.
Отговор в тема
Страница 13 от 23 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 562
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    пратиха ми го, бе

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    пратиха ми го, бе
    И сигурно вече ти е на стената, да събираш харесвания

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Браво, аз маймуница не си губя времето да чета, няма как да знам, какви са коментарите.
    жалко, губиш ;д

жалко, губиш ;д
    хехехе, вярваш ли сама или опитваш мен да накараш да го повярвам

надеждата умира последна

и все пак умира, би добавил брат ми ;д

Супер фен
    много смешно хаха охохо

и все пак умира, би добавил брат ми ;д
    Не го познавам, не знам защо го замесваш, той не ми е давал тъп клип.

най-малкото, ви давам пример в какво да не позволявате да се превръща детето ви.
    ей затова казвам, че някои е по-добре да не живеят.

Благодаря, за малко щях да му позволя да се превърне в това, но с твоя помощ се оправих.

ъъ, моля

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Каква ти е политическата ориентация? Нещо ми червенееш ;д.
    Запозната съм.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И да добавя, че пускам една сълза за Някойтам, този онеправдан драматичен герой. И да го посъветвам да се запише за някое риалити шоу със зрителски вот. Състрадателният български народ ще му даде наградата.
    Ни най-малко. Просто мразя актьори в живота, още повече слаби такива.
    Истината боли. И аз мога да седна да се оплаквам. О, много мога да мрънкам, повярвай ми. Толкова много, че да ме съжаляват до края на света, но не съм амеба.
    Папагал като бяхме започнали темата за зодиите та ето ти нагледен пример за пълен палячо. Демек човек дето се мисли за страшно велик,но реалността е далеч по различна.

Само да кажа Корб,че от мен актьор вероятно не става. Но пък кажи кое да е реалитито? Ако го спечеля ти обещавам 1/3 от парите от наградата. Ако не завърша първи искам от теб да ми дадеш 1/3 от наградата навит ли си? Иначе с тая голяма тояга дето я вадиш само ти липсва да я съединиш с огромните топки на госпожица Пантерата и вече може би ше се превърнеш в истински бад бой. А до тогава интернет свалките по-скоро ще ти се отдават като разправяш 100 пъти на след всеки пост на някоя мацка колко и бил огромен носа и как щяла да ти бърка някъде си с него едвали не,отколкото като се правиш на големия оборотен мъжага във форума.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-12-2015 на 12:27
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Папагал като бяхме започнали темата за зодиите та ето ти нагледен пример за пълен палячо. Демек човек дето се мисли за страшно велик,но реалността е далеч по различна.

Само да кажа Корб,че от мен актьор вероятно не става. Но пък кажи кое да е реалитито? Ако го спечеля ти обещавам 1/3 от парите от наградата. Ако не завърша първи искам от теб да ми дадеш 1/3 от наградата навит ли си? Иначе с тая голяма тояга дето я вадиш само ти липсва да я съединиш с огромните топки на госпожица Пантерата и вече може би ше се превърнеш в истински бад бой. А до тогава интернет свалките по-скоро ще ти се отдават като разправяш 100 пъти на след всеки пост на някоя мацка колко и бил огромен носа и как щяла да ти бърка някъде си с него едвали не,отколкото като се правиш на големия оборотен мъжага във форума.
    Не ги слушай тях, аз те обичам.

anonymous708973
    Guest
    Два въпроса:
    Как говориш за реалност без да го познаваш?
    И второ, в постовете му, които си цитирал, НИКЪДЕ няма и намек какво мисли за себе си. Защо смяташ, че мнението му, че се жалваш и драматизираш, има нещо общо със самооценката му? Това, че мисли, че ти си зле, не значи, че не вижда собствените си недостатъци, значи просто, че мрази твоите.

ОПИТАЙ СЕ да ми отговориш без да излизаш от темата и в рамките на 5-10 изречения, моля!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Два въпроса:
    И второ, в постовете му, които си цитирал, НИКЪДЕ няма и намек какво мисли за себе си. Защо смяташ, че мнението му, че се жалваш и драматизираш, има нещо общо със самооценката му? Това, че мисли, че ти си зле, не значи, че не вижда собствените си недостатъци, значи просто, че мрази твоите.

ОПИТАЙ СЕ да ми отговориш без да излизаш от темата и в рамките на 5-10 изречения, моля!
    Прочети си поста и помисли върху него.

Цитирай Първоначално написано от копие на pаpugai Виж мнението
    ....................................
    Да те черпя лукум ?

http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...red-zodiiata-/

жените риба моля да се обадят

Два въпроса:

Послушай съвета на папагала по надолу.
    Иначе и аз си мисля,че ти си мега зле,но като гледам се мислиш за много голямата работа....

Отговорих ти точно в две изречения.Сега доволна ли си?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Sofia
    ъъ, темата е за звездите и как тяхното положение в 3д пространството влияе в/у нашето положение по стълбичката на йерархията в живота и чак сега видях от кого е пусната.
    Това относно молбата на Ина към Някойтам :Д
    just saying

anonymous708973
    Guest
    Послушай съвета на папагала по надолу.
    Иначе и аз си мисля,че ти си мега зле,но като гледам се мислиш за много голямата работа....

Отговорих ти точно в две изречения.Сега доволна ли си?
    Не, успя с две изречение да не отговориш. Попитах те защо смяташ, че неговото мнение за някой друг има общо със самооценката му?

Супер фен Аватара на Corb1225
    Пинки, няма смисъл. Благодаря ти все пак.

Не, успя с две изречение да не отговориш. Попитах те защо смяташ, че неговото мнение за някой друг има общо със самооценката му?
    После обяснявай пак, че АЗ И САМО АЗ РАЗВОДНЯВАМ ТЕМИТЕ.. Понякога обаче не е лошо, когато хората претендират за нещо си да могат да погледнат и себе си отстрани, а не само да кудкудякат към нечии чужд гръб.

Относно въпроса ти. Изобщо няма какво да отговарям на адски неправилно формулирания ти въпрос.Въпроса не е защо смятам, че неговото мнение за друг има общо със самооценката му? А е трябва ли мнението му за някой друг и самооценката му както и мнението на другите за него да имат нещо общо? Това е правилния въпрос. Съвсем отделен въпрос вече е че в тоя форум образно казано за пореден път ми се изсилва с шут в главата, след което се оттегля като обидена ощипана госпожица...

Град
    Sofia
    И аз искам да питам, че гледам все обяснения си искате.
    -Корб, ако не го познаваш лично (което мисля, че е случаят), как реши, че играе и се преструва? Сам каза преди, че всеки човек възприема различно това,.което му се случва. Може неговите проблеми да ти се струват смешни, примерно, а за него да са сериозни. Както на мен проблемите на половината форум ми се струват смехотворни, вероятно и моите, които така или иначе не залепвам на всеослушание, биха им се стрували тъпи. : )
    - И Ина, ти защо реши, че мнението му за Корб е базирано на тоззи единствен пост, който визира? Това, че е заявил нещо като мнение за някого, което може да не е пряко свързано с конкретния спор, далеч не значи автоматично, че то е генерирано само на база словесните подмятания в рамките на тази "дискусия".
    Просто ми е интересно да чуя.

^ Знам достатъчно за него, дори малко повече отколкто трябва/е нужно. Не е като да оставя нещо за въображението.
    Все още си държа на думата, че всеки изживява нещата различно и според собствените си възприятия. Но това не увеличава тежестта им глобално. Както казах и в дневника, го направих, за да се види отстрани и колко смешно изглеждат оплакванията му. Е, признавам, че почувствах и известно удовлетворение. Не изпитвам лоши чувства към него, а мнението ми никога не е финално, освен когато става въпрос за очевидни факти, пък и хората са способни да се развиват. Дори бих се сприятелил с него, ако видя, че има желание за промяна.
    Мислих и още да пиша, но няма смисъл чак толкова да му се меся в нещата.

И относно обръщението ти към пинки ще си позволя да коментирам. Никога не съм се изтъквал, а мнението му сочеше точно към това. Отделно не смятам да променям ничие мнение за мен, та не сметнах за необходимо да се обяснявам. Пък и стилът му ме отблъсна, изказът му е натоварващ и с непрестанни сексуални препратки.

Град
    Sofia
    Никога не съм се изтъквал, а мнението му сочеше точно към това.
    изказът му е натоварващ и с непрестанни сексуални препратки.
    аз не съм казала това : ) Просто не можеш да отсечеш, че това, което е казал за теб, е базирано на тоя ти пост. Очевидно е, че не е. И тоя аргумент, дето го вкара, че не те познава, важи с пълна сила и за обратната страна, както казах.

Не съм чела подробно постовете му, но това болднатото не ми е направило впечатление. А ако говориш за тия прословути топки, обявявам състезание кой последен ще се усети, че на български не звучи така, както на английски.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Просто не можеш да отсечеш, че това, което е казал за теб, е базирано на тоя ти пост.
    Което не го прави по-вярно. Това си беше чиста защитна реакция, без никаква логика. Нито съм се правил на велик, нито съм свалял, който и да било. И нищо не съм отсичал, не ми вменявай неща. Не мога да отговарям за думите/аргументите на други хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си