- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ужасна е!!!
Здравейте! Искам помощ.
Ние се познаваме с най-добрата ми приятелка от 1-2 години вече. Наскоро (преди 2-3 месеца) в нашата малка "групичка" от двама човека се присъедини и трети. Едно момиче, което се оказа стара приятелка на БФФ-то ми (първото момиче от нашата "групичка"). Аз лично много харесвам новото момиче.
Та така...
Първото момиче (веднъж когато бяхме излязли и трите) почна да ми дърдори за някакво момиче с някъв перчем и тама дето са продавали бижута с нея и са изракали 50 лева за 3 дена. (А аз през това време събирах за айфон много усилено. Не харчех почти никакви пари.)
И така... в лицето ми тя ми каза, че тая с перчема е сто пъти по-добра във всичко от мен. Също така (сигурно лъже) ми каза, че тая нейната приятелка имала айфон...
Не се сдържах и креснах, че не ме интересува тая. Тя се засмя и ми каза, че баба й познава бабата на момичето с перчема от 10 години. Ние с новото момиче се почувствахме много зле.
И от няколко дено насам не спира да ми дърдори за нея.
Та така... Въпроса ми е:
Какво трябва да направя? Ако се скарам с нея те (тя и новото момиче) ще си тръгнат заедно и аз ще остана сама. (Вярно, че и новото момиче се почувства зле, когато приятелката ни започна да дрънка за оная с перчема, но според мен ще предпочете нея отколкото мен, защото с нея се познават от по-дълго.)
Какво да правя? (Ако предложите да говоря с нея, тя ще ми каже че просто ревнувам, така че недейте.)
Намери си друга приятелка!!!
Inewton, хм... да. И аз се пробвам, но всички които познавам са "феймъси" и такива бебешки истории. Просто не ми е приятно да бъда около тях. За съжаление и това отпада...
Ще те посъветвам да си затвориш устата преди да ти се случи едно инцидентче...![]()
Хмм... Как искаш като човек да те помоля да ме оставиш на мира? Аз съм БИЛА "феймъс" ако искаш да знаеш и тогава съм била малка... На 12 или 13 години бях. Плюс т'ва, не съм виждала някой зрял човек да се прави на маймуна. Явно ти не си зрял и затова...
Интересно ми е с какво си била Феймъс на 12.. За голи снимки си малка, талант като гледам нямаш, нито чувство за хумор. Може би си участвала в `Кой е по-по-най` с Бате Енчо и след това бабките са започнали да те разпознават като си вървиш по улицата.
Само да ти кажа, че имам чувство за хумор и то ГОЛЯМО. Просто в този момент въобще не ми е до смях. И да си "феймъс" не значи да си правиш голи снимки. Просто да седнеш на една полянка да се закичиш с едно цвете на косата да избереш правилния филтър в някое приложение като Retrica, да се снимаш и готово.
Аааа това било феймъс. Да събереш 100+ лайка във facebook. Виж колко по кратко и ясно го написах.![]()
Охх леле, леле е*а му и хейтърите. Феймъс (famous) значи ИЗВЕСТЕН. Явно сте изпуснали 3-ти клас...
Не. Оххх абе въобще кво да се занимавам с бебе като тебе. Просто ще ти кажа, че това с цветето и градината е ПРИМЕР. Аз просто казах, че не е задължително да си гол за да бъдеш известен. И край, приключвам разговора не мога повече да отговарям на такива простотии.
П.С. То дори Adobe Photoshop не е затва ама кво да ти обяснявам...
То фотошоп може да се използва и за това, в зависимост до колко можеш да работиш с него![]()
А към темата: намери си някой, който да не е феймъс, но като се замисля ще ми е жал да го командваш през цялото време.
Не е задължително, но е най-лесно.
Иначе за да си наистина известен трябва да се занимаваш с някаква полезна дейност - музика, рисуване, писане на пройзведения....... , а не с качване на селфита във фейса и лайкове.
Ама разбира се няма как да го обясня разбираемо на човек, който завижда на някаква с перчем, че имала АйФон.
Малката, не разбираш иронията в коментарите ни
Много добре знаем, какъв е превода на думата "феймъс / famous", но ние я използваме като нарицателно. Както ти казахме, това, че събираш 100,200++ "лайка" не те прави "феймъс". Просто си малко по-вървежна. Ти даде пример със снимки и аз ще ти кажа, че под "феймъс" разбирам Jordan Carver примерно (за модел).
Последно редактирано от GoodEnough : 07-03-2015 на 19:38
Да уточним... ти си красива, феймъс още от малка, с чувство за хумор, но и зряла, скоро и с Айфон, да не забравяме и скромна.
Какъв е проблемът тогава да си намериш искрена и добра приятелка, което да те цени? Ако е заради поведението ти, разбирам хората, които странят от теб. Ще бъдат в сянката на човек, който е феймъс още от 12-годишен! Тцтцтц...
PS: Нека приятелката ти има максимум 50 харесвания, за да не стане по-вървежна от теб.
Гледайте си работата. Не говоря с хейтъри. Нмсплз....
didi222 Ха. Браво бе, добре го съчини изречението. Да ти кажа само, ако някой ден някой мангал те отвлече, едва ли родителите ти ще те търсят. Безнадежден случай си. И ти не си зряла, тва е ясно. И да поясня сега НЕ СЪМ ФЕЙМЪС. Пиша го с главни букви за всички сляпи като тебе.
Indistinct - Мери си приказките![]()
Интересно ми е как съдиш за мен и родителите ми по няколко поста? Безнадежден случай, ахх, благодаря! Не съм аз момичето, чиито приятелки го изоставиха и сега реве по форуми. Май родителите ти са те разпуснали доста, съдейки по написаното от теб.
И да съм писала някъде, че съм зряла? Май не аз съм сляпата.