутително.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Дримок, защо се възмущаваш? Аз не виждам нищо възмутително.
    Защото е няква шматка

Град
    Dreamland
    Плебеи.

Повече от фен Аватара на Challenger
    @moninkil, няма значение дали е приемливо или не, ако го обичаш това няма да ти попречи <3 пет-шест години нищо не са все пак, да не преувеличаваме.

Питате защо съм пуснала темата? Ами млада объркана знаете, просто трябваше да знам приемлива ли ни е разликата или не!
    Защо историята да е жалка? А защо и някои от вас са против?

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Винаги ще има две мнения по въпроса - за едни ще е приемлива, но други ще съдят. Важно е ти да се чувстваш добре, майната им на другите. Все пак, казаха ти кой какво мисли, не се заяждай сега с тези "някои от вас са против", няма да им промениш мнението, но и няма смисъл.

Значи ти Не си от родителите които ще кажат че разликата ни е голяма, защото при нас има хора които са против тази връзка, а даже и не знам защо?
    Значи разликата ни все пак Не е проблем така ли, и няма нищо лошо в това че съм със батко?
    Всъщност, това какво мисля аз е без никакво значение. Ти си имаш/ще си имаш/може би ще си имаш връзка с батко, което засяга само теб. Вярвам, че сте на различни етапи от живота си, защото 5 години не са много, но едно е да си на 16, той - 21, друго е ти да си на 20, а той на 25. Но това пак нищо не означава, всеки човек е различен и всяка връзка е различна. Възможно е родителите ти да са против, даже сигурно ще са. Това може да те притеснява. А не мнението на когото и да било от тук. Аз съм с 8 години по-малка от приятеля си, но това никога не е било проблем. А и не съм се интересувала особено какво мислят хората за връзката ми или за разликата ни в годините.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Наясно съм че винаги ще има по две мнения, някои ще са съгласни, а други против.
    Не съм пуснала темата за одобрение на съвсем странични хора, а съм пуснала темата за да съм наясно законна ли е тази връзка и дали е приемлива, все пак и в закона пише при навършени 14 години е позволено.
    На ясно съм че сме на различни етапи, но и да сме на едни години пак може да имаме различни страни, все пак съм на 16, а ако съм със някой на 18, то разликата ни е две години, но все пак той е пълнолетен и завършва и пак се падат различни етапи.
    Една моя приятелка е на 15 а гаджето и на 20, а родителите на момичето го приеха нормално, не съм на ясно но защо мислите че родителите ми ще са против тази връзка? Не е ли на ясно че всичко зависи примерно аз колко съм зряла или момчето със какви намерения е, ако е за удоволствие само да се гаджосваме то може би нямаше смисъл, но ако момчето е добро и сериозно то Не виждам причина родителите ми да са против, но аз все пак не бих искала да избързвам да им кажа.

Никой няма да дойде и да ти чукне на вратата с въпроса "Ти защо излизаш с пълнолетен?" Проблем ще има ако отидеш в полицията и подадеш жалба за изнасилване, например.

Ние не познаваме родителите ти, не знаем какви са, може да са по-либерални, може и да са по-консервативни. Повечето майки и бащи сигурно ще си кажат, че той е с теб само за секса. Ще си помислят, че те е прелъгал, само за да те вкара в кревата, а като спреш да си му интересна, да те зареже.

А, то за това ли ставало въпрос? Не, уверявам те че той не е от този тип момчета само да се задоволи и да ме зареже, нито пък ще ме изнасили или ме иска само за секс, познаваме се едвам от 2 месеца.
    Аз Не съм от момичетата дето всяка седмица или през ден си сменят гаджетата, гледам си ученето, и признавам че си искам гадже, все пак ми е време нали? но Не съм от онея типове дето да правя удоволствието на всяко едно момче, искам да си намеря някое добро и честно което ще ме подкрепя във всеки труден момент и аз самата мога да му имам пълно доверие.
    До колкото него, той работи строителство, тази година ще продължи да учи, иначе миналата година завърши, може и да се познаваме от два месеца, но Не е от момчетата дето ще ме използва, а после да ме зареже, той е добро момче така да кажа. Ти знаеш ли че момчетата на моята възраст гледат само как да топнат чушката със някое от нас момичетата и подобни връзки Не траят дълго. Естествено аз го харесвам, а и виждам че и той ме харесва и се разбираме, но аз за всеки случай пуснах темата, зряла съм и не мисля че разликата ни е голяма или пък е проблем. Не виждам нищо лошо някое момиче на моята възраст да ходи със батко, стига всичко друго да е наред нали ме разбираш? имам в предвит че ако става дума за използване и само за секс то е ясно че е проблем, но ако Не става дума за използване а за честна връзка то проблем няма, все пак не е казано че трябва да се движим със момчета само на наща възраст нали!
    Последно редактирано от moninkil : 06-02-2015 на 21:23

anonymous708973
    Guest
    Наясно съм че винаги ще има по две мнения, някои ще са съгласни, а други против.
    Не съм пуснала темата за одобрение на съвсем странични хора, а съм пуснала темата за да съм наясно законна ли е тази връзка и дали е приемлива, все пак и в закона пише при навършени 14 години е позволено.
    Претендираш, че си зряла, а не можеш да отвориш в гугъл и да намериш закона с два клика ли?

Даже мога да ти кажа на какво може да се позове - Чл.11, 1 от ЗЗД, ама основното е Чл.151, 2 от Наказателния кодекс. Законът, скъпа, никога не е крайна инстанция, подлежи на интерпретация, което значи, че един добър адвокат така може да представи нещата, че на момъка да му се завие свят, по-конкретно казано, ако докаже, че ти не си разбрала какво си направила и в какво се набъркваш.

На практика, най-вероятно ще го мъмрят и ще черви бузи от срам, но все пак си струва замислянето.

Идеята беше, че не си толкова зряла, за колкото се мислиш.
    А като чета как пораснали хора те убеждават как си било само твоя работа, става ясно, че далеч не си единствената незряла.

А, то за това ли ставало въпрос? Не, уверявам те че той не е от този тип момчета само да се задоволи и да ме зареже, нито пък ще ме изнасили или ме иска само за секс, познаваме се едвам от 2 месеца.
    Аз Не съм от момичетата дето всяка седмица или през ден си сменят гаджетата, гледам си ученето, и признавам че си искам гадже, все пак ми е време нали? но Не съм от онея типове дето да правя удоволствието на всяко едно момче, искам да си намеря някое добро и честно което ще ме подкрепя във всеки труден момент и аз самата мога да му имам пълно доверие.
    До колкото него, той работи строителство, тази година ще продължи да учи, иначе миналата година завърши, може и да се познаваме от два месеца, но Не е от момчетата дето ще ме използва, а после да ме зареже, той е добро момче така да кажа. Ти знаеш ли че момчетата на моята възраст гледат само как да топнат чушката със някое от нас момичетата и подобни връзки Не траят дълго. Естествено аз го харесвам, а и виждам че и той ме харесва и се разбираме, но аз за всеки случай пуснах темата, зряла съм и не мисля че разликата ни е голяма или пък е проблем. Не виждам нищо лошо някое момиче на моята възраст да ходи със батко, стига всичко друго да е наред нали ме разбираш? имам в предвит че ако става дума за използване и само за секс то е ясно че е проблем, но ако Не става дума за използване а за честна връзка то проблем няма, все пак не е казано че трябва да се движим със момчета само на наща възраст нали!
    Виж, миличка, не ми обяснявай тия работи на мен. Просто мен не ме интересува ти с какво момче се занимаваш, нито те познавам, нито него. Това си е твоя работа и ти сама си преценяваш дали той ще те използва, дали е пич и т.н. Родителите ти може и да са против, защото не вярват на твоята "зряла" преценка. Просто споменавам един възможен сценарий. Много гадаем... ти дори не си гадже с него, а вече си мислим какво ще кажат вашите, дали ще ви се получи, ама много ли са 5 години. Като толкова ти е мерак, пробвай. Обясняваш ми се като петокласничка, а не е нужно. Решението си го взимаш ти, не е нужно да ни убеждаваш колко сте подходящи един за друг.

Един добър адвокат винаги може да изкара че момичето не разбира какво е направило със момчето (става дума за секс ) но аз много добре знам какво е и ти казвам че той Не иска само секс от мен.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Според мен разликата във възрастта е приемлива, повечето ми познати, когато бяха на тази възраст се занимаваха с по-големи от тях. Ако искаш родителите ти да го приемат просто го запознай с тях, като приятел, остави ги да го опознаят, да изградят някакво доверие в него, тогава проблем няма да има.
    Той може да не иска само секс от теб, но неминуемо в една връзка се стига до там, ти готова ли си да стигнеш до там!? Ако не си, просто си останете приятели и недей да губиш времето на момчето. Първо бъди наясно със себе си какво си готова да дадеш и какво искаш да получиш, пък тогава се тръшкай за хорското мнение...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

но аз много добре знам какво е и ти казвам че той Не иска само секс от мен.
    Ние такива като теб, убедени и вярващи, много сме ги слушали. После пишат тема "Бременна съм, а той ме заряза".

Град
    Dreamland
    гледам си ученето, и признавам че си искам гадже, все пак ми е време нали?

Да така е, но това се случва не само със тинейджъри, а със и пълнолетни,дори и възрастни. Да видим правилно ли съм разбрала сега, според някой от вас не е нормално да имам връзка само защото ни делят някакви пет годинки разлика, щото имало вероятност и за съдения и затвори, което много малко вероятно да се случи. Всеки родител знае че няма как едно момиче да чака да направи 18 години и чак тогава да прави секс, а до колкото момичето разбира или не разбира какво е секс, аз лично познавам и пълнолетни момичета които са толкова бавни, че по тази логика и пълнолетна да подаде оплаквания в полицията пак ще се започне разследване, а при нас такива ситуаций няма да има.
    А ако мислите да се движа със момчета на моята възраст, това е пълен абсурд. Тези връзки не траят дълго и момчета на около 16-17-18 години често само използват момичетата, не казвам че и батковците не го правят нали. Но според мен е по нормално едно момиче на моята възраст да е със батко от колкото да съм със някое момче на около моята възраст, все пак ако е батко ще имаме повече възможности и дано всичко се получава. То дали ще имаме сериозна връзка или не зависи от нас.Благодаря ви че ми обърнахте внимание и че се и опитахте да ме предпазите. Сърдечни благодарностти от мен, и ми пожелайте успех, моля.

Град
    Dreamland
    Благодаря ви че ми обърнахте внимание и че се и опитахте да ме предпазите. Сърдечни благодарностти от мен, и ми пожелайте успех, моля.
    Няма защо, въпреки че темата ми се струва тролска.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Тролска??? поясни, какво искаш да кажеш?
    Защо да ти се струва тролска?

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Ако беше тролче, нямаше да се впуска в такива обемни обяснения...
    Авторке, пак заповядай, успех с баткото ти желая и умната!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Тролът е бая отдаден.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous708973
    Guest
    Да така е, но това се случва не само със тинейджъри, а със и пълнолетни,дори и възрастни. Да видим правилно ли съм разбрала сега, според някой от вас не е нормално да имам връзка само защото ни делят някакви пет годинки разлика .
    Не, това е само отговор на въпроса ти дали е законно.

Причината е, че си пикла и дървен философ.
    А свестните момчета на 21 не се забиват с 15-годишни.

Мега фен Аватара на draid
    ^ Кротко, не беше далеч времето когато и ти се опитваше да ръсиш мъдрост на 16. Даже още добре го помня.

Авторката - далеч си от зряла. Не се занимавай с батковци. Разликата ви е голяма и то не защото е 5г, а защото ти си на 15/16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си