- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
е нали си против фармацията бе, хайде само с билки ще се лекуваш, пак става
против фармацията съм ? или съм против гнусните мега корпорации, които цицат хората в щатите, продавайки им аспирин за 20 долара пакета и чудещи се как да се намърдат и в европейския съюз ? или съм против сродните им европейски корпорации, които си позволяват да изнудват правителствата на суверени държави ?
ти си няк'ъв много лумпен, честно. Имам чувството, че или си крайно тъп, или си емоционално инфантилен и скачаш първосигнално на контра ей-така, за спорта.
Те ебем и комуниста двуличен. Ти имаш ли изобщо представа за кви кинти става въпрос и то дори в нашата държава, ама иначе защитника на неоправданите.
До оня ден ми обясняваше, че хора като Гейтс не си заслужават парите, ама сега, виждаш ли, колко трудно се учило Химия (за някой с двуцифрено айкю като теб - нищо чудно), начи е окей бабички да плащат по 20 лева за лекарства, чието производство струва стотинки и с която абсурдна надценка си пълнят джобовете по цялата верига - от собствениците на патенти, та чак до продавачите.
Да не съм влизал в аптека. Ми хвърли си ти компютъра през прозореца тогава - нали си против педалите - изобретение на педал е.
хехехехехе,, нали беше за тази система точно ти ве, нали искаше велика ЕВропа да е с велика америка и смерт за Русията.
Нали искаше капитализъм ве?
Това не е само с фармацията, ами на всякъде мойто момче.
И не е виновен този, който учи в тази сфера и иска да работи? Кво прави? То и ти сигурно за някоя монополна американска фирма за сайтове ще работиш... нали, ако не искаш за умреш от глад с 500 лв заплата.
Значи да не работи и да подкрепя системата, защото ти друго не предлагаш. И кво ся?
Аз ако съм агроном ква работа човешка ми остава да работя?
Всеки малко по-голям специалист работи за неква корпорация, защото вече няма средна класа, вече няма нормална работа
и ти си мислиш, че като съм против северноазиатските изроди искам американските тлъсти лобисти тук ?нали искаше велика ЕВропа да е с велика америка и смерт за Русията.
аз лесно мога да си хвана работа на 3х тази сума в българска фирма - от 4 месеца си търсят някой с моите познания милите, а мен ме мързи да си направя деморийл, та не ме мисли И не правя сайтове, не ме обиждай ако обичашТо и ти сигурно за някоя монополна американска фирма за сайтове ще работиш... нали, ако не искаш за умреш от глад с 500 лв заплата.
нищо не предлагам. изтъквам колко лицемерно е отношението му.Значи да не работи и да подкрепя системата, защото ти друго не предлагаш. И кво ся?
в същия дух - като са хомосексуални и искат и те да се възползват от брачното право кво ? да си траят че не му е приятно да ги гледа ли ?
кво бъркаш хомосексуалните наклонности с това да работиш, да развиваш, да учиш, да изхранваш семейство ве? Кога съм забранявал на хомосексуалните тва? А за брака не ме интересува толкова, против съм осиновяването, защото деца не е редно да се гледат в такива семейства. Като цяло децата са лесно податливи, така се съм против всякакви чалга ценности на улицата, които се пренасят и в училището, а родителя не може на 100% да контролира детето си.
Напротив, отношението му няма нищо общо с това какво работи, защото не може всички да станем компютърни специалисти, а ако станем и там ще се появи моноп, неизбежно е.
Като си против Русия, ще си гледаш как САЩ контролира Европа, защото САЩ контролира цялата тази система и ако го нямаше, сега Русия щеше да те гушне. А Гърция, която иска промяна и истинкса демокрация - я псувате. Ами ок ве, псувайте Гърция и робувайте на ЕС. Който няма да промени системата, КОЙТО я прилага и който се управлява от алчни капиталисти ве.
няма да го връща, какво иначе, ще трябва да живеят като червей, това ли са ценностите на ес, където човешкото достойнство не се цени.
европа да не би да е разделена на държави господари и държави слуги.
Последно редактирано от defender : 07-03-2015 на 21:54
Айде аетернала се изявава неподготвен. Все едно Гърция имала някакъв външен дълг. Почти всички държави ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ИМАТ ПО-ГОЛЯМ ВЪНШЕН ДЪЛГ ОТ БВП. И благодарение на нас, Германия е с най-висока икономика. Ако не й бяхме върнали половината, сега щяха да са локум.
Имат външен дълг, ама имат и икономика. Гърците кво лежат по цял ден и чакат на готово.
А дефенди, тва ли е достойнството да взимаш пари и да не ги връщаш?
Ми ти нали много се хвалиш, че си вярващ, какво е казано в Библията, дай си едната риза на нуждаещите се, давай ми половината рубли на мен, за да живея и аз достойно и да не ти ги връщам.
ти си толкова прост, че няма на къде
аз ще ви блокирам с ауриса и тигъра идиотите, че то бива малоумие, ама направо да сте за Сомалия да ви изпратят
27 стани в ЕС, на 20 стандарта на живот им е от 4 до 8 пъти по-висок от руския (и българския), иначе германия и франция изсмуквали всичко и забогатявали за сметка на другите.
Срам ме е от тебе, срам ме е, че живея в една държава с хора като теб. Срам ме е, че в Бълария половината са прости като теб и ги водят за носа и те слушат и си дават последните пари на някви мафиоти.
Ами всички наши предатели за тези 25 години само слушат нареждания и се продават.
Знаеш ли какво правише старото правителство на Гърция? Слушаше нарежданията на кредиторите. И тласкаше Гърция към съдба близка до България. И ти ги подкрепяше. А знаеш ли какво направи онзи ден Бойко? Даде 100 милиона помощ на бедния ЕС. И ти му ръкопляскаш. Тея пенсионери, които гладуват сега и те сами са си виновни, че са направили такова продажно поколение след себе си, така излиза. Така системата ви е промила да си мислите.
Ричард Улф, професор по икономика в Масачузетския университет:
"Пет години гърците страдат от програма на остеритет, по-тежка от всяка друга, наложена на европейска страна. Това са 5 години на съкращения и нарастваща безработица. Днес безработицата там е по-лоша от САЩ през 1933 година. Хората напускат Гърция, защото нямат работни места, младежката безработица е над 50% и т.н. Преди тези 5 години им бе обещавано, че тези страдания ще ги извадят от икономическата криза, но тя се влоши още повече. Обещанията не се изпълниха. Затова през януари тази година гръцкия народ каза: „Стига политици съдействащи на този скандален провал, искаме основна промяна“.
Това дойде като изненада, защото другите европейски страни, също прилагат свои програми за остеритет. Правителствата им правят това, което правим и ние в САЩ – пренасят тежестта на икономическата криза върху мнозинството, финансирайки банките, напомпвайки фондовите борси, помагайки на онези, които най-малко се нуждаят от помощ и участвали в предизвикването на кризата за сметка на останалите. Ужасяващо за Европа бе, че гръцкият народ се надигна и замениха управлението, което прави всичко това.
Германия и Франция също прилагат програма за остеритет върху своя народ. Огромен брой германци минаха от постоянна заетост на твърде несигурната временна заетост. Това е скандално, измениха баланса на властта и богатството от мнозинството към богатите – точно както и в САЩ. Затова се страхуват от реакциите на собствените си народи. Ето и главното, те трябва да унищожат еретичните идеи на СИРИЗА в Гърция."
И после иде спеца търнала да ни ги разправя неговите.
Последно редактирано от defender : 07-04-2015 на 22:11
питай го тоя същия ричард кво ще стане ако правителствата оставят банките да фалират
ама тебе ти се живее в селска държава да си копаш картофите и да се храниш с корички хляб, та едва ли ти дреме
Гърците плюскаха на корем 20 години с чужди пари. ЕС щеше да го издуха ако Гърците бяха фалирали. Погрижиха се да не фалират, а сега вече не им дреме, тъй като са се подсигурили => нямат интерес да издържат гърците и ги бутат към фалит. С право.
Те да имат късмета да им облекчат тия 300 милиарда. Да имат късмета и 100 от тях да им резнат пак ще съм бесен. Еретични идеи тинтири минтири. Тука хората с по 100 лева пенсии живеят, тия на 500 евра и същите цени дигат врява до небесата. Ае у лево