- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
nariaz dis lukank
i sir ene i krem vir
bira im
хахах то се оказва че и във форона няма свободни кучки
http://www.teenproblem.net/forum/sho...ghlight=kindly
Близалката има една много яка приятелка/съотборничка, кажи и да те свърже с нея
пак от двефедно чая
от вчерашните макарони и от домашния студ чай
2 малки филийки с масло, сирене и домат и една пак с тва, ама с печена чушка и исках да си ги загрея, преди да сложа зеленчуците, ама ги изядох, докато се наканя ;/ и моркови после
пържени картофки, пак пасох цаца, джин с тоник
боб на супа с лют пипер
някаква цялостна трен от ютубето
прасковки
към 2 л и половина вода за деня
ама май само плодове/зеленчуци е малко след тренировка или не е като е преди сън... как мислите? ;/
двефено*
бах мноото храна чуек
изгонил си ги с вица за дриско :/
некви кремове, които учудващо бяха супер добри, изядох 3
сандвич с филе и снежанка
2 фитнесчета и clever енергийна напитка, cause fuck it
сандвич с филе и един от кремовете
бира и некъв чипс
още 2 сандвича и още един крем
2 изостанали бисквити
сиг още един крем по някое време :/
дам, имах усещане, че съм го сбъркала..
и дам, станала съм 50 кг и искам пак да си стана 53-4...
и защо не ми помогна........
;/
дали е ок само плодове/зеленчуци след тренировка, когато след това си лягаш
сега разбра ли
От къв хуй ще тренираш преди да си легнеш?! :Д :Д А иначе post-workout е по-добре да цъкнеш нещо протеиново, като е преди лягане е най-добре да е бавен протеин, т.е. извара (най-лесен пример). Проблема е, че целта е пък да имаш бърз протеин след трен, затова ти трябва комбинация от двете, за да е най-оптимално. Ако корема ти го понесе де, щото много хора имат проблем с подобни неща. А и ако е някъв по-добър въглехидрат може би сутринта няма да се събудиш гладна на гъз. Другото, което е не знам дали е оферта да спайкваш хормоните преди да спиш, защото след тренировка по-лесно усвояваш храната, на теб като трен ти е преди да си легнеш губиш частта с забързания метаболизъм, а пък с храната, която ядеш ти трябва забързан метаболизъм, за да "не ти се лепи". Въпреки че бях чел, че този спайк в метаболизма е там в следващите над 24 часа, ти заложи на сигурно и по-добре тренирай сутрин, колкото и да е противно е по-добре за теб.
^ От това, което прочетoх, - кофти за мен, трудно се карам да правя нещо сутринта, мотивацията ми расте с напредъка на деня и винаги най- важните неща ги правя вечер. Почти не помня случай, в който да съм правила упражнения сутрин, винаги към 8-9-10ч вечерта.
Така се прави когато си на intermittent fasting. Идеята е, че не ядеш преди да си тренирал, т.е. ставаш и пиеш само кафе, може и БЦАА, ако са на хапчета и си на фотосинтеза докато тренираш, след тренировката го караш на IIFYM, абе като цяло тъпкане с различни неща, които ти се разминаватА иначе и аз тренирам към 7-8, но е така защото сутрин спя до късно и няма как да стане, може лятото сега да пробвам, ако не си намеря работа, ама едва ли
![]()
Идеята ми беше, че би било по-добре сутрин, за да се възползваш максимално от фазата, в която е организма след тренировка. (имаше и нещо, че само до към час след тренировка важи тва с инсулина, ама мисля, че го бяха доказали, че е до 24-48 часа след натоварването, знае ли човек на какво да вярва :/ )
Абе стига да тренирате и да не друсате, всичко е наред![]()
mekii c
Вчера:
- баницата
- шепа сурови ядки и сушени плодове
- две бири
- череши
- парче домашна питка/кекс със сирене; малко салата от зелена салата, домат и краставица с винегрет
- още малко бира
Щях да се пръсна вечерта :д
за са три филии кило пица и запеканка
Ако не тренираш въобще или не гониш някакви диви цели, не задълбавай в подробности. Повечето мадами, които следя в инстаграм, все са състезателки, тренират вечер. Ако работиш/учиш, пак вечер ще имаш повече време.
Как ли пък няма да вдигам тежко на гладен стомах - освен че съм безобразно кисела и ще го разбере целия фитнес, няма да я свърша никаква и ще стана още по-кисела.
Плодове след тренировка не мисля, че е окей. Да, не е трагедия, ама след като така и така си тренирала, погрижи се да си нахраниш мускула. Протеинов шейк/Извара с кисело мляко и ядки е супер за преди сън, ако не ти се занимава да си печеш мръвка.
не е хубаво да се тренира непосредствено преди лягане
Доколкото знам, единственият проблем е, че можеш да имаш трудности със заспиването, при мен такива няма, не знам.
Пък и какво значи "непосредствено" - фитнесът при мен затваря в 22.30, аз преди 00.00 никакъв шанс да си легна...
не го казах специално за теб
знам кога си лягаш
просто вметка![]()
тихо бе, потупай го по главата и му дай наградка!
^ hahaha, и аз това си помислих, като прочетох; сигурно защото беше споменат в спор като момче за пример, виртуална свирка
Вероятно значи да си легнеш веднага, потен, гладен и да заспиш. Не си ги представям :Д
Не ми трябва фитнес, мога и в 2 сутринта, ако не ме е страх да тичам на тъмно и да не виждам накъде тичам.