.
Отговор в тема
Страница 7 от 204 ПървиПърви ... 345678910111757107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 5085

Тема: Ислям

случайно да знаеш, че голяма част дори не изповядват напълно исляма, ами и христянствто?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Живея в Родопите. В училището ми (вече бивше) има над 200 помаци. А в класа ми от 26, 22 са помаци.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    случайно да знаеш, че голяма част дори не изповядват напълно исляма, ами и христянствто?
    Да, от тези, които живеят в градовете, а за планинските села на същото мнение ли си?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Живея в Родопите. В училището ми (вече бивше) има над 200 помаци. А в класа ми от 26, 22 са помаци.
    И какво? Знаеш ли, че съм учил в едни от най-търсените елитни училища в голям град? В основното повечето бяха синчета на богаташи, за които насилието беше основна цел и нищо друго. Това бяха основната част от българчетата.

В планинските градове знам, че има много интелигентни помаци, децата им учат в чужбина, а по силата има най-вече възрастни хора и много гостоприемни. Няма и цигани. Докато в другите български села освен цигани и кражби, тук там са останали и по някои невидели свят селянчета.

Град
    Sedes Sancti Petri
    И какво? Знаеш ли, че съм учил в едни от най-търсените елитни училища в голям град? В основното повечето бяха синчета на богаташи, за които насилието беше основна цел и нищо друго. Това бяха основната част от българчетата.

В планинските градове знам, че има много интелигентни помаци, децата им учат в чужбина, а по силата има най-вече възрастни хора и много гостоприемни. Няма и цигани. Докато в другите български села освен цигани и кражби, тук там са останали и по някои невидели свят селянчета.
    Богаташките деца (повечето) са най- големите боклуци, но да не говорим за това, че се отклоняваме от темата.

Не съм казал, че няма интелигентни помаци, познавам такива. Но както знаем те са българи. Въпреки това са по- тъпи от българите християни. Значи остава да е заради религията.

е, не ти ме уби? И все пак Лютви Местан е най-грамотно говорещия български език от всички бългрски политици :Д

Супер фен
    uchat v chujbina => inteligentni sa

bogati roditeli => bokluci

elitno u4ili6te => ne moje da pi6e

kvi ste petunii

аурси, не се включвай, че ти съвсем спокойно се вписваш в графа теористи

Супер фен
    tva ot teror ili teoriq idva eliten u4eniko ?

Град
    Sedes Sancti Petri
    е, не ти ме уби? И все пак Лютви Местан е най-грамотно говорещия български език от всички бългрски политици :Д
    Да защото е завършил българска филология. А да не мислиш, че трябва да си много умен за да учиш граматика. Аз съм на 18 и съм научил почти перфекто граматиката на 2 чужди езика. То остава възрастен човек, който е учил българска филология да не говори правилно.
    Последно редактирано от inewton : 06-15-2015 на 16:24

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    tva ot teror ili teoriq idva eliten u4eniko ?
    ако въобще беше и малко зацепил смисълът на изречението, но за теб е нормално

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Как един от най-уникалните? Мухаммад е единственият известен пророк от арабски произход, всички останали, споменати в Библията и Корана, са юдеи/евреи.
    имало е и много други персийски/арабски пророци, например дори и известните зороастър и омар хаям, така че мохамед не е единственият известен от този род, иначе е най-известният от всички такива, в Библията се говори и за останалите религиозни течения, например моавците са онези от персийската/арабската духовна/религиозна традиция, а амонците - от индийската, като дори са представени разните особености на отделните течения, тъй като още преди хилядолетия е имало такива, които са (били) смесица от две или повече първоначални/други, например според Библията мохамед е от традицията на исмаил, исав и моавците, така че има и нещо от едом

Като част от Бога, дори като част от Йехова? Какво имаш предвид?
    никога истинският Бог и сатана не са били едно, но лукавият е имал голяма власт на "небето" във времената преди Новия Завет, защото Бог е трябвало да търпи неговото явление поради претенции за попечителство от страна на "тъмнината"

Исляма ли имаш предвид?
    говорим по принцип като цяло
    Последно редактирано от npp : 06-15-2015 на 17:05

Супер фен
    to v tvoite postove e izgubena kauza da tursi 4ovek racionalnoto ta zatova direktno si pitam
    shte me izvinqvash

ostavqm vi da si pluete, i bez tva nqma6 topki i edna obida da napi6e6 kato horata ami mi agresira6 kato jeni4ka. sku4no
    deba petuniqta

Да защото е завършил българска филология. А да не мислиш, че трябва да си много умен за да учиш граматика. Аз съм на 18 и съм научил почти перфекто граматиката на 2 чужди езика. Та остава възрастен човек, който е учил българска филология да не говори правилно.
    Ами както виждаш - остава. В момента ни управлява бивш пожарникар и охрана. Не е въпрос само до граматиката на Местан, ами като цяло успяха да се наложат във властта. Малцинство са, но са задружни и обединени. Такива приоритети имат, че ние ставаме васали в собствената си държава. Имам много познати турци, бизнесмени, които са мюсюлмани. Оставяме и факта, че българите масова не са християни. Истински християни са 1, 2 процента. Останалото е атеисти, или само по документи и традиция. Истинските хриситияни са готови да отрекат еволюцията пред някои абзаци в Библията за Бог. Така че недей, пак повтарям да определяш по ум християни и мюсюлмани.

Супер фен

Град
    Sedes Sancti Petri
    Ами както виждаш - остава. В момента ни управлява бивш пожарникар и охрана. Не е въпрос само до граматиката на Местан, ами като цяло успяха да се наложат във властта. Малцинство са, но са задружни и обединени. Такива приоритети имат, че ние ставаме васали в собствената си държава. Имам много познати турци, бизнесмени, които са мюсюлмани. Оставяме и факта, че българите масова не са християни. Истински християни са 1, 2 процента. Останалото е атеисти, или само по документи и традиция. Истинските хриситияни са готови да отрекат еволюцията пред някои абзаци в Библията за Бог. Така че недей, пак повтарям да определяш по ум християни и мюсюлмани.
    За политика не искам да говоря, но се вижда, че България е добре само ако се управлява с твърда ръка, така че в момента дали ще е пожарникар, боксьор или просяк няма никакво значение.

Напълно подкрепям това, което каза, че българите са лицемерни християни, но все пак това е въпрос на личен избор.

А кажи тогава науките благодарение на кого са се развивали и се развиват, на християни или на мюсюлмани?

За политика не искам да говоря, но се вижда, че България е добре само ако се управлява с твърда ръка, така че в момента дали ще е пожарникар, боксьор или просяк няма никакво значение.

Напълно подкрепям това, което каза, че българите са лицемерни християни, но все пак това е въпрос на личен избор.

А кажи тогава науките благодарение на кого са се развивали и се развиват, на християни или на мюсюлмани?
    Съгласен съм, че България трябва да се управлява от твърда, НО и от образована ръка. Не можеш да сложиш един бацил, който с твърда ръка само да източва парите на хората.

Науките се развиват благодарение на всички.

Я разровичкай за Китай преди 50 години на какво ниво са били? Русия също е била православна, но германците едва не влизат в Москва? Има много различия из народите и не всичко е религия

Град
    Sedes Sancti Petri
    Науките се развиват благодарение на всички.
    На всички, но много повече на християни и юдаисти, отколкото на мюсюлмани. Няма какво да спорим за това то се вижда.

аз бих казал на атеистите, на които им е позволено в свободните държави

Град
    Sedes Sancti Petri
    аз бих казал на атеистите, на които им е позволено в свободните държави
    Едни от хората с най- голям принос към науката- Нютон, Галилей, Лайбниц, Паскал и Айнщайн не са били атеисти. Напоследък и Стивън Хокинг показва признаци на вяра в Бог.

Едни от хората с най- голям принос към науката- Нютон, Галилей, Лайбниц, Паскал и Айнщайн не са били атеисти. Напоследък и Стивън Хокинг показва признаци на вяра в Бог.
    Няма пълни атеистити де. Такава дума дори не съществува.

Малко от хората занимаващи се с наука следват религия истински.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Няма пълни атеистити де. Такава дума дори не съществува.

Малко от хората занимаващи се с наука следват религия истински.
    Но се самоопределят като християни и клонят повече към вярващи, отколкото към невярващи.

Но се самоопределят като християни и клонят повече към вярващи, отколкото към невярващи.
    Това, че са вярващи в демократични държави, не означава, че са религиозно вярващи.

просто ислямът се налага на държавно ниво а християнството е по-малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си