- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Папагал като бяхме започнали темата за зодиите та ето ти нагледен пример за пълен палячо. Демек човек дето се мисли за страшно велик,но реалността е далеч по различна.
Само да кажа Корб,че от мен актьор вероятно не става. Но пък кажи кое да е реалитито?Ако го спечеля ти обещавам 1/3 от парите от наградата. Ако не завърша първи искам от теб да ми дадеш 1/3 от наградата навит ли си? Иначе с тая голяма тояга дето я вадиш само ти липсва да я съединиш с огромните топки на госпожица Пантерата и вече може би ше се превърнеш в истински бад бой. А до тогава интернет свалките по-скоро ще ти се отдават като разправяш 100 пъти на след всеки пост на някоя мацка колко и бил огромен носа и как щяла да ти бърка някъде си с него едвали не,отколкото като се правиш на големия оборотен мъжага във форума.
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-12-2015 на 12:27
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Два въпроса:
Как говориш за реалност без да го познаваш?
И второ, в постовете му, които си цитирал, НИКЪДЕ няма и намек какво мисли за себе си. Защо смяташ, че мнението му, че се жалваш и драматизираш, има нещо общо със самооценката му? Това, че мисли, че ти си зле, не значи, че не вижда собствените си недостатъци, значи просто, че мрази твоите.
ОПИТАЙ СЕ да ми отговориш без да излизаш от темата и в рамките на 5-10 изречения, моля!
Да те черпя лукум ?
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...red-zodiiata-/
жените риба моля да се обадят
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!