- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Papugai = machoka под прикритие.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Сега да си напиша защо любопитствах по-горе кой какво мнение има за мен от групата разписващи се през този профил:
Истината е, че ми е любопитно кой бе на "пулта за управление" в нощта събота срещу неделя, точно когато свърши късният филм по нова тв - "22 куршума" (към 01:00 ч.)?
Питам, защото тогава мернах коментар написан от dreamwalker, в който изразява своите притеснения за LoadRunner, че ще стане като "13*4", а малко след това си изтри коментара... :/// (и се чудя защо?)
Ам, аз вярвам на очите си - т.е. на видяното онзи ден. (:
Е, поне вече е ясно, че и двамата с dreamwalker имаме негативно мнение един за друг. (:
Хора, аз ставам, че трябва да се прибирам - до по-късно вечерта (може би), а вие (ако имате желание) си спамете на воля тук - имате моето позволение. (:
dreamwalkerа го правим на курва във форума и аз затова ти се дразня защото винаги като вляза от него си ми писал лично съобщение
знам знам
вече си и домошар
сега с М ще имате общи теми за разговор като какъв препарат за прах ползва, как търка килима , кога мие прозорците, как се чисти червена капия, как се корми риба и така :}
рафа тоя калник само ти излага името :@
значи понякога се бъркам като ти видя името и цъкам на темата да видя кво прави рафата и кво да видя, калника е изповръщал цяла страница :Х
а не е ли по-добре калника да се махне а ти да си останеш феймъс завинаги
Чадо, Кал е интересна личност, но понякога използва много неразбираеми термини