- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
М, така ли ми се отплащаш за човешкото отношение? Не ме замесвай в схемите си...
Кой е казал, че искам да те разубедя.
Така е по-забавно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Както и да е - с него си общувате по един или друг начин - дали на живо, дали чрез ЛС-и, дали по скайп - така си мисля. (:
По тази причина предполагам, че той е в течение на твоите дела.
А сега аз наистина трябва да ставам, че да се прибера у нас. (:
/а и хубаво време е навън - мисля да повървя колкото мога повече, че да се облъча малко със Слънчева радиация. (:
ДА група шегаджии сме, в която аз и Corb1225 седим най-често(твои думи) зад профила на dreamwalker, а останалите стоят малко по-малко зад нашият всеобщ профил с никнейм dreamwalker, знаеш ли?
Да, запознат е, но само с паролата на профила, иначе не влиза много-много...
Иначе не сме само това, и papugai седи за този профил с никнейм dreamwalker, той определя графика, през който трябва да влизаме. Аз влизам между 19:27 и 23:11 Понеделник, Четвъртък и Събота.
Сега няма да разкривам никовете на останалите 170 000 хиляди, които стоят за този профил, нека да се мъчиш и да ги намериш, Шерлок.
Последно редактирано от Rafa7a : 06-02-2015 на 15:50
Защо.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не е въпрос.
Как мина денят ти?
А защо онзи ден смени за много кратко своята профилна снимка?
Обърка профилите ли? (:
Много хора смениха през този ден своите профилни снимки.