.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Тези тейпове си работят и би трябвало да я облекчат. Що се отнася до стягането на ставите при травма моят ортопед/рехабилитатор е против. Аз отскоро спрях да се стягам при травма като използвам предимно лепенките и възстановяването е по-добро.
    Aз зa първи път виждaм тaкивa,квa пaрa сa

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    Aз зa първи път виждaм тaкивa,квa пaрa сa
    и ти си толко спортистка щом не си виждала :Д

Варират от 20 до към 40 лева, зависи от марката де.. Можеш да си ги купиш и да се лепиш сама или по-добре да отидеш на терапевт да те лепне.

Аз обмислям да си купя, защото коляното ме боли от над месец и не го виждам да мине в близко бъдеще (боли ме сухожилието, което е захванато за капачката), а ми омръзна да ходя стегнат с бинт като ранен партизанин.

ей туй сухожилие

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Аз обмислям да си купя, защото коляното ме боли от над месец и не го виждам да мине в близко бъдеще (боли ме сухожилието, което е захванато за капачката), а ми омръзна да ходя стегнат с бинт като ранен партизанин.
    Със сигурност вече имаш хронично възпаление, тендинит или както там се нарича. Хроничните болести не се лекуват, само временно се облекчават с болкоуспокояващи и нестероидни противовъзпалителни средства със съвсем временен ефект.

Ако не се вразумиш да намалиш натоварването на краката във фитнеса ще стигнеш до бастуна или операционната маса. При хронично възпаление в краката при лекоатлети и футболисти се стига понякога дори до мъртва кост и се налага тя да се отстрани оперативно.
    Можеш да потърсиш една тънка книжка "Спортните травми" на спортния травматолог Никола Дагоров. И ще ти станат ясни нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си