- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Дай снимка.
И аз имам овчарка, но не е каракачанка, а белгийска(уж).
Едит: на кучИто имах предвид.
Последно редактирано от Vanchhh : 06-15-2015 на 20:52
Не знам, ама аз май съм първият, който успя наистина да жегне папито ;д.
А Иве, какво точно те притеснява в постъпката ми?
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11312589
Още се смея на това, рядко ми се случава на стари постове
А така, папи, търси съжаление. Харесваш ми такъв - жалък и опитомен.
Папугай е пич.
Бих си пила кафето с него, но не пия кафе и ме мързи да общувам наживо, освен ако не се налага.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На тези които им пука, често са във френдзоната.
има 3-4 типа хора
на едните не им пука, но се правят че им пука, защото е социално приемливо или защото искат да накарат някого да се чувства добре, и поддържат като цяло приятелски отношения с него, и т.н.
на другите не им пука, и нямат причина да се правят, че им пука.
на третите им пука, вътрешен съдник, който им припомня, че е общественоприето да им пука
на четвъртите им пука, защото са го преживели и могат да се асоциират с човекът, който го е преживял
та, не виждам драмата
едит2:
папугай всеки е настъпвал, интересното е защо някои реагират по-лошо, вероятно са твърде силно убедени, че заслужават по-добро отношение в живота и обезценяването на личностните им качества е като удар с мокър парцал.
а за да си адаптивен, трябва да държиш на тези мокри парцали, иначе отиваш да плачеш в тоалетната, или да си късаш нервите.
толкоз.
Последно редактирано от NomNomNom : 06-15-2015 на 22:09
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разбирам. Затова идеалният вариант е да си:
Дримока прави най-точните описания на папугай, затова избирам да цитирам нейно мнение.
Нима е лошо да си във френдзоната? Номи, знаеш, че те харесвам, ама това и мненията ти в темата за бисексуалните вчера, са ми много мизогинистки.
Последно редактирано от Corb1225 : 06-15-2015 на 22:09
Има повече типове хора.
А относно дискусията, която визирате, не можах да прочета цялата, но не е като да е ударил егото на нежно крехко девойче със сълзи на очите. Мацката си е достатъчно отракана и бих казала може би нагла irl, не вярвам да се впечатли, освен да му каже, че е лайнар. Не го оправдава. Но като не зна(е)м как би реагирал спрямо по- различен човек и на живо, бих казала, че са прибързани заключенията.
П.П. Френдзоната няма мн място тук, говорим си за рандъм хора, които не се познават.
А от кога трябва да си съобразявам мнението с това дали ме харесваш или не, влизам тук да пиша какво мисля и какво виждам от опит, не за да се харесвам.
Пък особено винаги гледам да съм толерантна към хора, които не ме хапят по темите, да не ги хапя и аз, ама сори, имаш си някакви вътрешни проблеми и ти, внушил си си, че си рицар на бял кон, морален защитник на по-слабите, и интересното е, че се опитваш да настъпиш папугай за неща, за които някой веднага може да те настъпи обратно, и не става дума за цинизма.
Нямам повече интерес към темата, това е което имах да кажа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
личните кирливи ризи
gonna pass
лека нощ
едит: Като ги получите истинските мокри парцали, а не забележки тип "много ти е голям задникът", тогава пак ще си говорим.
Бахти и форума, ще кажеш армия от стоици, надмогнали всьо и вся, а то 20- годишни пикльовци (включително и аз), които не си представят, че така могат да ги смачкат, че от асфалта да ги стържат.
Чувството за борбеност е хубаво нещо, но поучителната нотка няма място на този етап.
Последно редактирано от therichbitch : 06-15-2015 на 22:36
Ако някой ден ти стане ясно, сигурно ще разбереш и че не ти е папугай виновен.
Ениуей, тук приключвам.
Едит: ^ да, като цяло папугай говореше за мацката, ти говореше за папугай, аз говоря за теб.
едит 2: не ми пробутвай лафове на латински, и sophisticated език, не ти прави заяждането с папугай по-малко лично.
Ако беше да защитиш мацката щеше да спреш, преди да осбяниш 10 пъти, че папугай е жалък.
Последно редактирано от NomNomNom : 06-15-2015 на 22:27
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Твърдо съм убеден, че не знаеш за какво говориш. Затова настоявам да ми поясниш, за да ти кажа къде грешиш.
Тук си права. Когато някой се опитва упорито, целенасочено и методично да нарани чувствата на всеки срещнат, при това да обяснява как не му пука; винаги е лично. А твоите аргументи са тип "не е виновен изнасилвача, а жертвата, че е толкова чувствителна".
Последно редактирано от Corb1225 : 06-15-2015 на 22:32