.
Резултати от 1 до 25 от общо 562

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    И да добавя, че пускам една сълза за Някойтам, този онеправдан драматичен герой. И да го посъветвам да се запише за някое риалити шоу със зрителски вот. Състрадателният български народ ще му даде наградата.
    Ни най-малко. Просто мразя актьори в живота, още повече слаби такива.
    Истината боли. И аз мога да седна да се оплаквам. О, много мога да мрънкам, повярвай ми. Толкова много, че да ме съжаляват до края на света, но не съм амеба.
    Папагал като бяхме започнали темата за зодиите та ето ти нагледен пример за пълен палячо. Демек човек дето се мисли за страшно велик,но реалността е далеч по различна.

Само да кажа Корб,че от мен актьор вероятно не става. Но пък кажи кое да е реалитито? Ако го спечеля ти обещавам 1/3 от парите от наградата. Ако не завърша първи искам от теб да ми дадеш 1/3 от наградата навит ли си? Иначе с тая голяма тояга дето я вадиш само ти липсва да я съединиш с огромните топки на госпожица Пантерата и вече може би ше се превърнеш в истински бад бой. А до тогава интернет свалките по-скоро ще ти се отдават като разправяш 100 пъти на след всеки пост на някоя мацка колко и бил огромен носа и как щяла да ти бърка някъде си с него едвали не,отколкото като се правиш на големия оборотен мъжага във форума.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-12-2015 на 12:27
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си