- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Освен че ще е изключително скучна...?
Бахти спрелите глави, чуек, както би се изразило едно форумно недоразумение ;д. 86 страници и това далеч не е единствената такава тема.
Искам да попитам нещо астро разбирачите, защото все обичам да задавам въпроси. Та понеже е много вероятно един ден хора да заживеят на Марс и съответно да се раждат там, то тогава как ще им се прави натална карта?
Последно редактирано от Corb1225 : 07-06-2015 на 13:40
Как отсече само. Телец и дева теоретично са по- добра комбинация от близнаци и скорпион. Близнаците са доста по- несериозни от скорпионите. На двата полюса са г/д. Нека позная- вие сте изключение. Е, може би пък и тяхната да бъде изключение- да няма грам скука в нея. (В което съм напълно убедена, впрочем, ако момичето отговаря на традиционните черти на девата постоянно да изисква нещата да са по определен начин, а момчето е мързеливо, та две не види. Няма да е скучна 100%)
риба с аксцедент скорпион, хехехеххе, да знаете да не се закачате с мен
su6toto ama sus strelec,koito iska da sa zaka4a za men ;d
пак видях тая тема и пак ми стана тъпо
на всички им прочетоха НАТАЛНАТА КАРТА
само моята остана глас в пустиня ;/
Ама разбира се, че ще е скучна, ако момичето е истинска дева ;д.
Как разбираме кои са традиционните черти на девата и на всяка друга зодия? Астрологията как го е разбрала? А символиката на планетите? Всяко знание би следвало да е извлечено по някакъв начин, та ми е интересно как. А дали не е измислено от хора(та)?
^ Имаше четене по диагонал, признавам ;д.
Въпросите не са само към теб, нека всеки астро фен да се чувства свободен да отговори (ако може).
по-кротко, ебавах се с традиционните възприятия. ако тръгна за зодии и връзки да говоря сериозно, ще питам за асцеденти и такива щуротии.
моята близнашка несериозност е елиминирана от майка козирог.
честно, днес с един близнак се уговарям - първо беше "ама що толкова ще се забавите", после ние сме баш там, той казва "ама елате по-късно"; отива в лондон на екскурзия без да си запази хотел; търси си палатка за фестивал 1 седмица преди да заминава, етц, етц.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-06-2015 на 20:37
скорпионът е тук да ви каже каде гришите
ма аз немаше да ви кажа ко си помисли оолллол
кажете ми за рак и скорпион! дали са добра комбинация?
по щипци би тревало
deja vu ;d Все ние я чакахме, тя все се оплакваше, че се бавим.. Даваше ни зор на всяка снимка за 2 секунди, след което ние чакахме по половин час. От влак, който трябваше да хванем в 16:00ч (минават на половин час), стигнахме до ситуация, в която да гоним последния влак в 10:30...
По принцип са добра, 2-те най- ревниви зодии.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.