.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Ужасна е!!!

Супер фен Аватара на BeautyCupcake

Ужасна е!!!

Здравейте! Искам помощ.
    Ние се познаваме с най-добрата ми приятелка от 1-2 години вече. Наскоро (преди 2-3 месеца) в нашата малка "групичка" от двама човека се присъедини и трети. Едно момиче, което се оказа стара приятелка на БФФ-то ми (първото момиче от нашата "групичка"). Аз лично много харесвам новото момиче.

Та така...
    Първото момиче (веднъж когато бяхме излязли и трите) почна да ми дърдори за някакво момиче с някъв перчем и тама дето са продавали бижута с нея и са изракали 50 лева за 3 дена. (А аз през това време събирах за айфон много усилено. Не харчех почти никакви пари.)
    И така... в лицето ми тя ми каза, че тая с перчема е сто пъти по-добра във всичко от мен. Също така (сигурно лъже) ми каза, че тая нейната приятелка имала айфон...
    Не се сдържах и креснах, че не ме интересува тая. Тя се засмя и ми каза, че баба й познава бабата на момичето с перчема от 10 години. Ние с новото момиче се почувствахме много зле.
    И от няколко дено насам не спира да ми дърдори за нея.
    Та така... Въпроса ми е:
    Какво трябва да направя? Ако се скарам с нея те (тя и новото момиче) ще си тръгнат заедно и аз ще остана сама. (Вярно, че и новото момиче се почувства зле, когато приятелката ни започна да дрънка за оная с перчема, но според мен ще предпочете нея отколкото мен, защото с нея се познават от по-дълго.)
    Какво да правя? (Ако предложите да говоря с нея, тя ще ми каже че просто ревнувам, така че недейте.)

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Вземи си куче и го кръсти Прасчо.

Papugai, мерси в голяма помощ си ми!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Намери си друга приятелка!!!

Inewton, хм... да. И аз се пробвам, но всички които познавам са "феймъси" и такива бебешки истории. Просто не ми е приятно да бъда около тях. За съжаление и това отпада...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от BeautyCupcake Виж мнението
    И аз се пробвам, но всички които познавам са "феймъси" и такива бебешки истории.
    Е то по-бебешка история от тази тема надали има.

Ще те посъветвам да си затвориш устата преди да ти се случи едно инцидентче...

Ще те посъветвам да си затвориш устата преди да ти се случи едно инцидентче...
    Като например да ми откраднеш Ай-фона и да влезеш в профила ми за да се почувстваш Феймъс ли?

Хмм... Как искаш като човек да те помоля да ме оставиш на мира? Аз съм БИЛА "феймъс" ако искаш да знаеш и тогава съм била малка... На 12 или 13 години бях. Плюс т'ва, не съм виждала някой зрял човек да се прави на маймуна. Явно ти не си зрял и затова...

Интересно ми е с какво си била Феймъс на 12.. За голи снимки си малка, талант като гледам нямаш, нито чувство за хумор. Може би си участвала в `Кой е по-по-най` с Бате Енчо и след това бабките са започнали да те разпознават като си вървиш по улицата.

Само да ти кажа, че имам чувство за хумор и то ГОЛЯМО. Просто в този момент въобще не ми е до смях. И да си "феймъс" не значи да си правиш голи снимки. Просто да седнеш на една полянка да се закичиш с едно цвете на косата да избереш правилния филтър в някое приложение като Retrica, да се снимаш и готово.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Аааа това било феймъс. Да събереш 100+ лайка във facebook. Виж колко по кратко и ясно го написах.

И да си "феймъс" не значи да си правиш голи снимки. Просто да седнеш на една полянка да се закичиш с едно цвете на косата да избереш правилния филтър в някое приложение като Retrica, да се снимаш и готово.
    Ти знаеш ли значението на думата феймъс?

Охх леле, леле е*а му и хейтърите. Феймъс (famous) значи ИЗВЕСТЕН. Явно сте изпуснали 3-ти клас...

И да си "феймъс" не значи да си правиш голи снимки. Просто да седнеш на една полянка да се закичиш с едно цвете на косата да избереш правилния филтър в някое приложение като Retrica, да се снимаш и готово.
    Охх леле, леле е*а му и хейтърите. Феймъс (famous) значи ИЗВЕСТЕН. Явно сте изпуснали 3-ти клас...
    Е, значи всеки който се снима в парка и си обработи снимката с фотошоп е известен?

Не. Оххх абе въобще кво да се занимавам с бебе като тебе. Просто ще ти кажа, че това с цветето и градината е ПРИМЕР. Аз просто казах, че не е задължително да си гол за да бъдеш известен. И край, приключвам разговора не мога повече да отговарям на такива простотии.

П.С. То дори Adobe Photoshop не е затва ама кво да ти обяснявам...

anonymous990763
    Guest
    То фотошоп може да се използва и за това, в зависимост до колко можеш да работиш с него

А към темата: намери си някой, който да не е феймъс, но като се замисля ще ми е жал да го командваш през цялото време.

Аз просто казах, че не е задължително да си гол за да бъдеш известен.
    Не е задължително, но е най-лесно.
    Иначе за да си наистина известен трябва да се занимаваш с някаква полезна дейност - музика, рисуване, писане на пройзведения....... , а не с качване на селфита във фейса и лайкове.
    Ама разбира се няма как да го обясня разбираемо на човек, който завижда на някаква с перчем, че имала АйФон.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Като например да ми откраднеш Ай-фона и да влезеш в профила ми за да се почувстваш Феймъс ли?
    tova me izkefi
    in4e tarsi si drugo fr ве#

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Не. Оххх абе въобще кво да се занимавам с бебе като тебе. Просто ще ти кажа, че това с цветето и градината е ПРИМЕР. Аз просто казах, че не е задължително да си гол за да бъдеш известен. И край, приключвам разговора не мога повече да отговарям на такива простотии.

Малката, не разбираш иронията в коментарите ни
    Много добре знаем, какъв е превода на думата "феймъс / famous", но ние я използваме като нарицателно. Както ти казахме, това, че събираш 100,200++ "лайка" не те прави "феймъс". Просто си малко по-вървежна. Ти даде пример със снимки и аз ще ти кажа, че под "феймъс" разбирам Jordan Carver примерно (за модел).
    Последно редактирано от GoodEnough : 07-03-2015 на 19:38

Само да ти кажа, че имам чувство за хумор и то ГОЛЯМО. Просто в този момент въобще не ми е до смях. И да си "феймъс" не значи да си правиш голи снимки. Просто да седнеш на една полянка да се закичиш с едно цвете на косата да избереш правилния филтър в някое приложение като Retrica, да се снимаш и готово.
    Да уточним... ти си красива, феймъс още от малка, с чувство за хумор, но и зряла, скоро и с Айфон, да не забравяме и скромна.
    Какъв е проблемът тогава да си намериш искрена и добра приятелка, което да те цени? Ако е заради поведението ти, разбирам хората, които странят от теб. Ще бъдат в сянката на човек, който е феймъс още от 12-годишен! Тцтцтц...
    PS: Нека приятелката ти има максимум 50 харесвания, за да не стане по-вървежна от теб.

Благодаря за съвета!!! Тъкмо си мислех, че само голи снимки може да ме направят известна... веднага отивам на полянката. Не е зле и ти да излезеш от филма.

Гледайте си работата. Не говоря с хейтъри. Нмсплз....

didi222 Ха. Браво бе, добре го съчини изречението . Да ти кажа само, ако някой ден някой мангал те отвлече, едва ли родителите ти ще те търсят. Безнадежден случай си. И ти не си зряла, тва е ясно. И да поясня сега НЕ СЪМ ФЕЙМЪС. Пиша го с главни букви за всички сляпи като тебе.
    Indistinct - Мери си приказките

didi222 Ха. Браво бе, добре го съчини изречението . Да ти кажа само, ако някой ден някой мангал те отвлече, едва ли родителите ти ще те търсят. Безнадежден случай си. И ти не си зряла, тва е ясно. И да поясня сега НЕ СЪМ ФЕЙМЪС. Пиша го с главни букви за всички сляпи като тебе.
    Indistinct - Мери си приказките
    Интересно ми е как съдиш за мен и родителите ми по няколко поста? Безнадежден случай, ахх, благодаря! Не съм аз момичето, чиито приятелки го изоставиха и сега реве по форуми. Май родителите ти са те разпуснали доста, съдейки по написаното от теб.
    И да съм писала някъде, че съм зряла? Май не аз съм сляпата.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си