.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението

Упс . И все пак не вярвам ;д.

Способна ли си да отговориш на горните ми въпросчета?
    Ако тръгна да си задавам подобни въпроси, няма да се огранича на ниво астрология, затова и не мисля да започвам.
    Иначе... абе, имат си общи черти, бе. Примерно... бивша колежка на майка ми и братовчедка й - и двете лъвици, ми... темерути са си малко. Горделиви такива. По-скоро ще прецакат цялата работа и екипа, като не си свършат работата, отколкото да помолят за помощ. Ама най-общо ти говоря сега, не претендирам за детайли, нито интервюирам всичките си познати на тема зодия.

Тоя познат, за когото говорих по-горе, още при първите 5 минути от разговора ни, се досетих, че е близнаци. Суперприказлив, скача от тема в тема, разказва за тоя познат и оня познат, хили се, жестикулира. Много близък приятел и сестра ми са същите, на сестра ми не можеш да й хванеш спатиите с коя точно компания излиза. Същата работа и за първия. Аз преди бях така, напоследък се поуспокоих. Ама една бивша съученичка беше близнаци, в това отношение беше много тиха - поне пред не толкова добри познати. Нейната "близнащина" се изразяваше в крайна отвеяност и хилене.

Везни са бившият ми, най-добрият ми приятел и шефът на майка ми. И тримата са способни да разглеждат ситуация многостранчиво; вторите двама са много добри хора в същността си. Онази нерешителност, за която говорят при везните, се проявява много при шефа на майка ми - само в лично отношение, слава Богу, хаха. Напълно способен е да избира салата 20 минути - независимо дали в менюто има само 2 или 20, накрая като дойдат всички салати, да погледне леко завистливо твоята и да каже "ох, и аз трябваше да си поръчам такава"

Овните няма да ги почвам. Трагедия пълна. Такъв ирационален, глупав инат, че нямам думи. При някои се израства, при други - не, имам примери и за двете в обкръжението си.

Има и зодии, от които нямам впечатления - стрелец, рак, риби...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има и зодии, от които нямам впечатления - рак, риби...
    защото това са/сме истинските темерути в зодиака, трудно се поддават на опити за комуникация на по- лично ниво

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    зарад

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    защото това са/сме истинските темерути в зодиака, трудно се поддават на опити за комуникация на по- лично ниво
    много неуспешен трол

иначе по темата скорпион съм с асцендент рак

понякога ми трябва доста време да се разбера с раците но успея ли няма нужда да си говорим
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си