.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2365

Hybrid View

Мега фен
    щом се стига до там банките да са застрашени от фалит и да се предизвикват кризи, които после да бъдат прехвърляни върху плещите на обикновените хора, значи тая система не работи, тва не може да продължава до безкрай, време е балона сащ да гърми, тва е.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    щом се стига до там банките да са застрашени от фалит и да се предизвикват кризи, които после да бъдат прехвърляни върху плещите на обикновените хора, значи тая система не работи, тва не може да продължава до безкрай, време е балона сащ да гърми, тва е.
    на балона САЩ 2/3 от дълга се държи от американци или от азиатски васални държави. Никъф шанс да се случи. От чуждите държави най-много дължат на Япония, която им е буквално колония, сам си вади изводите ква е вероятността да изгърмят.

Изобщо не съм фен на банките - на 25 години почти станах, а още не съм разбрал какъв е смисълът изобщо от тази институция. Ама не съм фен и на ровещите по кофите хора

в софия щели да правят закон против ровещите по кофите и глаби от по 10 лв пхахаха хахаххаха тея капиталисти ще се самоунищожат сами, от собствената си простотия и децата им след време ще бъдат гонени и вкарвани по разни белени затвори, ей това ни очаква, защото напрежението до 5 -10 години ще ескалира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си