- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Нощта е свята.
Оценете я.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ооохххх
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не и тези истории с пълнолунието и богинята не отново...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Как се чувствам ли? А, де... не знам. :/
Не знам и откъде да започна, но все пак ще пробвам:
- Rafa7a добре имитира dreamwalker, знам ли - накрая може да се окаже, че всъщност е той самият...
- преди минути завърших с наваксването на по-интересните "пиперливи" неща, писани в по-интересните теми от Горния Свят и... - баси филмите, хора! Ще ме простите, но вие на времето по тия форумни срещи бири ли сте пили или сте правили оргии? То не са форумни двойки, тройки, осморки - настоящи и вече бивши потребители... "Вадят" се компромати... Е, не - жалка история.
Отново да припомня - любопитен съм. Обичам да ми се споделя пикантно инфо, но...
...истинската история, загатната в другия дневник - този от Горния Свят, едва ли ще успея да я навържа, загрея, осмисля дори някой да ми я сподели в детайли. Просто всичко е много заплетено, та... - хубаво е, че овреме се сетих и си взех нещата и се заселих тук долу, в тази мръсна, но спокойна Кофа. (:
skip ten avrebare sekon bay elevans
tyruy,kh.lomjuhol
big ma6ei garet sei silmi fli bam bam levalbais tyn tyn tyn tyn tyn tyn tyn tyn tyn
hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
стига ве стършел
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Няма шега, няма измама - Corb1225 & Rafa7a седят най-често зад пулта за управление на dreamwalker! (((:
И...
dreamwalker се оказа не момиче, а група шегаджии. :///
/me се чувства леко разочарован, защото интуицията (първоначалната преценка) му го подведе... :/
Последно редактирано от M**** : 06-02-2015 на 13:19
.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Думата е "интуиция".