- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
консолидираш ли парадоксалности
е моят вапрос преателче
Това как е свързано с твоята "провокация"?
Щото в тоя случай е моето имане на ниски очаквания, щото отсрещната страна не оправдава по-високи.
аре е Кал! имаш само час и половина и става понеделник...прави,квот ще правиш и после ще избираме друг;д
1 без косъм
кал имаш половин косъм време за отговор
JUST DO IT
Отбелязвам си я... обаче в списъка за четене имам почти 100 неща, не знам кога ще се добера до нея. :/
Впрочем ми направи впечатление, че Кинг я е писал като много млад; и по-късно е поискал да не я допечатват повече. Което ме замисли дали Голдинг е изпитвал някакви угризения за „Повелителя“.
Няма. :P Рожденият хороскоп е мощен инструмент, но и поредният калъп „ти си такъв, ти си онакава“. Нямам против хората да ме възприемат като кал или калник... но през калъп имам. Пречи на опознаването.Първоначално написано от Blab
За компенсация, че не ти отговарям на тоя въпрос, избирам друг твой. Който ми е сред най-любимите.
За мен, още от дете, фантастиката е „бягство КЪМ реалността“ (фразата е на Николай Теллалов). Да се възползвам от находката на SHPAIdURmeN: ето част от отговора ми.Първоначално написано от Blab
И още една част (най-долу, с курсива).
Други бягства не съм практикувал. Колкото повече се вглеждам в света ни, толкова повече неща за обикване откривам.
Ще допусна, че това не е loaded question, и ще му отговоря. С въпроси.Първоначално написано от Lilanda
1. Какъв е лимитът за оставане на стола? Къде го пише?
2. Какъв процент от постовете на тия 8 – не, вече 13 О.о – страници са мои? Какъв процент са свързани с въпросите към мен?
3. Ако бях станал по-рано (както предложих в четвъртък), как щяха да се почувстват потребителите, чакащи отговори? Какво да отговоря на Blab, като ми пише: „Кал, играх си да ти пиша въпроси от телефон. Разбирам, че се имаш за повече от всички останали, но елементарното възпитание изисква да отговориш“?
Тъй като освобождавам стола, разчитам твоите отговори на тия въпроси да ти дадат работна хипотеза за моя отговор.
Явно не съм се изразил ясно. Мислъта ми беше: може ли ти да дадеш отговори на твоите два въпроса, които отговори включват „доста писане“?Първоначално написано от SHPAIdURmeN
(Ще ми е интересно да разбера и защо мислиш, че съм „дошъл тук с изградена представа за всеки или последством [съм] изградил такава“. Може и не в тази тема.)
Първо моля за извинение, че разсъждавам върху книга, която не съм чел директно и цялостно. Знам, че не е честно и че има риск да наговоря куп глупости. Същевременно досега не съм открил нито една причина да искам да я прочета директно и цялостно. В такава ситуация най-честно би било въобще да не я обсъждам. Ама... вече се хванах на хорото, ще си го сърбам сега. :/Първоначално написано от therichbitch
Под „прогрес“ имаш предвид „желание да си сътрудничим, вместо да си съперничим“, да? Вярвам, че съ-действането е по-устойчивият вариант, заради различните групи и общности, в които съм бил или които съм наблюдавал. Не твърдя, че вариантът на Голдинг е невъзможен; а само че, поне според личния ми опит, е по-малко вероятен от този на Светлини сред сенките. И когато си избирам за кой от двата модела да допринасям аз (а нашите животи често ни изоставят на самотни острови, от един или друг вид), знам къде искам да застана.
Ако е нещо друго, не съм разбрал въпроса ти, съжалявам.
(Съжалявам и че не мога да задълбая повече, но съм уморен, а и комитетът по детронирането ми всеки миг ще нахлуе през барикадата!)
„Противореча си, следователно съществувам“ е моят отговор. Когато не е някой друг.Първоначално написано от tireheb
(Има и много по-дълъг – за начините, по които всички живи системи консолидират парадоксалности... но нека спрем. И път на per-dead да дадем.)
* * *
Накрая... благодаря ви за преживяването. Специално благодаря на:
- Ivaaaaa за смелостта да ме покани тук (дано сега не съжаляваш);
- всички, чиито въпроси размърдаха позадрямалия ми мозък, сръчкаха поспаружения ми дух, припомниха ми откъде идвам и накъде се нося;
- абсолютно всички, за купчините хилеж и усмивки. (Обожавам смеха, по всякакви поводи – стига да е със, а не на.)
Ако ви се доще да си поговорим повече, най-често витая из тия форуми: http://www.choveshkata.net/forum (които точно сега се отварят ужаааааасно бавно).
И почвам да мисля въпроси за следващия „настолен“...![]()
кво стана
много ревящите що не задават въпроси на така очакваният нов престолонаследник
Изтощил съм ги...
per-dead, на разположение ли си да отговаряш?
Евалаааааааааааа.
Някой да пита per-dead дали ще може, ако не, да избираме друг.
Ми тогава дайте да изберем друг като влиза през 3-4 дена.
Чудо голямо.