.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2365

Hybrid View

ти си толкова прост, че няма на къде

аз ще ви блокирам с ауриса и тигъра идиотите, че то бива малоумие, ама направо да сте за Сомалия да ви изпратят

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението

аз ще ви блокирам с ауриса и тигъра идиотите, че то бива малоумие, ама направо да сте за Сомалия да ви изпратят
    Каза агронома. ахахаххааа
    Германците живеели добре за сметка на другите, абе мухъл, ти минавал ли през Германия, да ти прави впечатление, че 4/5-ти от колите в България са германски?

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Каза агронома. ахахаххааа
    Германците живеели добре за сметка на другите, абе мухъл, ти минавал ли през Германия, да ти прави впечатление, че 4/5-ти от колите в България са германски?
    ami karai nemski koli тогава ве дрислю

дето БВП не знаете какво е , я вижте на ЛЮксмебург или Англия колко е дрислю

германците живеят много ясно, ако не бяхме им дали да се обеденят в 1 държава

Мега фен
    ami karai nemski koli тогава ве дрислю

дето БВП не знаете какво е , я вижте на ЛЮксмебург или Англия колко е дрислю

германците живеят много ясно, ако не бяхме им дали да се обеденят в 1 държава
    Заеби даеба, няма да си оправим нашата държава, ама да държим Германия изкувствено разделена, за да не сме само ние толкова зле.

Супер фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си