.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    дифендър, справяш се супер с реториката и даването на примери, които да ни накарат да направим разни традуктивни заключения по аналогия и инстинктивно да решим, че в примера с туземците и ламборджинито нерелигиозните хора сме първите (защо ли? защото имало възможност това да е така), ама хайде да седнеш и да обориш онзи мой дълъг пост - параграф по параграф. от научния метод през достойнството, та чак до етиката. три, четири

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    дифендър, справяш се супер с реториката и даването на примери, които да ни накарат да направим разни традуктивни заключения по аналогия и инстинктивно да решим, че в примера с туземците и ламборджинито нерелигиозните хора сме първите (защо ли? защото имало възможност това да е така), ама хайде да седнеш и да обориш онзи мой дълъг пост - параграф по параграф. от научния метод през достойнството, та чак до етиката. три, четири
    Какво да те оборвам митко, великия генетичен свръхчовек Иисуската е казал, защо искаш да вадиш сламката в окото на брата си, а не извадиш гредата в твоето око, така че аз ще се боря с греховете в себе си, и тази битка никой не може да ми я отнеме или да я профанизира.

За всеки християнин ЛГТБ ще си остане поведение извън нормата, но не за да водим насилствена физическа битка срещу тях с извивани на ръце и пищяли, а в битката с греха в себе си и затова никой не може да ни каже как да приемаме тяхното поведение.

Да цитираш Словото на гей наистина е подтискащо както за него така и за мене, защо да го правя. Така, че живейте си как си искате, но пък и моята битка в себе си никой не може да ми я отнеме и да ми казва как да я водя и как да наричам нещата.
    Последно редактирано от defender : 07-05-2015 на 21:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си