- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
на колко си?
реално/практически с какво се занимаваш?
от какво семейство произлизаш?
какви са приятелите ти?
каква е функцията им в живота ти?
а твоята в техните?
кога си роден?
какво искаш от живота (си)?
какво целиш? за какво мечтаеш?
без какво не можеш?
а без какво не искаш?
кога започна да бягаш в света на фентъзито/фантастиката? какви други бягства използваш в ежедневието си? как бягаше като дете?
защо пишеш в този форум? прочетох по-назад, че уж си отговорил на този въпрос. отговори пак, този път искрено; какво търсиш/си търсил тук?
ясно ми е, че искаш да промениш света? какъв го искаш? как си представяш, че ще/може да стане?
спирам тук.
мен също
интересно как си останал с такива впечатления от Кинг/моите са съвсем различни/, но не съм учудена, не е като да е написал две-три книги че да си позволя да генерализирам за : развитието на : постановките му
но ще го направя донякъде-някои от нещата му са доста паралелни на ПОВЕЛИТЕЛЯТ, специално в ГНЯВ намерих същите мотиви;
всъщност ГНЯВ е малка по обем, би ми било много интересно какво мислиш
ако решиш да ѝ хвърлиш око:
http://chitanka.info/text/1565#textstart
надявам се да не я намразиш толкова, колкото я намразих аз
-а оттам и ПОВЕЛИТЕЛЯТ :д
вие сте болни, бе. ако бяхте и наполовина толкова позитивни и интересни колкото Кал, форума щеше да е едно по-хубаво място.
на мен ми идва малко странен, хубаво отговаря, да, но е неадекватно на масата хора, които не го искаха/не бяха заинтересовани от него, еднолично вие да го сложите на стола, че и да се застоява сто дни, че и с претенции.
Кал,
понеже си решил да ставаш Неделята (е поне стой до края на деня).
Предлагам след това да седне lunacy
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не се ли съгласи per-dead вече ..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Харесвам го... но още повече харесвам прясното мляко и яйцата. (А както обяснява Вяра, това може да е също толкова кофти към животните, колкото кланиците.Тоест трябва да внимавам повече, като избирам откъде си ги купувам. Признавам си, невинаги успявам...) На кашкавала обявих бойкот, откакто мина 10 лева килограма.
Със сиренето и киселото мляко сме на периоди.
Моля дай ми пример за „доста писане“ по твоите два въпроса. Моите отговори към тях бяха „горе-долу“ и „не“. (Което е една от особеностите на loaded questions: те са по-скоро реторични, без да търсят опознаване на събеседниците или задълбаване. Моята молба за пример не е реторична: наистина не мога да си представя какво повече има да се каже при такива въпроси; и наистина ми е интересно да видя твоето мислене.)
Превеждам, редактирам, водя творчески работилници.Първоначално написано от Blab
Александър Бурмов, Павлина Йосева – Пинче, сестри Бронте, Валери Петров, Смирненски, Петя Дубарова. Ботев, като заседне в механата.Първоначално написано от lunacy
Съвсем отскоро и Robert Paul Weston.
От:Първоначално написано от Blab
a) инженерно (Oт мама и тате съм научил, че мъжът инженер е или мъж, или инженер, а пък жената инженер – нито жена, нито инженер... Не ме бийте! Мама така каза!)
б) типично: родителите ми двайсет години се чудиха (на висок глас, за щастие без НЛО) да се развеждат ли, да не се ли... Накрая, след като аз и брат ми напуснахме семейното огнище (Ха! Сега направих връзката: „огнище – място, на което пламват войните“), решиха, че ще си останат заедно.
(Понякога си мисля лоши работи. За мен и брат ми.)
(следва)
П.П. За утре моля всеки с оставащи въпроси да си избере един от тях. Или ако се доверите на мен, аз ще избера този, който най ме вдъхновява.![]()
Пропускаш не само preloaded въпроси, а всичко, що не ти е в зоната на комфорт.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не смяташ ли, че си малко нагъл? Вече 8 страници /2 пъти повече от другите потребители/ и 12 дни /3-4 пъти повече/ си на стола и искаш да останеш още един ден, при все че си интересен на 1-2 потребители, а останалите съвсем ясно заявяват, че чакат да станеш, за да посещават темата /още от първия ден/. Не ти ли е неудобно?
Твоите отговори са "горе-долу" и "не" и аз след това ти задавам въпроса : Защо са ти такива отговорите ? (мда наистина ти задавам този въпрос)
Сега, друг е въпроса, че си си създал представата, че аз съм враждебен и целя едва ли не да те затапя, чрез моите въпроси. Не, не целя това, истинската ми цел е да опозная събеседника си, който според моето наблюдение е дошъл тук с изградена представа за всеки или последством е изградил такава.
Ако си позволиш да ми отговориш на въпросите и си впрегнеш мозъка, отново не е враждебен тонът ми) ще се задълбаят нещата, както и осъзнаеш, че не са реторични въпросите, за което гарантирам.
Радвай !
П.П. Да стискам ли палци за отговор на въпросите ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
а стиа бе
ти още ли си тука уе фекал
Явно не
Аз се отбих да питам кво е КОС и какво те накара да не отговориш директно на миналата страница, например да посочиш абревиатурата, а да реагираш като сектант на Айесек и да ни кажеш как от 500 човека избират 2ма. Никога не влизам в тази тема, тъй че очаквам да го оцениш подобаващи с отговор.
Това са моите 2 въпроса, ще ти отнемат кратко, тъй като очаквам изречение+3 думи само
Благодаря
Нали не е Cosinus, че много ще се разочаровам (
http://en.wikipedia.org/wiki/United_World_Colleges
Колежи на обединения свят.
Последно редактирано от dreamwalker : 06-06-2015 на 20:10
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Омг, аз се чудех за английско съкращение :Д
Благодаря, след като знам и това, вече се чувствам на върха на интелигентността си...
Така де, това с 'обединения свят' ми звучи.. странно