.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 562

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    сякаш ти не го правиш.

https://www.facebook.com/yanadimitro...7/?pnref=story
    понеже те ОБИЧАМ <3

/ей заради такива миндили като тая, фб се превърна в повръщано на студент след котън.
    1. не знам защо смяташ клипа за забавен, интересен или квото там си мислиш
    2. фейса не се е превърнал в нищо, такова му е първоначалното предназначение, виж гугъл плюс

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    1. не знам защо смяташ клипа за забавен, интересен или квото там си мислиш
    2. фейса не се е превърнал в нищо, такова му е първоначалното предназначение, виж гугъл плюс
    шот много се смях на коментарите, първо
    и второ, не беше така преди. стана така сред като се изродиха такива лапетии. чувствам се много по-добре без.

шот много се смях на коментарите, първо
    Браво, аз маймуница не си губя времето да чета, няма как да знам, какви са коментарите.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Браво, аз маймуница не си губя времето да чета, няма как да знам, какви са коментарите.
    жалко, губиш ;д

жалко, губиш ;д
    хехехе, вярваш ли сама или опитваш мен да накараш да го повярвам

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    И да добавя, че пускам една сълза за Някойтам, този онеправдан драматичен герой. И да го посъветвам да се запише за някое риалити шоу със зрителски вот. Състрадателният български народ ще му даде наградата.
    Ни най-малко. Просто мразя актьори в живота, още повече слаби такива.
    Истината боли. И аз мога да седна да се оплаквам. О, много мога да мрънкам, повярвай ми. Толкова много, че да ме съжаляват до края на света, но не съм амеба.
    Папагал като бяхме започнали темата за зодиите та ето ти нагледен пример за пълен палячо. Демек човек дето се мисли за страшно велик,но реалността е далеч по различна.

Само да кажа Корб,че от мен актьор вероятно не става. Но пък кажи кое да е реалитито? Ако го спечеля ти обещавам 1/3 от парите от наградата. Ако не завърша първи искам от теб да ми дадеш 1/3 от наградата навит ли си? Иначе с тая голяма тояга дето я вадиш само ти липсва да я съединиш с огромните топки на госпожица Пантерата и вече може би ше се превърнеш в истински бад бой. А до тогава интернет свалките по-скоро ще ти се отдават като разправяш 100 пъти на след всеки пост на някоя мацка колко и бил огромен носа и как щяла да ти бърка някъде си с него едвали не,отколкото като се правиш на големия оборотен мъжага във форума.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-12-2015 на 12:27
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Папагал като бяхме започнали темата за зодиите та ето ти нагледен пример за пълен палячо. Демек човек дето се мисли за страшно велик,но реалността е далеч по различна.

Само да кажа Корб,че от мен актьор вероятно не става. Но пък кажи кое да е реалитито? Ако го спечеля ти обещавам 1/3 от парите от наградата. Ако не завърша първи искам от теб да ми дадеш 1/3 от наградата навит ли си? Иначе с тая голяма тояга дето я вадиш само ти липсва да я съединиш с огромните топки на госпожица Пантерата и вече може би ше се превърнеш в истински бад бой. А до тогава интернет свалките по-скоро ще ти се отдават като разправяш 100 пъти на след всеки пост на някоя мацка колко и бил огромен носа и как щяла да ти бърка някъде си с него едвали не,отколкото като се правиш на големия оборотен мъжага във форума.
    Не ги слушай тях, аз те обичам.

anonymous708973
    Guest
    Два въпроса:
    Как говориш за реалност без да го познаваш?
    И второ, в постовете му, които си цитирал, НИКЪДЕ няма и намек какво мисли за себе си. Защо смяташ, че мнението му, че се жалваш и драматизираш, има нещо общо със самооценката му? Това, че мисли, че ти си зле, не значи, че не вижда собствените си недостатъци, значи просто, че мрази твоите.

ОПИТАЙ СЕ да ми отговориш без да излизаш от темата и в рамките на 5-10 изречения, моля!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Два въпроса:
    И второ, в постовете му, които си цитирал, НИКЪДЕ няма и намек какво мисли за себе си. Защо смяташ, че мнението му, че се жалваш и драматизираш, има нещо общо със самооценката му? Това, че мисли, че ти си зле, не значи, че не вижда собствените си недостатъци, значи просто, че мрази твоите.

ОПИТАЙ СЕ да ми отговориш без да излизаш от темата и в рамките на 5-10 изречения, моля!
    Прочети си поста и помисли върху него.

Цитирай Първоначално написано от копие на pаpugai Виж мнението
    ....................................
    Да те черпя лукум ?

http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...red-zodiiata-/

жените риба моля да се обадят

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Два въпроса:

Послушай съвета на папагала по надолу.
    Иначе и аз си мисля,че ти си мега зле,но като гледам се мислиш за много голямата работа....

Отговорих ти точно в две изречения.Сега доволна ли си?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Послушай съвета на папагала по надолу.
    Иначе и аз си мисля,че ти си мега зле,но като гледам се мислиш за много голямата работа....

Отговорих ти точно в две изречения.Сега доволна ли си?
    Не, успя с две изречение да не отговориш. Попитах те защо смяташ, че неговото мнение за някой друг има общо със самооценката му?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си